Ull for norske forhold - året rundt!

I et land med dramatisk natur og raske værskifter er kun det beste godt nok. Ull har i tusenvis av år beskyttet sauene mot storm og snø. Ull, som funksjonell råvare, er den beste fiberen til å holde oss varme.

Revir er stolte av å presentere ullplagg fra norske Bråtens. 

På Revir elsker vi ulltøy! Ull har så mange fantastiske egenskaper at det nesten blir for mye av det gode - men det er det altså ikke!

I jakten på en kvalitetsleverandør med erfaring, høye krav til kvalitet og bærekraftig produksjonsmetode har ledet oss til Norske Bråtens fabrikker. Vi har hatt et langt samarbeid med Bråtens allerede og er utrolig glade for nå å kunne tilby enda mer av deres fantastiske sortiment på Revir. 

Vi er ikke alene om å være glade i kombinasjonen av tidløst design, bunnsolide kvalitet og gjennomarbeidede løsninger, Bråtens er nemlig også leverandør til Forsvaret og har røtter tilbake til 1955.

Ingen juksing, ingen snarveier, kun 100% prima ull, dyrevelferd, miljøvennlig vasking og innfarging og grundig kvalitetskontroll. Kort sagt; 100% flotte produkter!Også i SISTE FRA MAGASINET

Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon
Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon

Hos Revir handler friluftsliv om mer enn prestasjon og konkurranse. Vi tror på å være til stede i øyeblikket, nyte naturen og ta del i de små eventyrene som omgir oss hver dag.
Les mer
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd

Med dagens råd fra myndighetene om å kunne klare oss selv i en uke, er det en perfekt anledning til å utforske hva vi har i skuffer og skap.
Les mer
Når bjørka har fått museører våkner ørreten
Når bjørka har fått museører våkner ørreten

“Når bjørka har fått museører våkner ørreten” er en sannhet like innarbeidet i fiskeres mentale cortex som “det biter mens du driter” og “det står en granbusk i bakslengen din du ikke har sett” - og nå, nå for pokker har “bjørka fått museører”.
Les mer