Revir Introduserer Blundstone Boots

Magnus Arnkværn

|

|

1 min

Vi er glade for å introdusere et ikonisk merke til vårt sortiment: Blundstone 

Bak hvert par Blundstone-støvler ligger en historie som strekker seg tilbake til 1870 da John Blundstone, sammen med sin kone, startet sin reise i Tasmania, Australia.

Da Blundstone først så dagens lys, var det en tid da Tasmania var hjem for 425 skoprodusenter. I dag står Blundstone som den eneste gjenværende. Fra begynnelsen av var målet tydelig: å skape robust fottøy som kunne betjene hele familien.


Historien til Blundstone tok en mer militant vending under begge verdenskrigene da de ble kontrahert av den australske hæren for å lage støvler til soldatene. Denne forpliktelsen til kvalitet og funksjonalitet har fortsatt gjennom årene, og det gjenspeiles tydelig i dagens produkter.

I 1970 introduserte Blundstone det som skulle bli deres ikoniske signaturstil, den klassiske Blundstone-bootsen fra 500-serien.


Inspirert av den trendy Chelsea-bootsen fra "the Swinging sixties" i London, tok Blundstone denne silhuetten og gjorde den til sin egen med tillegg av Pull-tabene, som raskt ble et kjennetegn for merket.


Men historie er ikke alt for Blundstone. Til tross for over 150 år med suksess, er de fortsatt opptatt av å utvikle seg. I dag legger de stor vekt på å redusere sitt miljømessige fotavtrykk. Et dedikert team jobber for å sikre at Blundstones 220 underleverandører opprettholder høye standarder for miljø, bærekraft og arbeidsforhold. I tillegg har de nylig lansert veganske modeller, som et skritt videre i retning av en mer bærekraftig fremtid.

Kvalitet har alltid vært en kjerneverdi i Blundstone. Hvert element i deres produkter holder en ekstraordinær standard, og dette gjenspeiles i sjeldne klager fra kunder. Samtidig, mens tiden har gått, forblir Blundstone fortsatt et familieeid selskap, med den samme dedikasjonen til kvalitet og innovasjon.

Så, som vi utforsker det ukjente og velger kvalitet fremfor pris, inviterer Revir deg til å bli med på reisen med Blundstone. Et skritt i disse støvlene, og du vil føle historiens tyngde og håndverkets finesse som bare kan komme fra over 150 års erfaring.