08 mai, 2021

Revir og BC Verksted starter sykkelverksted i kjelleren under Revir, midt i Oslo. Med på laget har de fått den svært erfarne sykkelmekanikeren Jan Peter Bae Engelbrecht.

GÅ RETT TIL BOOKING PÅ VERKSTEDETS FACEBOOK-SIDE

Jan har mekket sykler i Oslo siden 1990, og da den første sykkelen vi fikk inn på vårt nystartede verksted var en sent nittitalls Klein Pulse kunne han fortelle at han hadde satt opp en del eksklusive Klein-sykler fra den tiden begrepet Aker Brygge Cruiser oppsto i sykkelmiljøet.

REVIR SYKKELVERKSTED

I 1995 ble Klein kjøpt opp av Trek, og magien i det merket fordampet som dugg for solen. Pre 1995 Kleins må man ut med en god slump penger for i dag, modellen vi akkurat nå har til service er dessverre ikke verdt stort, men dagens eier fant den på et bruktmarked og betalte bare noen hundrelapper for den. Da er det verdt å gi den litt av Jans TLC, og får seg en fin hverdags-cruiser.

REVIR BC VERKSTED

Men, Jan kan mer enn sykler. Med over tretti års erfaring fra sportsbutikk-verksteder har det blitt mer enn sykkelmekking, han har god erfaring med ski og brett-prepp, og sliper også skøyter – så nå er det på tide å gjenoppta fokuset vårt på turskøyter. Vi gleder oss til både sommeren som kommer, og den påfølgende vinteren.

For booking av sykkelreparasjon og service er det foreløpig bare å bestille via verkstedets Facebook-side.

HER

John Harald Knutsson
John Harald KnutssonOgså SISTE FRA MAGASINET

FRA BÆRUM TIL TRONDHEIM – PILEGRIMSTUR MED INGERID (71)
FRA BÆRUM TIL TRONDHEIM – PILEGRIMSTUR MED INGERID (71)

27 juli, 2021

Ei av våre beste kunder heter Ingerid, og er 71 år gammel. Denne dama er full av energi og røverhistorier, og skal nå bruke 4-5 uker på å gå Pilegrimsleden fra Oslo til Trondheim. Hun startet turen 8. juni.
Les Mer
SLEEPERS – PLANTEBASERTE FLIP FLOPS
SLEEPERS – PLANTEBASERTE FLIP FLOPS

24 juli, 2021

Sleepers er flip flopper laget av naturgummi tappet på Sri Lanka, produsert under strenge krav til både bærekraft og rettferdige vilkår for arbeiderne.
Les Mer
COUNCIL TOOL - AMERIKANSK ØKSETRADISJON
COUNCIL TOOL - AMERIKANSK ØKSETRADISJON

21 juli, 2021

Council Tool treffer Revir´s produktfilosofi midt i hjertet. Velgjort og tradisjonsrikt håndtverk, av kvalitetsmaterialer, uten å være overdrevet jålete eller skamløst dyrt.
Les Mer

Bli med i vårt nyhetsbrev