REVIR – OM OSS

REVIR – OM OSS

HVOR KOMMER REVIR FRA, OG HVEM ER VI

Teamet bak Revir vokste opp i en tid da den lokale skateboard-, fiske-, sykkel- og platesjappa var dit man dro for å få inspirasjon, henge med likesinnede og snakke med de ansatte som man så opp til som orakler innen sine respektive sjangre.

 

ENGASJERTE ENTUSIASTER

Vår bakgrunn i sportsbransjen er ikke som kjøpmenn, men som engasjerte entusiaster med en genuin glede for friluftslivet. Vår grunnfilosofi er ikke knyttet til prestasjoner, konkurranse eller en streben etter å være bedre enn andre – tvert imot handler det for oss utelukkende om å være tilstede i omgivelsene, og ta seg tid til å nyte akkurat det. Og om noe skal bryte roen så er det leken, enten det er på snowboard, snowskate, sykkel eller andre aktiviteter man kan drive med ute i det fri.

Eller som Helge Ingstad så treffende uttrykte det:

«Her er min kano, mine garn, mitt gevær og mine hunder. Skogene, elvene og vannene står til min rådighet. Jeg sitter i skjorteermene foran mitt telt og føler meg som millionær».

bodil i butikken


REVIRUNIVERSET ER I NÆROMRÅDET

Konseptet har siden starten vært å skape vårt eget Revirunivers, med en helhetlig, utforskende og bærekraftig tilnærming til prosjektet. I tillegg til et gjennomtenkt vareutvalg, kompetente ansatte og en entusiastisk gjeng ambassadører, har vi satset tungt på aktiviteter i og omkring reviret, samt redaksjonelt innhold publisert i våre egne kanaler (nettmagasin, nyhetsbrev og på sosiale medier og nå vårt eget papirmagasin).

 

EN HELHETLIG TUROPPLEVELSE

Revir ønsker å tilby en helhetlig turopplevelse; inspirasjonen, forberedelsene, selve opplevelsen og utstyret du trenger for å nyte den. Om vi lykkes er det gjennom et genuint engasjement for naturen og friluftslivet. Og med et sterkt fokus på nærturen fremfor romantisering av de lange, eksotiske reisene representerer vi et mer bærekraftig lokalt forankret alternativ. 

jens kvernmo


AKTIVITETER SKAPER ENGASJEMENT

Vi har arrangert en rekke foto-, og kunstutstillinger, gjennomført flere ulike kurs som spenner fra jegerprøven til bygg-ditt-eget-snowboard via knivsliping og bushcraft – både sommer og vinter. I tillegg kjører vi faste foredragskvelder med ulike kapasiteter innen tur, fiske og friluftsliv.

Og sammen med ulike miljøorganisasjoner og andre ildsjeler har vi arrangert flere bruktmarkeder for tur og friluftsutstyr. På de følgende sidene har vi samlet noen få av de mange høydepunktene som vi er ekstra stolte av, og som på en bra måte viser bredden av hva vi har holdt på med, sånn foruten å selge turutstyr til kresne og kvalitetsorienterte kunder.

bindinglaus

HVEM ER FOLKA BAK
Revirgjengen er en broket forsamling rabbagaster, flottenfeiere, bomser og fillefranser med en felles tilnærming til prosjektet, tross svært ulike bakgrunner og interesser.

 

STEIN – Daglig leder og forretningsutvikler
Etter mange år stuet inn på et kontor har Stein endelig sluppet fri og kommet til Revir for å være med å bygge veien videre. Stein har lang bakgrunn fra salg og markedsføring fra både telekom (NetCom og Tele2) og FMCG (Jordan og Polar). 

stein ødegaard

Han er en ivrig skikjører og stisyklist, som trives aller best når det går fort nedover. Det ryktes at han har heltestatus blant guidene i Alagna, men det gjenstår å få bekreftet.

BODIL – Markedsansvarlig, innholdsansvarlig, innkjøpsansvarlig, bålnisse og generell friluftspotet
Kanskje gjengens mest entusi­astiske utesover (hele året), med matlaging på tur og formidling av friluftsliv som hobby. Som utdannet AD og med bakgrunn fra magasinbransjen er Bodil sentral i alt som har med produkt, design og innhold å gjøre. Bodil har også gitt ut en turbok sammen med samboeren – en ellevill miks mellom Hakkespettboka (Junior Woodchuck's Guidebok and Reservoar of Inexhaustible Knowledge), Revirbloggen og de to forfatternes respektive instagramkontoer, med mer…

Bodil er også en uunnværlig ressurs i teamet som utvikler våre Revirprodukter.

bodil gilje

RICKARD
 – Styreformann og administrativ leder
Grunnlegger og initiativtager med en lang rekke oppstartsbedrifter og merkevarer på CV’en (Strossle, Red Bull, X-Sports, Discovery Channel m.fl).

rickard

Fluefisker med en forkjærlighet for vakende ørret. Det pågår en stadig diskusjon om Rickard er skikjører eller snowboarder i hjertet, men vi er i ferd med å slå oss til ro med hans schizofreni, eller spaltede personlighetsforstyrrelse som det vel er riktigere å si.

SIMEN – Butikkmedarbeider og fiskeriminister
Simen Blix er vår mann i fiskevannet, nærmere bestemt karpedammen.

simen

Han er fisker i ordets videste forstand, og kan det meste som trengs om alle mulige typer fiske, men i ekte Revir-eklektisk ånd så er han aller ivrigst på karpefiske, følg ham og prosjektet hans på @northbound_angler, samt @revir_fly!

I høst har han også arrangert nybegynnerkurs i fluefiske i Revir-regi, tilbakemeldingene var såpass bra at dette blir det mer av.

VEGAR  Butikkmedarbeider
Vegar er helt ny i Revirgjengen, så vi skal bruke noen uker på å bli kjent med Vegar, og hans mange talenter, før vi sier noe mer… 

PHILIP  Butikkmedarbeider
Det samme gjelder Philip…

MARI  Butikkmedarbeider
…og Mari!


Også i SISTE FRA MAGASINET

Den første vårnatta ute
Den første vårnatta ute

For å sikre en vellykket natt under stjernene, er det viktig å ha riktig utstyr med seg. Her er noen essensielle ting å huske på:
Les mer
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO

«LYO dyrker idag frukter og urtene på sine egne åkre. Andre ingredienser kommer fra bønder som de personlig kjenner og følger opp. De blir nøye verifisert for å sikre at produktene deres oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene.»
Les mer
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest

– Det er selvsagt en total selvmotsigelse å gi ut en podkast på LP, innrømmer Randulf Valle, stemmen bak Podkasten Uteliv som nettopp har sluppet episode 200 eksklusivt på vinyl – med Moddi som musikalsk gjest og samtalepartner.
Les mer