GRATIS FRAKT OVER 500,- !!

0

Handlekurven er tom

12 april, 2021

Revir – friluftsbutikken som tråkker sine egne spor, søker en operativ og ivrig driftsansvarlig til nettbutikken, www.revir.no.

I takt med økningen i interessen for aktivt friluftsliv har Revir vokst voldsomt. Nettbutikken vår vokste med 200% sammenlignet med 2019 og ambisjonen for 2021-24 er skyhøye.

Vi er eksperter på utstyr, bruk, utvalg og historiefortelling – men vi må bli enda flinkere på helhetlig bruk av kanaler og annonsekroner for å ta vår rettmessige plass på netthandel. Er du rette person for vårt team?

revir team

Hvem er du?
Vi søker deg med interesse og hjerte for aktivt friluftsliv og en masse kunnskap om digital handel og Shopify som plattform. Du må kunne jobbe selvstendig, ha en god problemløsningsevne, være initiativrik og strukturert. Der vi på Revir alltid har vært “gode” på netthandel gjennom satsning på Shopify, Instagram og nyhetsbrev, trenger vi hjelp til å bli “helt rå” på kanalene som skaper trafikk, konvertering, merkevarebygging, økt kjennskap og flere følgere.

Hos oss vil du få ansvar for

 • Søkemotoroptimalisering og annonsering (SEO / SEM)
 • Drifte, videreutvikle og forbedre funksjonaliteten i vår nettbutikk, utleieportal og B2B portal 
 • Optimalisering av sider og tilknyttede Shopify apper
 • Registrere og oppdatere produktinformasjon (tekst, bilder, video, kilder)
 • Sammen med markedsansvarlig generere økt trafikk og salg ved å skape synlighet og innhold i sosiale mediekanaler
 • Digital innholdsproduksjon
 • Kampanjehåndtering og oppfølging
 • Samarbeid med Affiliates 
 • Skape og følge opp rapporter på KPIer (følgere, besøkere, engasjement etc.)
 • Analyse med hjelp av verktøy som Google Analytics m. fl
 • Delta i arbeid med strategier og planer for en sømløs og kundeorientert netthandel, og sikre effektiv gjennomføring av aktuelle planer og tiltak


Vi tror at du
Har hands-on erfaring med annonsering på Google, Facebook og Instagram. E-handelsløsninger, Google Analytics, Google Tag manager og andre relevante verktøy og er genuint faglig interessert i netthandel.

revir e-commerce ansvarlig

Fleksible folk
Høres dette ut som noe du kan og vil jobbe mer med? Vi er fleksible på det meste for den rette kandidat. Vi har kontorer midt i byen i umiddelbar nærhet til butikken i Storgata. Vi jobber mye hjemmefra, eller fra hengekøya / teltet / hytta når naturen lokker oss ut. 

Business i vekst
Om din pasjon er toppturer, fiske, snowboarding i pudder, uendelige vidder eller overnatting i det frie vil du finne gode kollegaer på Revir. Vi er ivrige friluftsfolk, men driver også en business i rask vekst!

lemmel kaffe

Utfordrer etablerte sannheter
Revir er i dag 3 butikker som også tilbyr utleie, kurs, aktiviteter og gjør-det-selv klinikker. Vi har egen importvirksomhet og produserer en lang rekke produkter som egne hansker, splitboards, snowboard og turutstyr. Revir driver også sykkelverksted (åpner våren 2021) og jobber kontinuerlig med å utfordre den etablerte oppfatningen av hva en “butikk” skal være.

Send din søknad med CV til Stein Ødegaard på stein@revir.no eller ring 930 88 555 snarest for mer informasjon.
John Harald Knutsson
John Harald KnutssonOgså SISTE FRA MAGASINET

FRA BÆRUM TIL TRONDHEIM – PILEGRIMSTUR MED INGERID (71)
FRA BÆRUM TIL TRONDHEIM – PILEGRIMSTUR MED INGERID (71)

22 juni, 2021

Ei av våre beste kunder heter Ingerid, og er 71 år gammel. Denne dama er full av energi og røverhistorier, og skal nå bruke 4-5 uker på å gå Pilegrimsleden fra Oslo til Trondheim. Hun startet turen 8. juni.
Les Mer
EKSTRAHJELP REVIR STRYN
EKSTRAHJELP REVIR STRYN

21 juni, 2021

Butikkleder Emilie har behov for litt ekstrahjelp i vår nye butikk i Stryn sentrum, om du er turinteressert og lokalkjent stiller du sterkt.
Les Mer
REVIR UTLEIE OFFISIELT ÅPNET
REVIR UTLEIE OFFISIELT ÅPNET

21 juni, 2021

Da er vi offisielt i gang med utleie av diverse utstyr. Perfekt for deg som ikke ønsker å fylle opp boden med ting du bare bruker en gang i året.
Les Mer

Bli med i vårt nyhetsbrev