Vi har åpnet ny butikk i Hegdehaugsveien!

0

Kurven din er tom

Utstyr
 • Revir's eget

 • Gavekort

 • klær
 • Revir's eget

 • 1

  Revir og BC Verksted starter sykkelverksted i kjelleren under Revir, midt i Oslo. Med på laget har de fått den svært erfarne sykkelmekanikeren Jan Peter Bae Engelbrecht.

  GÅ RETT TIL BOOKING PÅ VERKSTEDETS FACEBOOK-SIDE

  Jan har mekket sykler i Oslo siden 1990, og da den første sykkelen vi fikk inn på vårt nystartede verksted var en sent nittitalls Klein Pulse kunne han fortelle at han hadde satt opp en del eksklusive Klein-sykler fra den tiden begrepet Aker Brygge Cruiser oppsto i sykkelmiljøet.

  REVIR SYKKELVERKSTED

  I 1995 ble Klein kjøpt opp av Trek, og magien i det merket fordampet som dugg for solen. Pre 1995 Kleins må man ut med en god slump penger for i dag, modellen vi akkurat nå har til service er dessverre ikke verdt stort, men dagens eier fant den på et bruktmarked og betalte bare noen hundrelapper for den. Da er det verdt å gi den litt av Jans TLC, og får seg en fin hverdags-cruiser.

  REVIR BC VERKSTED

  Men, Jan kan mer enn sykler. Med over tretti års erfaring fra sportsbutikk-verksteder har det blitt mer enn sykkelmekking, han har god erfaring med ski og brett-prepp, og sliper også skøyter – så nå er det på tide å gjenoppta fokuset vårt på turskøyter. Vi gleder oss til både sommeren som kommer, og den påfølgende vinteren.

  For booking av sykkelreparasjon og service er det foreløpig bare å bestille via verkstedets Facebook-side.

  HER