Ull for norske forhold - året rundt!

I et land med dramatisk natur og raske værskifter er kun det beste godt nok. Ull har i tusenvis av år beskyttet sauene mot storm og snø. Ull, som funksjonell råvare, er den beste fiberen til å holde oss varme.

Revir er stolte av å presentere ullplagg fra norske Bråtens. 

På Revir elsker vi ulltøy! Ull har så mange fantastiske egenskaper at det nesten blir for mye av det gode - men det er det altså ikke!

I jakten på en kvalitetsleverandør med erfaring, høye krav til kvalitet og bærekraftig produksjonsmetode har ledet oss til Norske Bråtens fabrikker. Vi har hatt et langt samarbeid med Bråtens allerede og er utrolig glade for nå å kunne tilby enda mer av deres fantastiske sortiment på Revir. 

Vi er ikke alene om å være glade i kombinasjonen av tidløst design, bunnsolide kvalitet og gjennomarbeidede løsninger, Bråtens er nemlig også leverandør til Forsvaret og har røtter tilbake til 1955.

Ingen juksing, ingen snarveier, kun 100% prima ull, dyrevelferd, miljøvennlig vasking og innfarging og grundig kvalitetskontroll. Kort sagt; 100% flotte produkter!Også i SISTE FRA MAGASINET

Aften i Reviret: Podkasten Uteliv Live – Roald Amundsens verste år
Aften i Reviret: Podkasten Uteliv Live – Roald Amundsens verste år

I 2024 starter vi opp igjen med «Aften i Reviret», etter en real pause. Vi har fått med oss Randulf Valle, som kommer til å spille inn flere live podkasts på Revir gjennom året som kommer. Første innspilling skjer allerede 25. januar, og flere datoer blir lansert etterhvert.
Les mer
Julegavetips!
Julegavetips!

Det går mot jul i Reviret, og vi halser på for å få julemoroa i havn. Vi håper du tar turen innom for å henge over en (gratis kopp) kaffe, kikke på det fine utvalget vi har og slå av en prat – selv om du (som oss) sikkert begynner å kjenne litt på julestresset.
Les mer
Slip turskøytene hos Revir
Slip turskøytene hos Revir

Vi har hørt ropene fra markas islagte vann. Nå kan vi endelig dele nyheten om at du får slipt turskøytene hos oss i Hegdehaugsveien.
Les mer