HVOR KOMMER REVIR FRA, OG HVEM ER VI

Teamet bak Revir vokste opp i en tid da den lokale skateboard-, fiske-, sykkel- og platesjappa var dit man dro for å få inspirasjon, henge med likesinnede og snakke med de ansatte som man så opp til som orakler innen sine respektive sjangre.

 

ENGASJERTE ENTUSIASTER

Vår bakgrunn i sportsbransjen er ikke som kjøpmenn, men som engasjerte entusiaster med en genuin glede for friluftslivet. Vår grunnfilosofi er ikke knyttet til prestasjoner, konkurranse eller en streben etter å være bedre enn andre – tvert imot handler det for oss utelukkende om å være tilstede i omgivelsene, og ta seg tid til å nyte akkurat det. Og om noe skal bryte roen så er det leken, enten det er på snowboard, snowskate, sykkel eller andre aktiviteter man kan drive med ute i det fri.

Eller som Helge Ingstad så treffende uttrykte det:

«Her er min kano, mine garn, mitt gevær og mine hunder. Skogene, elvene og vannene står til min rådighet. Jeg sitter i skjorteermene foran mitt telt og føler meg som millionær».

bodil i butikken


REVIRUNIVERSET ER I NÆROMRÅDET

Konseptet har siden starten vært å skape vårt eget Revirunivers, med en helhetlig, utforskende og bærekraftig tilnærming til prosjektet. I tillegg til et gjennomtenkt vareutvalg, kompetente ansatte og en entusiastisk gjeng ambassadører, har vi satset tungt på aktiviteter i og omkring reviret, samt redaksjonelt innhold publisert i våre egne kanaler (nettmagasin, nyhetsbrev og på sosiale medier og nå vårt eget papirmagasin).

 

EN HELHETLIG TUROPPLEVELSE

Revir ønsker å tilby en helhetlig turopplevelse; inspirasjonen, forberedelsene, selve opplevelsen og utstyret du trenger for å nyte den. Om vi lykkes er det gjennom et genuint engasjement for naturen og friluftslivet. Og med et sterkt fokus på nærturen fremfor romantisering av de lange, eksotiske reisene representerer vi et mer bærekraftig lokalt forankret alternativ. 

jens kvernmo


AKTIVITETER SKAPER ENGASJEMENT

Vi har arrangert en rekke foto-, og kunstutstillinger, gjennomført flere ulike kurs som spenner fra jegerprøven til bygg-ditt-eget-snowboard via knivsliping og bushcraft – både sommer og vinter. I tillegg kjører vi faste foredragskvelder med ulike kapasiteter innen tur, fiske og friluftsliv.

Og sammen med ulike miljøorganisasjoner og andre ildsjeler har vi arrangert flere bruktmarkeder for tur og friluftsutstyr. På de følgende sidene har vi samlet noen få av de mange høydepunktene som vi er ekstra stolte av, og som på en bra måte viser bredden av hva vi har holdt på med, sånn foruten å selge turutstyr til kresne og kvalitetsorienterte kunder.

bindinglaus

HVEM ER FOLKA BAK
Revirgjengen er en broket forsamling rabbagaster, flottenfeiere, bomser og fillefranser med en felles tilnærming til prosjektet, tross svært ulike bakgrunner og interesser.


ADRIAN – Butikkleder og fjellfant
Adrian har nå flere år bak seg på broen av Revirskuta, hans lange fartstid innenfor retailbransjen har bidratt til at han har profesjonalisert en gjeng individualister til å bli et tettere, mer samkjørt team av butikkdrivere. 

adrian isbad

Han er trønder, (nærmere bestemt Namsosing), samt en ivrig jeger, fisker og hobbyeventyrer! Adrian er også primus motor for @Villmarksleir, en aktivitetsleir for barn og ungdom i villmarken.

STEIN – Daglig leder og forretningsutvikler
Etter mange år stuet inn på et kontor har Stein endelig sluppet fri og kommet til Revir for å være med å bygge veien videre. Stein har lang bakgrunn fra salg og markedsføring fra både telekom (NetCom og Tele2) og FMCG (Jordan og Polar). 

stein ødegaard

Han er en ivrig skikjører og stisyklist, som trives aller best når det går fort nedover. Det ryktes at han har heltestatus blant guidene i Alagna, men det gjenstår å få bekreftet.

