01 mai, 2021 5

HVOR KOMMER REVIR FRA, OG HVEM ER VI

Teamet bak Revir vokste opp i en tid da den lokale skateboard-, fiske-, sykkel- og platesjappa var dit man dro for å få inspirasjon, henge med likesinnede og snakke med de ansatte som man så opp til som orakler innen sine respektive sjangre.

Vår bakgrunn i sportsbransjen er ikke som kjøpmenn, men som engasjerte entusiaster med en genuin glede for friluftslivet. Vår grunnfilosofi er ikke knyttet til prestasjoner, konkurranse eller en streben etter å være bedre enn andre – tvert imot handler det for oss utelukkende om å være tilstede i omgivelsene, og ta seg tid til å nyte akkurat det. Og om noe skal bryte roen så er det leken, enten det er på snowboard, snowskate, sykkel eller andre aktiviteter man kan drive med ute i det fri.

Eller som Helge Ingstad så treffende uttrykte det:

”Her er min kano, mine garn, mitt gevær og mine hunder. Skogene, elvene og vannene står til min rådighet. Jeg sitter i skjorteermene foran mitt telt og føler meg som millionær”


REVIRUNIVERSET ER I NÆROMRÅDET

Konseptet har siden starten vært å skape vårt eget Revirunivers, med en helhetlig, utforskende og bærekraftig tilnærming til prosjektet. I tillegg til et gjennomtenkt vareutvalg, kompetente ansatte og en entusiastisk gjeng ambassadører, har vi satset tungt på aktiviteter i og omkring reviret, samt redaksjonelt innhold publisert i våre egne kanaler (nettmagasin, nyhetsbrev og på sosiale medier og nå vårt eget papirmagasin).

Revir ønsker å tilby en helhetlig turopplevelse; inspirasjonen, forberedelsene, selve opplevelsen og utstyret du trenger for å nyte den. Om vi lykkes er det gjennom et genuint engasjement for naturen og friluftslivet. Og med et sterkt fokus på nærturen fremfor romantisering av de lange, eksotiske reisene representerer vi et mer bærekraftig lokalt forankret alternativ. 


AKTIVITETER SKAPER ENGASJEMENT

Vi har arrangert en rekke foto-, og kunstutstillinger, gjennomført flere ulike kurs som spenner fra jegerprøven til bygg-ditt-eget-snowboard via knivsliping og bushcraft – både sommer og vinter. I tillegg kjører vi faste foredragskvelder med ulike kapasiteter innen tur, fiske og friluftsliv.

Og sammen med ulike miljøorganisasjoner og andre ildsjeler har vi arrangert flere bruktmarkeder for tur og friluftsutstyr. På de følgende sidene har vi samlet noen få av de mange høydepunktene som vi er ekstra stolte av, og som på en bra måte viser bredden av hva vi har holdt på med, sånn foruten å selge turutstyr til kresne og kvalitetsorienterte kunder.

 

HVEM ER FOLKA BAK

Revirgjengen er en broket forsamling rabbagaster, flottenfeiere, bomser og fillefranser med en felles tilnærming til prosjektet, tross svært ulike bakgrunner og interesser.


ADRIAN BJØRGE
Butikkleder og fjellfant

Adrian har nå tilbrakt godt over året på broen av Revirskuta, og har gjennom året i jobben som butikkleder profesjonalisert en gjeng individualister til å bli et tettere, mer samkjørt team av butikkdrivere.

adrian isbad

Han er trønder, nærmere bestemt Namsosing, med stor interesse for alt innenfor jakt, fiske og friluftsliv. Adrian er også primus motor for Villmarksleir, en aktivitetsleir for barn og ungdom i villmarken.


STEIN ØDEGAARD
Forretningsutvikler, skikjører og syklist

Etter mange år stuet inn på et kontor har Stein endelig sluppet fri og kommet til Revir for å være med å bygge veien videre. Stein har lang bakgrunn fra salg og markedsføring fra både telekom (NetCom og Tele2) og FMCG (Jordan og Polar).

stein ødegaard

Han er en ivrig skikjører og stisyklist, som trives aller best når det går fort nedover. Det ryktes at han har heltestatus blant guidene i Alagna, men det gjenstår å få bekreftet.


