09 februar, 2021 3

Revir lanserer sitt eget undermerke, Range. Første produkt i porteføljen er splitboards og snowboard.

SJEKK RANGE I NETTBUTIKKEN

ANERKJENT FABRIKK
Range sparkes i gang med Revirs mest ambisiøse satsning siden oppstarten i 2016 – et begrenset sortiment split-, og snowboards produsert hos en av snowboard-industriens mest anerkjente ski,- og brettfabrikker, GP 87.

RANGE EXPLORE BEYOND

- GP 87 er kjent for å være førstevalget for de små, entusiast-drevne merkene i bransjen. De lager brett for svært anerkjente Gentemstick, Weston Backcountry, United Shapes og sine egne Telos. Dette er brett vi på Revir har førstehåndskjennskap til, og har kjørt selv med stor entusiasme i flere år, sier Revirs fremste brettnerd John Harald Knutsson.

SOLID BRETTKOMPETANSE
Da det ble avgjort at Revir skulle etablere utstyrsutleie ga det mening å ta investeringen det innebærer å utvikle sine egne brett, og med John Haralds bakgrunn fra Bataleon Snowboards var ikke steget til egen produksjon helt uoverkommelig.Med trygghet i fabrikkens solide CV av favoritter, og Revir-teamets samlede brettkompetanse (samt inngående diskusjoner med noen av norges mest brett-teknologisk kompetente snowboardere) har de utviklet to brettmodeller – Home Range og Cutback – som begge kommer i split og solid utgave. Og som de motstrøms-orienterte særingene Revir-gjengen er så har de lagt hovedfokus på splitboards.

I første runde kommer all mountain twin-brettet Home Range i 155 og 158 split, og kun 158 solid. Den retningsbestemte freeride-planken Cutback kommer i 152, 156 og 159 split, og 159 solid.- Vi har laget våre egne favorittbrett, inspirert av japansk snowsurf-kultur og carving-bevegelsen som Korua skal ha æren for med videoserien Yearning for Turning. Og så har vi lagt våre egne, samlede erfaringer inn i miksen, sier John Harald om tankene bak de første brettene under Range-navnet. - Vi har tatt opp bredden på brettene en del, sammenliknet med hva andre produsenter gjør, dette er brett for folk som kan svinge. 

CUTBACK
Med Cutback har Range funnet den perfekte sweet-spotten mellom freeride, freestyle og carving. Brettet er directional – med en nose som flyter, og en tail som sparker i fra når du skal ut av svingen. Det har moderat camber, med rocker utover nosen som gir godt løft i pudder.

RANGE CUTBACK SPECS

Carving-egenskapene på isete forhold er rå, men brettet er likevel kjapt, lekent og manøvrerbart gjennom skogen når det nettopp har dumpa. Et perfekt brett for surf-inspirert kjøring – pillow lines, side hits og cutbacks på windlips og andre naturlige formasjoner.

Cutback har nok tail til å lande baklengs, og er dermed velegnet til freestyle-moves både i og utenfor løypa. Carve dypt på nypreparert vegg-til-vegg teppe, eller ta Cutback´en ut i naturen – dette er et allsidig brett som leverer varene i anlegget, men virkelig blomstrer ute i fjellet.

SJEKK UT CUTBACK I NETTBUTIKKEN

SJEKK UT CUTBACK SPLIT I NETTBUTIKKEN

 

HOME RANGE
Home Range er en all-mountain twin utviklet for freestyle-orientert lek over hele fjellet. Brettet er utstyrt med ganske klassisk camber, noe som gir trykk på kontaktpunktene, slik at mer av den effektive kanten berører snøen. Dette gir overlegent kantgrep gjennom hele svingen, og et deilig spark ut av den.

 

RANGE HOME RANGE SPECS

Camber gir også det økt ollie-power, og uovertruffen stabilitet i landinger. Med en waist width på 26.5 (158) får du et brett som flyter godt i pudder, og de ekstra setback-inserts´ene gjør det mulig å komme godt bakpå på et brett som ellers er designet som en true-twin.

Stivheten på Home Range ligger i øvre midtsjiktet, noe som gjør det til et optimalt brett for erfarne kjørere som ønsker et livlig, spenstig og responsivt brett som gir noe tilbake når det "lades opp".

SJEKK UT HOME RANGE I NETTBUTIKKEN

SJEKK UT HOME RANGE SPLIT I NETTBUTIKKENSPLITBOARD MED SPESIALTILSKÅRNE FELLER INKLUDERT
Alle Range splitboard blir levert med spesialskårne Kohla Alpinist-feller.

Kohla Alpinist er en 100% mohair-felle, og førstevalget for deg som trenger feller med overlegen glid. 100% mohair girt de beste glid-egenskapene, men kan til gjengjeld slites noe fortere enn feller som inneholder nylon.Range har valgt Kohla Alpinist-feller til sine brett på bakgrunn av glidegenskapene, den lave vekten og pakkvolumet, Kohlas Smart Glue, 100% vannavstøtende duk, enkle lengdejustering og god holdbarhet (særlig under kalde forhold).

De er rett og slett optimalt tilpasset brettene fra Range.