Iron & Resin – Skapt for ekte eventyr

Iron & Resin – Skapt for ekte eventyr

Born in a small, Southern California, blue-collar beach town, graced with world class point breaks and seaside racetracks, where ghosts of a once towering oil industry still linger in the shadows...

Slik starter historien om Iron and Resin. I&R er skapt av et vennefellesskap som etter årevis i klesbransjen bestemte seg for å vende tilbake til røttene og begynne forfra. Målet: å endre klesindustrien. 

Som en reaksjon på den stadige strømmen av lavkvalitets, masseproduserte varer som så mange merker prøver å dytte ut på markedet er Iron & Resin en motsats. En liten, håndlaget samling av produkter som er grundig forankret i kvalitet, erfaring og en enkel livsstil.

Iron & Resin er et lite merke, med smal distribusjon – og har dermed friheten til å gjøre ting på sin egen måte, til å utfordre konvensjoner og å holde fast ved sine verdier.

Hvorfor er dette viktig, tenker du kanskje? Iron & Resin er forpliktet til å produsere varer som går utover bruken for én sesong, og det liker vi. Enten det er camping, kysteventyr, motorsykkelturer, mekking i garasjen eller en kveld ute på byen som er bruksområdet, er produktene deres laget for å vare livet ut. 

HÅNDVERK SOM VARER
Måleter krystallklart: å designe funksjonelle og solid konstruerte klær som motstår tidens tann. Deres visjon handler om å ha færre, men bedre plagg som forblir tidløse i garderoben din i årevis, og som du kan være stolt av å bære.

INNKJØRT – IKKE UTSLITT
I en verden dominert av «fast fashion» er I&R plagg laget for å vare. Klærne er sydd med fokus på funksjon og varighet.  Hver modell er grundig testet av brukere som setter høye krav og ikke inngår kompromisser på kvalitet og funksjon. Produktene fra I&R er satt på prøve og utformet for å bli innkjørt – ikke utslitt.

I en verden full av masseprodusert middelmådighet, er Iron & Resin en fanebærer for håndverk, kvalitet og ekthet. Deres engasjement for å skape varige, meningsfulle produkter gjenspeiler en ekte kjærlighet for eventyr, og budskapet deres er klart:Don’t let the bastards get you down.

Velg klokt, kjøp mindre, og gjør som oss – omfavne reisen med Iron & Resin.

 

 


Også i SISTE FRA MAGASINET

Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd

Med dagens råd fra myndighetene om å kunne klare oss selv i en uke, er det en perfekt anledning til å utforske hva vi har i skuffer og skap.
Les mer
Når bjørka har fått museører våkner ørreten
Når bjørka har fått museører våkner ørreten

“Når bjørka har fått museører våkner ørreten” er en sannhet like innarbeidet i fiskeres mentale cortex som “det biter mens du driter” og “det står en granbusk i bakslengen din du ikke har sett” - og nå, nå for pokker har “bjørka fått museører”.
Les mer
Revir Introduserer Blundstone Boots
Revir Introduserer Blundstone Boots

Vi er glade for å introdusere et ikonisk merke til vårt sortiment: Blundstone.
Les mer