BODIL – Markedsansvarlig
Årets turjente 2017 med over 36.000 følgere på Instagram. Som utdannet AD og med bakgrunn fra magasinbransjen er Bodil sentral i alt som har med produkt, design og innhold å gjøre. 

Bodil er også en uunnværlig ressurs i teamet som utvikler våre Revirprodukter.

bodil giljeFREDRIK – Sjef for utleieavdelingen og Hiet
Fredrik har utdannelse fra Høyskolen i Sogn og Fjordane og Volda hvor han har tilegnet seg kunnskap om både reiseliv og friluftsliv.

fredrik bryn

Fredrik har vært mye i Afrika og har drevet med salg og gjennomføring av reiser hit til privatmarkedet i mange år. Selv om han er verdensvant er det ingen hemmelighet at den frie naturen og Norge står hans hjerte nærmest.

Han er ofte å finne med pulk over vidda, med kano i Femundsmarka eller på tur inn til hytta på Krokskogen - hvor han kanskje trives aller best. Dessuten er ski og fjell også godt integrerte interesser igjennom et langt liv i snøen.

RICKARD
 – Styreformann og administrativ leder
Grunnlegger og initiativtager med en lang rekke oppstartsbedrifter og merkevarer på CV’en (Strossle, Red Bull, X-Sports, Discovery Channel m.fl).

rickard

Fluefisker med en forkjærlighet for vakende ørret. Det pågår en stadig diskusjon om Rickard er skikjører eller snowboarder i hjertet, men vi er i ferd med å slå oss til ro med hans schizofreni, eller spaltede personlighetsforstyrrelse som det vel er riktigere å si.

OLA – Medgründer
Oslogutt med fartstid fra skarpskytterlagfører i forsvaret, utdannelse fra Westerdals og senere et knippe oppstarter innen kultur- og kommunikasjonsbransjen.

ola

Ola trives aller best langs kysten med en fluestang i hånden på jakt etter sjøørret, halsende i skogen med en stor soppkurv, eller på hytta på fjellet med kone, to unger og en fluffy innekatt.

Til å være en som har såpass lite greie på snowboard er han overraskende god på brett.

JOHN HARALD – Medgründer og bygdeorginal
Kunstutdannet snowboarder og hundekjører. John bor på et småbruk i Skrukkeliskauen der han, kona, junior på ti og 16 bikkjer har god plass til å dyrke sine lidenskaper; skauliv, sykling, hundekjøring og snowboarding.

john

Men, ikke helt ulikt Fantomet som det hender forlater jungelen og går omkring i byen som en vanlig mann, trosser John introversjonen og unner seg gjerne en bytur dersom kropp, sjel og lommebok tillater det.

SIMEN – Butikkmedarbeider og fiskeriminister
Simen Blix er vår mann i fiskevannet, nærmere bestemt karpedammen.

simen

Han er fisker i ordets videste forstand, og kan det meste som trengs om alle mulige typer fiske, men i ekte Revir-eklektisk ånd så er han aller ivrigst på karpefiske, følg ham og prosjektet hans på @northbound_angler, samt @revir_fly!

I høst har han også arrangert nybegynnerkurs i fluefiske i Revir-regi, tilbakemeldingene var såpass bra at dette blir det mer av.

JO – Head of e-commerce
Halvt sunnmøring, halvt fjording – en enestående kombo i følge han selv. Jo kunne like gjerne levd i The Matrix med tanke på hvor mye tid han tilbringer i det digitale landskapet.. men han er også glad i fiske- og fjellturer. Spesielt ørretfiske i Hornindalsvatnet!

En av få hos Revir (Jo + Rickard) som følger Premier League tett og begge to vet at det finnes kun et lag i London!AMALIE  Butikkmedarbeider
Amalie er Revirs nyeste tilskudd. Ved siden av mastergraden i Internasjonale Miljø- og Utviklingsstudier, ved Norges Miljø- og Biovitenskapelige Universitet på Ås, sprer hun energi og gode historier i sjappa når hun selv ikke er i skauen eller på fjellet med huskyen Bajas. Amalie er fra Stavanger, brenner for natur- og miljøvern, og liker å være opp ned i vannet som fridykker eller på land som habil capoeira-utøver.