FØRSTEINNTRYKK – RANGE SPLIT- OG SNOWBOARDS

FØRSTEINNTRYKK – RANGE SPLIT- OG SNOWBOARDS

Vi har fått noen tilbakemeldinger på Range-brettene våre, fra svært kravstore kunder – heldigvis er det god grunn til å dele dem videre.

Her finner du det meste du trenger å vite dersom du vurderer splitboard.

Sjekk ut hele RANGE-utvalget her

simon fossheim

SIMON FOSSHEIM
"Oooooh, det va nice! 10/10"

Om Cutback Split
Mushroom Crew

cutback split

SIMON KLOVNING
"Var på Stranda i ni dager og fikk oppleve absolutt alle type forhold, fra klink is til den våteste slushen til knedyp tørr pudder. Brukte brettet hver dag på både toppturer og i heis, og kan konkludere med at jeg er helt enormt fornøyd med hvor bra dette brette presterer under alle forhold.

Det kjennes tight og fint ut, clips i nose og tail sitter utrolig bra, deilig at de klikker skikkelig på plass. Lekent og gøy i løypene, flyter mer enn nok i pudderet og helt supert kanthold på hardt føre og i bratte traverseringer. Kan virkelig ikke se for meg hvordan et slikt brett kan gjøres spesielt mye bedre!"

@simonklovning

 

splitboardprat range

ROBIN GUNDERSEN
"Etter en uke i Lofoten har Revirs nye splitboard Range Cutback blitt godt testet. Kan melde om et veldig lettmanøvrerbart brett både på steinhard snø, i pudder, påskesnø, og i tett skog. Brettet flyter veldig godt i dyp snø også, selv i lav fart. Tror nok jeg vil investere i dette brettet selv på sikt."


Om Cutback Split
@Splitboardprat



range home range

FACU ARBOIT DIEZ
"Board feels very light and responsive. Extremely fun to ride. The skins are the best I´ve used, perfect fit, sticky when going up and easy to handle. The bindings are super comfortable, light and solid, change walk to ride with zero hassle. It´s a 10."


Om Home Range Split, Plum bindinger og fellene fra Kohla
@SOMAstudio

range cutback split

ISAAC HEGNA MANNING
"Bra brett dere har mekka! Vært ute og kjørt på litt nå, veldig moro. Lett og moro, men tar godt i mot når man kjører på. Gleder meg til å kjøre mer."


Om Cutback Split
Aa Camp/Bindinglaus

 


Også i SISTE FRA MAGASINET

Den første vårnatta ute
Den første vårnatta ute

For å sikre en vellykket natt under stjernene, er det viktig å ha riktig utstyr med seg. Her er noen essensielle ting å huske på:
Les mer
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO

«LYO dyrker idag frukter og urtene på sine egne åkre. Andre ingredienser kommer fra bønder som de personlig kjenner og følger opp. De blir nøye verifisert for å sikre at produktene deres oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene.»
Les mer
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest

– Det er selvsagt en total selvmotsigelse å gi ut en podkast på LP, innrømmer Randulf Valle, stemmen bak Podkasten Uteliv som nettopp har sluppet episode 200 eksklusivt på vinyl – med Moddi som musikalsk gjest og samtalepartner.
Les mer