REVIR SØKER E-HANDELSANSVARLIG

REVIR SØKER E-HANDELSANSVARLIG

Revir – friluftsbutikken som tråkker sine egne spor, søker en operativ og ivrig driftsansvarlig til nettbutikken, www.revir.no.

I takt med økningen i interessen for aktivt friluftsliv har Revir vokst voldsomt. Nettbutikken vår vokste med 200% sammenlignet med 2019 og ambisjonen for 2021-24 er skyhøye.

Vi er eksperter på utstyr, bruk, utvalg og historiefortelling – men vi må bli enda flinkere på helhetlig bruk av kanaler og annonsekroner for å ta vår rettmessige plass på netthandel. Er du rette person for vårt team?

revir team

Hvem er du?
Vi søker deg med interesse og hjerte for aktivt friluftsliv og en masse kunnskap om digital handel og Shopify som plattform. Du må kunne jobbe selvstendig, ha en god problemløsningsevne, være initiativrik og strukturert. Der vi på Revir alltid har vært “gode” på netthandel gjennom satsning på Shopify, Instagram og nyhetsbrev, trenger vi hjelp til å bli “helt rå” på kanalene som skaper trafikk, konvertering, merkevarebygging, økt kjennskap og flere følgere.

Hos oss vil du få ansvar for

 • Søkemotoroptimalisering og annonsering (SEO / SEM)
 • Drifte, videreutvikle og forbedre funksjonaliteten i vår nettbutikk, utleieportal og B2B portal 
 • Optimalisering av sider og tilknyttede Shopify apper
 • Registrere og oppdatere produktinformasjon (tekst, bilder, video, kilder)
 • Sammen med markedsansvarlig generere økt trafikk og salg ved å skape synlighet og innhold i sosiale mediekanaler
 • Digital innholdsproduksjon
 • Kampanjehåndtering og oppfølging
 • Samarbeid med Affiliates 
 • Skape og følge opp rapporter på KPIer (følgere, besøkere, engasjement etc.)
 • Analyse med hjelp av verktøy som Google Analytics m. fl
 • Delta i arbeid med strategier og planer for en sømløs og kundeorientert netthandel, og sikre effektiv gjennomføring av aktuelle planer og tiltak


Vi tror at du
Har hands-on erfaring med annonsering på Google, Facebook og Instagram. E-handelsløsninger, Google Analytics, Google Tag manager og andre relevante verktøy og er genuint faglig interessert i netthandel.

revir e-commerce ansvarlig

Fleksible folk
Høres dette ut som noe du kan og vil jobbe mer med? Vi er fleksible på det meste for den rette kandidat. Vi har kontorer midt i byen i umiddelbar nærhet til butikken i Storgata. Vi jobber mye hjemmefra, eller fra hengekøya / teltet / hytta når naturen lokker oss ut. 

Business i vekst
Om din pasjon er toppturer, fiske, snowboarding i pudder, uendelige vidder eller overnatting i det frie vil du finne gode kollegaer på Revir. Vi er ivrige friluftsfolk, men driver også en business i rask vekst!

lemmel kaffe

Utfordrer etablerte sannheter
Revir er i dag 3 butikker som også tilbyr utleie, kurs, aktiviteter og gjør-det-selv klinikker. Vi har egen importvirksomhet og produserer en lang rekke produkter som egne hansker, splitboards, snowboard og turutstyr. Revir driver også sykkelverksted (åpner våren 2021) og jobber kontinuerlig med å utfordre den etablerte oppfatningen av hva en “butikk” skal være.

Send din søknad med CV til Stein Ødegaard på stein@revir.no eller ring 930 88 555 snarest for mer informasjon.

Også i SISTE FRA MAGASINET

FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO

«LYO dyrker idag frukter og urtene på sine egne åkre. Andre ingredienser kommer fra bønder som de personlig kjenner og følger opp. De blir nøye verifisert for å sikre at produktene deres oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene.»
Les mer
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest

– Det er selvsagt en total selvmotsigelse å gi ut en podkast på LP, innrømmer Randulf Valle, stemmen bak Podkasten Uteliv som nettopp har sluppet episode 200 eksklusivt på vinyl – med Moddi som musikalsk gjest og samtalepartner.
Les mer
Podkasten Uteliv Live på Revir – hør podkastene!
Podkasten Uteliv Live på Revir – hør podkastene!

I forrige uke ble det spilt inn to live podkast med Randulf Valle og Podkasten Uteliv her på Revir. Den første episoden handler om Grønland og Nordvestpassasjen med polarguide Bengt Rotmo. Den andre om Roald Amundsens verste år, med Tor Bomann-Larsen og Anders Bache. Nå kan du høre opptakene!
Les mer