RANGE – EXPLORE BEYOND

RANGE – EXPLORE BEYOND

Vår mest ambisiøse satsning siden oppstarten i 2016 må være etableringen av vårt eget brettmerke RANGE. Gjennom fjorårets sesong ble brettene testet grundig, både nasjonalt og globalt – og er nå tilgjengelige i enda flere lengder. 

SJEKK RANGE I NETTBUTIKKEN

ANERKJENT FABRIKK
Da vi skulle produsere egne brett var det ikke rom for kvalitets-kompromisser, vi måtte gå all-in,og da kontaktet vi en av bransjens mest anerkjente snowboard-produsenter, GP87. 

range splitboard
Simon Fossheim var tidlig ute på Range-kjøret

FØRSTEVALGET FOR ENTUSIASTENE
- GP 87 er kjent for å være førstevalget for de små, entusiast-drevne merkene i bransjen. De lager brett for svært anerkjente Gentemstick, Weston Backcountry, United Shapes og sine egne Telos. Dette er brett vi på Revir har førstehåndskjennskap til, og har kjørt selv med stor entusiasme i flere år, sier Revirs fremste brettnerd John Harald Knutsson.

REVIR UTLEIE 
Da det ble avgjort at vi på Revir skulle etablere utstyrsutleie ga det mening å ta investeringen det innebærer å utvikle våre egne brett, og med John Haralds bakgrunn fra etableringen av Bataleon Snowboards var ikke steget til egen brettproduksjon helt uoverkommelig.

range splitboard
Simon Fossheim er nok en av dem som har testet Cutback Split hardest

HOVEDFOKUS PÅ SPLITBOARD
Med trygghet i fabrikkens solide CV av favoritter, og Revir-teamets samlede brettkompetanse (samt inngående diskusjoner med noen av norges mest brett-teknologisk kompetente snowboardere) har vi utviklet to brettmodeller – Home Range og Cutback – som begge kommer i split og solid utgave.

Og som de motstrøms-orienterte særingene Revirgjengen er så, har vi lagt hovedfokus på splitboards. Og det er jo ikke tvil om at vi trives bedre på tur enn i folketette alpinanlegg. 

RANGE SPLITBOARDS

- Vi har laget våre egne favorittbrett, inspirert av japansk snowsurf-kultur og den revitaliserte carving-bevegelsen som Korua skal ha æren for med videoserien Yearning for Turning. Og så har vi lagt våre egne, samlede erfaringer inn i miksen, sier John Harald om tankene bak de første brettene under Range-navnet.

Vi har tatt opp bredden på brettene en del, sammenliknet med hva andre produsenter gjør, både for bedre flyt, men også for å unngå toe-, og heeldrag. Dette er brett for folk som liker å svinge.RANGE CUTBACK – LEKEN FREERIDER
Med modellen Cutback har vi siktet oss inn mot den perfekte sweet-spotten mellom freeride, freestyle og carving. For kommende sesong er Cutback tilgjengelig i 156 og 159 som snowboard, og 147, 152, 156, 159 og 163 i split, her er det altså riktig brett for de aller fleste.

Vi har også valgt å inkludere forhåndsskårne Kohla Alpinist-feller til alle splits.

range cutback split

MANØVRERBAR DIRECTIONAL FLOATER
Brettet er directional – med en brei nose som flyter, og en litt smalere tail med spenst som sparker i fra når du skal ut av svingen. Brettet har moderat camber, med rocker utover nosen som gir godt løft i pudder uten å være ettergivende og "blaut" i møte med rufsete føre.

RANGE CUTBACK SPLIT

SURF-INSPIRERT ALL-ROUNDER
Carving-egenskapene på isete forhold er prima, men brettet er likevel kjapt, lekent og manøvrerbart gjennom skogen når det nettopp har dumpa. Et perfekt brett for surf-inspirert kjøring – pillow lines, side hits og cutbacks på windlips og andre naturlige formasjoner.

RANGE EMIL SOLLIEEven Brekke og Emil Sollie veksler mellom å kjøre og å fotografereBrettet har nok tail til å lande baklengs, og er velegnet til freestyle-knep både i og utenfor løypa. Om du liker å carve dypt på nypreparert vegg-til-vegg teppe, eller surfe ute i naturen – Range Cutback er et allsidig brett som absolutt leverer varene i anlegget, men virkelig blomstrer ute i fjellet.

SJEKK UT CUTBACK I NETTBUTIKKEN

SJEKK UT CUTBACK SPLIT I NETTBUTIKKEN

 HOME RANGE EMIL SOLLIE EVEN BREKKE
Even Brekke og Emil Sollie veksler mellom å kjøre og å fotografere

 

HOME RANGE
Home Range er en all-mountain twin utviklet for freestyle-orientert lek over hele fjellet. Brettet er utstyrt med ganske klassisk camber, noe som gir trykk på kontaktpunktene, slik at mer av den effektive kanten berører snøen. Dette gir overlegent kantgrep gjennom hele svingen, og et deilig spark ut av den.

RANGE HOME RANGE

SPENSTIG TVILLING
Såpass tydelig camber gir brettet heftig ollie-power og uovertruffen stabilitet i landinger. Med en midje på 26.5 (158) får du et brett som flyter godt i pudder, og de ekstra setback-inserts´ene gjør det mulig å komme godt bakpå på et brett som ellers er designet som en true-twin.


Stivheten på Home Range ligger i øvre midtsjiktet, noe som gjør det til et optimalt brett for erfarne kjørere som ønsker et livlig, spenstig og responsivt brett som gir noe tilbake når det "lades opp".

SJEKK UT HOME RANGE I NETTBUTIKKEN

SJEKK UT HOME RANGE SPLIT I NETTBUTIKKENSPLITBOARD MED SPESIALTILSKÅRNE FELLER INKLUDERT
Alle Range splitboard blir levert med spesialskårne Kohla Alpinist-feller.

Kohla Alpinist er en 100% mohair-felle, og førstevalget for deg som trenger feller med overlegen glid. 100% mohair girt de beste glid-egenskapene, men kan til gjengjeld slites noe fortere enn feller som inneholder nylon.Range har valgt Kohla Alpinist-feller til sine brett på bakgrunn av glidegenskapene, den lave vekten og pakkvolumet, Kohlas Smart Glue, 100% vannavstøtende duk, enkle lengdejustering og god holdbarhet (særlig under kalde forhold).

De er rett og slett optimalt tilpasset brettene fra Range.

Også i SISTE FRA MAGASINET

Den første vårnatta ute
Den første vårnatta ute

For å sikre en vellykket natt under stjernene, er det viktig å ha riktig utstyr med seg. Her er noen essensielle ting å huske på:
Les mer
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO

«LYO dyrker idag frukter og urtene på sine egne åkre. Andre ingredienser kommer fra bønder som de personlig kjenner og følger opp. De blir nøye verifisert for å sikre at produktene deres oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene.»
Les mer
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest

– Det er selvsagt en total selvmotsigelse å gi ut en podkast på LP, innrømmer Randulf Valle, stemmen bak Podkasten Uteliv som nettopp har sluppet episode 200 eksklusivt på vinyl – med Moddi som musikalsk gjest og samtalepartner.
Les mer