Den første vårnatta ute

Den første vårnatta ute

For å sikre en vellykket natt under stjernene, er det viktig å ha riktig utstyr med seg. Her er noen essensielle ting å huske på:

1. Teltet: Et pålitelig telt eller en komfortabel hengekøye er nøkkelen til en komfortabel natts søvn. Sjekk nøye for eventuelle skader eller slitasje før du legger ut på eventyret.

2. Sovepose og liggeunderlag: Velg en sovepose som passer til de forventede temperaturene om natten. Husk også å ta med et godt liggeunderlag eller teppe for ekstra isolasjon og komfort.

3. Klær: Vårens vær kan være ganske uforutsigbart, så vær forberedt med lag-på-lag-klær for å holde deg varm gjennom natten. Ekstra sokker er alltid en god idé.

4. Lommelykt eller hodelykt: Når natten faller på, blir det mørkt raskt. Ha alltid med deg en pålitelig lyskilde for å kunne navigere trygt rundt leirplassen.

Finn den perfekte plasseringen

Valget av leirplass kan ha stor innvirkning på opplevelsen din. Her er noen tips for å finne det ideelle stedet:


1. Sikkerhet: Velg en leirplass som er trygg og flat, borte fra potensielle farer som bratte skråninger eller ustabile trær.


2. Beskyttelse mot vinden: Vind kan gjøre en ellers hyggelig natt ubehagelig. Finn et sted som er skjermet mot vinden, for eksempel bak en stor stein eller blant tett skog.


3. Utsikt: En vakker utsikt kan virkelig forsterke opplevelsen av å sove ute. Prøv å finne et sted hvor du kan våkne opp til naturens prakt.

Matlaging under åpen himmel

Når det gjelder matlaging utendørs, er det viktig å holde det enkelt og trygt. Her er noen tips for vellykket matlaging under stjernene:


1. Bål eller primus: Enten du foretrekker å lage mat over åpen ild eller på en bærbar primus, sørg for å følge sikkerhetsforskriftene og lokale retningslinjer.


2. Enkelhet er nøkkelen: Velg enkle oppskrifter som ikke krever mye tid eller kompliserte ingredienser. Grillpølser på spyd eller tilbered en enkel pasta rett.


3. Opprydding: Etter måltidet er det viktig å rydde opp grundig. Fjern all matavfall og sørg for at leirplassen er like ren som da du kom.

Relaterte saker


Også i SISTE FRA MAGASINET

Når bjørka har fått museører våkner ørreten
Når bjørka har fått museører våkner ørreten

“Når bjørka har fått museører våkner ørreten” er en sannhet like innarbeidet i fiskeres mentale cortex som “det biter mens du driter” og “det står en granbusk i bakslengen din du ikke har sett” - og nå, nå for pokker har “bjørka fått museører”.
Les mer
Revir Introduserer Blundstone Boots
Revir Introduserer Blundstone Boots

Vi er glade for å introdusere et ikonisk merke til vårt sortiment: Blundstone.
Les mer
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO

«LYO dyrker idag frukter og urtene på sine egne åkre. Andre ingredienser kommer fra bønder som de personlig kjenner og følger opp. De blir nøye verifisert for å sikre at produktene deres oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene.»
Les mer