REVIR BUSHCRAFT-KURS 2020

REVIR BUSHCRAFT-KURS 2020

Det går sakte men sikkert mot lysere netter og sommerlig stemning i skogen. Og Revir Bushcraft sine kurs går som planlagt, men med nødvendige smitteverntiltak.

Alle foto: Maria Yang (@mariabacusyang)

Det er satt opp to kurs i 2020:
Vårkurs: 5.-7. juni
Høstkurs: 21.-23. august

Prisen er kr. 3990,- pr. deltaker og påmelding er bindende.

PÅMELDING

Hva er Bushcraft?
I vårt moderne, urbaniserte og teknologiske samfunn har de fleste av oss hoppet bukk over de nederste trinnene i Maslows kjente behovspyramide. Vi tar mat, drikke, beskyttelse og varme som en selvfølge. Dette er imidlertid en vitenskap som har vært grunnkurset i det å være menneske i alle generasjoner frem til den industrielle revolusjon.

revir bushcraft

Grunnleggende mestring, på naturens premisser
Forstå og mestre elementene er en basisk og essensiell kunnskap som er iferd med å gå tapt i hele den siviliserte verden. Vi vet rett og slett ikke lenger hvilken tilstedeværelse og ro som kommer over oss når vi spiller på lag med naturen på helt elementært nivå.

På våre samlinger tilrettelegger vi for at du skal kunne beherske og trives i naturen med færrest mulige hjelpemidler, samtidig som du får en timeout, et friminutt fra den daglige, ofte heseblesende hverdagen som for de aller fleste av oss styres av alt annet enn naturens premisser.

revir bushcraft

Sammen, og alene
Kursene vi tilbyr i 2020 går over en helg, og gjennomføres i Nittedalstraktene, hvor vi har avtale med grunneier. Vi går igjennom bygging av bivuakk/gapahuk, opptenning og vedlikehold av bål, anskaffelse og tilberedning av næring, navigasjon og generelle råd og tips. Siste natten tilbringes alene i egenbygget gapahuk.

Det vil være tre instruktører på hvert kurs, og instruktørene er ledet av Espen Evensen som har over 20 års erfaring i emnet.

Maks 10 deltakere pr. kurs.

revir bushcraft

Enkle hjelpemidler
Hver deltaker må ta med vanlige turklær, en turøks/samekniv og en liten turkniv. Tennstål, enkelt fiskeutstyr og andre effekter og hjelpemidler får du av oss på kurset.

Vårkurs: 5.-7. juni 
Høstkurs: 21.-23. august
Prisen er kr. 3990,- pr. deltaker og påmelding er bindende.


Spørsmål om kurset rettes til Bodil
bodil@revir.no. 
915 40 313

For enda mer om Revir Bushcraft:

@revirbushcraft
@bodildall
@nordicoutdoorexperience
@ecornactual

 

REVIR BUSHCRAFT
Tett på naturen – tett på deg selv.

 

 


Også i SISTE FRA MAGASINET

Revir Introduserer Blundstone Boots
Revir Introduserer Blundstone Boots

Vi er glade for å introdusere et ikonisk merke til vårt sortiment: Blundstone.
Les mer
Den første vårnatta ute
Den første vårnatta ute

For å sikre en vellykket natt under stjernene, er det viktig å ha riktig utstyr med seg. Her er noen essensielle ting å huske på:
Les mer
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO

«LYO dyrker idag frukter og urtene på sine egne åkre. Andre ingredienser kommer fra bønder som de personlig kjenner og følger opp. De blir nøye verifisert for å sikre at produktene deres oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene.»
Les mer

Liquid error (layout/theme line 353): Could not find asset snippets/remove-sold-out.liquid Liquid error (layout/theme line 354): Could not find asset snippets/disable-sold-out.liquid