#LITTMITTREVIR

#LITTMITTREVIR

VIL DU BLI MEDEIER?
Nå har du en unik sjanse til å bli med i Revir-flokken for en gunstig aksjepris – men du må være rask. Siste frist for tegning er søndag 30. april kl.23.59

Revir er en annerledes bedrift som fokuserer på å skape gode friluftslivopplevelser – samtidig utfordrer vi bransjens tradisjonelle forretningsmodeller og satser på en mer bærekraftig og inkluderende tilnærming. Det er gøy å se hvordan vi har vokst og utviklet oss siden oppstarten i 2016, og vi vet at vi har et stort potensial til å fortsette å vokse og påvirke bransjen i årene som kommer. 

Etter et beintøft 2022 der global uro førte til at vareflyten gikk i lås og markedet snublet i milde vintre og dyrtid, skal Revir rette blikket fremover – og da trenger vi investeringskapital. Nå skal vi reise kjerringa, kapre markedsandeler og utfordre de største aktørene i bransjen – igjen!

Dette er en begrenset emisjonsrunde der flere av de etablerte investorene i Revir allerede har meldt seg på og deltar. Vi ønsker nye aksjonærer velkommen og ber om forståelse for at det er begrenset antall aksjer tilgjengelig.

Du kan velge mellom tre ulike «pakketilbud» – les mer nederst i saken.
Er du allerede gira? Da kan du lese mer detaljert og be om signeringsblankett HER!

FRA VAREHANDEL TIL OPPLEVELSER – HENG MED PÅ REISEN
Vår bakgrunn i sportsbransjen er ikke som kjøpmenn, men som engasjerte entusiaster med en genuin glede for friluftslivet. Siden 2016 har vi kjempet for de gode friluftslivopplevelsene med fokus på turglede, nærturer og trivsel.

Vår «3C»-forretningsmodell er forankret i ideen om:
Community: Vi vil være et møtested for likesinnede.
Content: Vi kuraterer innhold, merkevarer og produkter i en jungel av juggel og jåleri.
Commerce: Vi utfordrer en bransje som tror overkonsum og prispress er løsningen. 

HVORFOR INVESTERE?
Vi prøver å gjøre det så inkluderende og attraktivt som mulig å være investor i Revir. Vår ambisjon er at medeierne i Revir blir sett, inkludert og fulgt opp – og at de føler seg som aktive bidragsytere i reisen vi er på som selskap.

Alle Revir-investorer får en gavepakke og fordelaktige priser på produkter og tjenester, anledningen til å delta i slipp og kampanjer før andre + være piloter på de nye tjenestene denne emisjonen er en del av utviklingen av.

All investering i mindre selskap må sees på som risikabel. I denne emisjonen deltar flere av selskapets grunnleggere og ansatte + nøkkelinvestorer som ser det langsiktige potensialet i Revir. Vi tror at fremtidens friluftsliv og varehandel må være mer bærekraftig, kortreist og inkluderende og at Revir er med på å definere hvordan denne fremtiden ser ut.

FRISTEN GÅR UT ALLEREDE 30. APRIL – NÅ PÅ SØNDAG
Nå inviterer vi DEG til å bli med på eventyret som investor i Revir. Et begrenset antall aksjer gjøres tilgjengelig til en pris som gjenspeiler det tøffe markedet og utfordringene selskapet har måttet takle i 2022.

For mer informasjon send oss en mail på: emisjon@revir.no, eller kontakt styreformann eller daglig leder direkte:
Rickard Lawson // Styreformann: rickard@revir.no / 91601203
Stein Ødegaard // Daglig leder: stein@revir.no / 93088555

For å tegne deg til denne emisjonen ber vi deg gjøre følgende:
– «Kjøp» produktet som representerer investeringssummen du ønsker å gå inn med.
– Vi sender deg en mail med litt mer informasjon og tegningsblankett.
– Du signerer og returnerer denne før søndag 30.april kl 23:59.
– Du forplikter deg altså ikke før du signerer blanketten og sender den til oss.

Ønsker du å bevare butikkmangfoldet?
Bli med!

PS!
Vil du vite mer om Revir? Les her!


Også i SISTE FRA MAGASINET

Når bjørka har fått museører våkner ørreten
Når bjørka har fått museører våkner ørreten

“Når bjørka har fått museører våkner ørreten” er en sannhet like innarbeidet i fiskeres mentale cortex som “det biter mens du driter” og “det står en granbusk i bakslengen din du ikke har sett” - og nå, nå for pokker har “bjørka fått museører”.
Les mer
Revir Introduserer Blundstone Boots
Revir Introduserer Blundstone Boots

Vi er glade for å introdusere et ikonisk merke til vårt sortiment: Blundstone.
Les mer
Den første vårnatta ute
Den første vårnatta ute

For å sikre en vellykket natt under stjernene, er det viktig å ha riktig utstyr med seg. Her er noen essensielle ting å huske på:
Les mer