FØRSTEINNTRYKK – RANGE SPLIT- OG SNOWBOARDS

FØRSTEINNTRYKK – RANGE SPLIT- OG SNOWBOARDS

Vi har fått noen tilbakemeldinger på Range-brettene våre, fra svært kravstore kunder – heldigvis er det god grunn til å dele dem videre.

Her finner du det meste du trenger å vite dersom du vurderer splitboard.

Sjekk ut hele RANGE-utvalget her

simon fossheim

SIMON FOSSHEIM
"Oooooh, det va nice! 10/10"

Om Cutback Split
Mushroom Crew

cutback split

SIMON KLOVNING
"Var på Stranda i ni dager og fikk oppleve absolutt alle type forhold, fra klink is til den våteste slushen til knedyp tørr pudder. Brukte brettet hver dag på både toppturer og i heis, og kan konkludere med at jeg er helt enormt fornøyd med hvor bra dette brette presterer under alle forhold.

Det kjennes tight og fint ut, clips i nose og tail sitter utrolig bra, deilig at de klikker skikkelig på plass. Lekent og gøy i løypene, flyter mer enn nok i pudderet og helt supert kanthold på hardt føre og i bratte traverseringer. Kan virkelig ikke se for meg hvordan et slikt brett kan gjøres spesielt mye bedre!"

@simonklovning

 

splitboardprat range

ROBIN GUNDERSEN
"Etter en uke i Lofoten har Revirs nye splitboard Range Cutback blitt godt testet. Kan melde om et veldig lettmanøvrerbart brett både på steinhard snø, i pudder, påskesnø, og i tett skog. Brettet flyter veldig godt i dyp snø også, selv i lav fart. Tror nok jeg vil investere i dette brettet selv på sikt."


Om Cutback Split
@Splitboardprat



range home range

FACU ARBOIT DIEZ
"Board feels very light and responsive. Extremely fun to ride. The skins are the best I´ve used, perfect fit, sticky when going up and easy to handle. The bindings are super comfortable, light and solid, change walk to ride with zero hassle. It´s a 10."


Om Home Range Split, Plum bindinger og fellene fra Kohla
@SOMAstudio

range cutback split

ISAAC HEGNA MANNING
"Bra brett dere har mekka! Vært ute og kjørt på litt nå, veldig moro. Lett og moro, men tar godt i mot når man kjører på. Gleder meg til å kjøre mer."


Om Cutback Split
Aa Camp/Bindinglaus

 


Også i SISTE FRA MAGASINET

Hvem er denne karen, med skjegg og lue på?
Hvem er denne karen, med skjegg og lue på?

Siden ny-åpningen av Revir i Hegdehaugsveien har tusenvis av kunder spurt seg følgende spørsmål: «Hvem i all verden er den staute, blide karen som tar imot her denne trivelige sjappa?» Fortvil ikke lenger alle dere som spør, vi er glade over endelig å kunne presentere vår butikksjef VEGAR RUUD for venner av Reviret.
Les mer
HARRFISKE: Men fluefiskesesongen var ikke over!
HARRFISKE: Men fluefiskesesongen var ikke over!

Norske fluefiskere har det som regel ganske greit. Fra isen sprekker til midten av september kan man stort sett vime rundt i skog og mark med fluestanga parat og treffe på en vakende ørret uten å måtte ha Fetter Anton-aktig flaks eller spesielle egenskaper.
Les mer
TOPPKNYTT MEITESTANG 6,3m
TOPPKNYTT MEITESTANG 6,3m

I en tid hvor alt går på høygir og i en verden hvor teknologien har kommet milevis er det ofte deilig å finne tilbake til det enkle. Det nostalgiske. Og hva er vel da bedre enn å ta med seg en toppknytt meitestang og føle litt på den barnslige gleden ved å kjenne et napp for så å dra opp en fisk?
Les mer