BODIL DOROTHEA GILJE
Designer, redaktør, produkttester og bushcraft-instruktør

bodil gilje

Årets turjente 2017 med over 34.000 følgere på Instagram. Som utdannet AD og med bakgrunn fra magasinbransjen er Bodil sentral i alt som har med produkt, design og innhold å gjøre.

Hun er også en uunnværlig ressurs i teamet som utvikler våre Revirprodukter.


FREDRIK BRYN
I mangel av etablert tittel får Fredrik betegnelsen potet, en passende betegnelse for denne rennesansemannen.

Fredrik har utdannelse fra Høyskolen i Sogn og Fjordane og Volda hvor han har tilegnet seg kunnskap om både reiseliv og friluftsliv.

fredrik bryn

Fredrik har vært mye i Afrika og har drevet med salg og gjennomføring av reiser hit til privatmarkedet i mange år. Selv om han er verdensvant er det ingen hemmelighet at den frie naturen og Norge står hans hjerte nærmest.

Han er ofte å finne med pulk over vidda, med kano i Femundsmarka eller på tur inn til hytta på Krokskogen - hvor han kanskje trives aller best. Dessuten er ski og fjell også godt integrerte interesser igjennom et langt liv i snøen.


MAGNUS AUNAN JØRGENSEN
Daglig leder og altmuligmann

Altmuligmann med en finger borti alt fra nettbutikkdrift til snekkeroppgaver via splitboard-montering, produktutvikling og Google adwords. Det Magnus ikke vet om Revir er det neppe verdt å vite.

magnus

Ivrig stisyklist, kompetent klatreinstruktør og brettentusiast med flere teltdøgn enn de fleste. Og nå matfar til Loke, en alaska husky fra kennelen til John.


RICKARD LAWSON
Styreformann og administrativ leder

Grunnlegger og initiativtager med en lang rekke oppstartsbedrifter og merkevarer på CV’en (Strossle, Red Bull, X-Sports, Discovery Channel m.fl).

rickard

Fluefisker med en forkjærlighet for vakende ørret. Det pågår en stadig diskusjon om Rickard er skikjører eller snowboarder i hjertet, men vi er i ferd med å slå oss til ro med hans schizofreni, eller spaltede personlighetsforstyrrelse som det vel er riktigere å si.


OLA ØDEGAARD
Settepotet/ Medgründer (Chief potato/ Co-founder)

Oslogutt med fartstid skarpskytterlagfører i forsvaret, utdannelse fra Westerdals og senere et knippe oppstarter innen kultur- og kommunikasjonsbransjen.

ola

Ola trives aller best langs kysten med en fluestang i hånden på jakt etter sjøørret, halsende i skogen med en stor soppkurv, eller på hytta på fjellet med kone, to unger og en fluffy innekatt.

Til å være en som har såpass lite greie på snowboard er han overraskende god på brett.JOHN HARALD KNUTSSON
Medgründer, kulturminister, bygdeorginal og kreativ leder

Kunstutdannet snowboarder og hundekjører – Revirs egen husdesigner, produktutvikler, kurator og kreative leder. John pendler til og fra garden i Skrukkeliskauen der han, kona, junior på ti og 16 bikkjer har god plass til å dyrke sine lidenskaper; skauliv, sykling, hundekjøring og snowboarding.

john

Men, ikke helt ulikt Fantomet som det hender forlater jungelen og går omkring i byen som en vanlig mann, trosser John introversjonen og unner seg gjerne en bytur dersom kropp, sjel og lommebok tillater det.SIMEN BLIX
Butikkmedarbeider og fiskeautoritet

Simen Blix er vår mann i fiskevannet, nærmere bestemt karpedammen.

simen

Han er fisker i ordets videste forstand, og kan det meste som trengs om alle mulige typer fiske, men i ekte Revir-eklektisk ånd så er han aller ivrigst på karpefiske, følg ham og prosjektet hans på @northernangler.

I høst har han også arrangert nybegynnerkurs i fluefiske i Revir-regi, tilbakemeldingene var såpass bra at dette blir det mer av.


EMILIE LÆGREID
Butikkmedarbeider 

Etter en periode som hundekjører i de dype akershuske skoger har bergenseren flyttet vestover og studerer nå friluftsliv i de fagre vestlandske fjorder, og har base i Stryn. 

emilieMed årelang erfaring fra Hardangervidda sommer som vinter er denne unge bergenseren, tross sin unge alder, en svært erfaren villmarking med mange heftige naturopplevelser i bagasjen.