FARSDAG

Magnus Arnkværn

|

|

4 min

FARSDAG – 12. NOVEMBER 2023

Det nærmer seg farsdag med stormskritt og vi (særlig fedrene) på Revir setter denne dagen vel så høyt som både bryllupsdager og julaften.

Vi mener vel nesten at dette er årets viktigste dag(er) og synes selvsagt at far bør feires skikkelig:
Fredag: Lille farsdagsaften
Lørdag: Farsdagsaften
Søndag: Farsdag
Mandag: 1. Farsdag (hviledag)

Så her er det bare å sette i gang med farsdagsforberedelsene. Mat, kaker og god drikke er en selvfølge, men det bør noen gaver på bordet også, og vi på Revir er naturligvis behjelpelige med tips.

 

Husk: Posten/Bring tar 1-3 dager, så ikke vent for lenge!

 

Vår daglige leder Stein, er både farsdag- og turentusiast og bryr seg ikke spesielt om været! Det betyr også at hans to jenter har fått rikelig med tid under den åpne himmel opp gjennom årene. 

 

For å gjøre jobben til de hjemme enklere, har han (endelig) fått spalteplass her i år, slik at dem kan levere akkurat det han ønsker seg.

 

Her kommer rett og slett de øverste ønskene Stein har til farsdag 2023.

Foto: Privat

Skinnhansker av ypperste kvalitet går aldri av moten. Med Revir's Grepa eller Grind er far alltid klar for arbeid og lek. 

 

Revirs Grepa-hanske er en enkel, men gjennomtenkt vinterhanske til allround bruk. Vår første og andre variant av Grepa har vært en stor suksess, etter flere års hard bruk har vi ikke funnet mye å forbedre på, men vi har gjort noen små utbedringer på den tredje versjonen.


Revirs Grind 2.0 er en real, svært slitesterk arbeidshanske bygget rundt den klassiske amerikanske «driver»-hansken. Ikke driver som i sjåfør, men som i ridende kveggjeter, cattle driver, eller cowboy om du vil.  
 

Leter du etter kraftige, slitesterke og varme votter i ull? Gratulerer - her har du det du leter etter.

Stormy Kromer — Tough mitts — Votter i ull

Amerikanske Stormy Kromer fra Ironwood, Michigan har laget drømmevottene dine. Kraftige votter i ullblanding og med håndflaten og fingrene dekket med slitesterkt, ekte skinn. Innsiden foret med myk og varm fleece.

Tøff på utsiden og myk og varm på innsiden - akkurat som deg der altså!

Revir X Ravnø Flanellskjorte

Sammen med Ravnø har vi laget en deilige flanellskjorte. Myk og god med doble brystlommer. Like fin på jobb som ute i skauen på sopptur. I tillegg har vi en rekke gode alternativer. 

 

Filson Vintage flanell work shirt Tykk flanellskjorte i bomulls-twill (bomullsstoff med diagonale linjer – samme som ofte er brukt i denim). Skjorten er myk på innsiden og ekstra tykk – egner seg godt på kaldere dager.


 Roark — Diablo skjorte i allværsflanell

Muligens den mykeste flanellskjorta vi har prøvd ! Men ikke nok med det: Med DWR-behandlet, børstet polyesterkonstruksjon har du den ultimate sykle-til-jobben-eller-tusle-i-skogen skjorta. Denne overshirt-en har blitt testet på veien, fjellet og i elva. Her får du varig komfort med funksjonelle egenskaper som med stretch, puste-kiler og doble brystlommer med knappelukking for sikker lagringskapasitet.
 

Til bålkos og hyttebygging trenger far kun det beste av verktøy. Her har vi plukket ut ulike favoritter til ulike formål. 


Adler Premium — Yankee Hatchet er en klassisk amerikansk øksemodell som er laget for allsidig turbruk, samt store og små oppgaver på hjemmebane. Den er fin til splitting av bålved, spesielt om du har funnet en tørrgran og gjort opp emner med en god tursag. Den har et ergonomisk håndtak i hickory, og er malt med en unik anti-skli maling. Alle øksene fra Adler blir levert med solid skinnslire og kommer i separat pappeske med beskyttende sagmugg.Se alt av økserher


Sven-Saw sammenleggsbar tursdag

Sven Saw er en lett, sammenleggbar campsag som fungerer til overraskende tunge oppgaver. Den er svært enkel å montere, robust og rasjonell.  Se alt av sagerher.


James Brand  — The Ellis scissors

Nyhet fra James Brand! Denne kniven har også en saks, noe som gir både kniven og deg flere bruksområder. En ny favoritt hos Revirgjengen!Se alt av kniverher.

Filson Down Cruiser Parka

Filsons grisedeilige parka er fullt isolert med lett gåsedun og har Shelter Cloth-overlegg + en festet ullfôret hette med visir for å beskytte mot regn og snø. Inni denne jakka er det stort sett sommer, uansett været utenfor.


Roark - Hebrides Sherpa skjortejakke

Forblåst og nakent, ramsalt, avsidesliggende og magisk. Øygruppa Hebridene utenfor Skottland har gitt navnet til denne superdigge skjortejakka med et røft ytre og et puse-mykt indre. Like stilig gjennkneppet mot elementene som åpen i front når temperaturen stiger på pub'en. 

 

Filson — Mackinaw cruiser ulljakke

Klassisk og tidløs Cruiser-jakke fra 1914 i 100 % ren Mackinaw-ull. Jakken isolerer godt og stoffet virker vannavstøtende. Med totalt ni lommer er dette en ypperlig jakke til både hverdags, jakt og arbeid.

På Revir ELSKER vi kaffe! Kaffe til frokost, kaffe kokt på bålet, kaffe brygget på vår fantastiske filterholder. Kaffe så sterk at du glemmer myggen eller kaffe som er mild og lun med eksotiske overtoner. Kaffe er livet!


Vår bestselgende dripper gjør det enkelt å lage god kaffe både hjemme og på tur! 

Plasser filter og kaffe, hell på varmt vann, og la kaffen renne. 
Kan fint brukes på flere kopper. 


Revirs egne kaffe fra Romerike Kaffebrenneri

Dette er den samme kaffen vi serverer i sjappa. Må bare prøves og nytes. 

Det begynner kanskje å lukte litt vel kar i boden, garasjen eller fars «mancave»? 
 

Lysene helles for hånd i en ravgul apotekkrukke med korklokk. De er laget med helt naturlig soyavoks, USA-dyrket balsatreveker og essensielle oljer av høyeste kvalitet, samt botaniske duftblandinger.
 


 

Se flere forslag her: