GRATIS FRAKT PGA LOCKDOWN !!

0

Handlekurven er tom

10 mars, 2021

Vi har fått noen korte tilbakemeldinger på Range-brettene våre, fra svært kravstore kunder. Heldigvis er det grunn til å dele dem videre.

Range kan testes ut på Høgevarde hver helg og hele påsken, les mer om vår brett-demo her.

Her finner du det meste du trenger å vite dersom du vurderer splitboard.

Sjekk ut hele splitboard-utvalget her

simon fossheim

"Oooooh, det va nice! 10/10"

Simon Fossheim om Cutback Split
Mushroom Crew

cutback split

"Var på Stranda i ni dager og fikk oppleve absolutt alle type forhold, fra klink is til den våteste slushen til knedyp tørr pudder. Brukte brettet hver dag på både toppturer og i heis, og kan konkludere med at jeg er helt enormt fornøyd med hvor bra dette brette presterer under alle forhold.

Det kjennes tight og fint ut, clips i nose og tail sitter utrolig bra, deilig at de klikker skikkelig på plass. Lekent og gøy i løypene, flyter mer enn nok i pudderet og helt supert kanthold på hardt føre og i bratte traverseringer. Kan virkelig ikke se for meg hvordan et slikt brett kan gjøres spesielt mye bedre!"

Simon Klovning
@simonklovning

 

splitboardprat range

"Etter en uke i Lofoten har Revirs nye splitboard Range Cutback blitt godt testet. Kan melde om et veldig lettmanøvrerbart brett både på steinhard snø, i pudder, påskesnø, og i tett skog. Brettet flyter veldig godt i dyp snø også, selv i lav fart. Tror nok jeg vil investere i dette brettet selv på sikt."

Robin Gundersen om Cutback Split
Splitboardpratrange home range
"Board feels very light and responsive. Extremely fun to ride. The skins are the best I´ve used, perfect fit, sticky when going up and easy to handle. The bindings are super comfortable, light and solid, change walk to ride with zero hassle. It´s a 10."

Facu Arboit Diez om Home Range Split, Plum bindinger og fellene fra Kohla
SOMAstudio

range cutback split

"Bra brett dere har mekka! Vært ute og kjørt på litt nå, veldig moro. Lett og moro, men tar godt i mot når man kjører på. Gleder meg til å kjøre mer."

Isaac Hegna Manning om Cutback Split
Aa Camp/Bindinglaus

 

John Harald Knutsson
John Harald KnutssonOgså SISTE FRA MAGASINET

REVIR SØKER E-HANDELSANSVARLIG
REVIR SØKER E-HANDELSANSVARLIG

12 april, 2021

Revir – friluftsbutikken som tråkker sine egne spor søker operativ og ivrig driftsansvarlig til nettbutikken, www.revir.no.
Les Mer
VATNAHALSEN HØYFJELLSHOTELL – SOM SNYTT UT AV EN STEPHEN KING ROMAN
VATNAHALSEN HØYFJELLSHOTELL – SOM SNYTT UT AV EN STEPHEN KING ROMAN

22 mars, 2021

Det er fristende å konstruere en spøk rundt det faktum at Vatnahalsen Høyfjellshotell opprinnelig ble bygd som et sanatorium når vi skal fortelle om Revirs splitboard-tur dit i det koronapandemien eksploderte rundt oss vinteren 2020.
Les Mer
DUER - PERFORMANCE DENIM
DUER - PERFORMANCE DENIM

22 mars, 2021

DU//ER Performance Denim ble startet i 2013 av Gary Lenett, en driftig entreprenør med tjuefem års erfaring i å lage jeans, bl.a. for Levi Strauss - og en nyoppdaget begeistring for sykling.
Les Mer

Bli med i vårt nyhetsbrev