Iron & Resin – Skapt for ekte eventyr

Iron & Resin – Skapt for ekte eventyr

Born in a small, Southern California, blue-collar beach town, graced with world class point breaks and seaside racetracks, where ghosts of a once towering oil industry still linger in the shadows...

Slik starter historien om Iron and Resin. I&R er skapt av et vennefellesskap som etter årevis i klesbransjen bestemte seg for å vende tilbake til røttene og begynne forfra. Målet: å endre klesindustrien. 

Som en reaksjon på den stadige strømmen av lavkvalitets, masseproduserte varer som så mange merker prøver å dytte ut på markedet er Iron & Resin en motsats. En liten, håndlaget samling av produkter som er grundig forankret i kvalitet, erfaring og en enkel livsstil.

Iron & Resin er et lite merke, med smal distribusjon – og har dermed friheten til å gjøre ting på sin egen måte, til å utfordre konvensjoner og å holde fast ved sine verdier.

Hvorfor er dette viktig, tenker du kanskje? Iron & Resin er forpliktet til å produsere varer som går utover bruken for én sesong, og det liker vi. Enten det er camping, kysteventyr, motorsykkelturer, mekking i garasjen eller en kveld ute på byen som er bruksområdet, er produktene deres laget for å vare livet ut. 

HÅNDVERK SOM VARER
Måleter krystallklart: å designe funksjonelle og solid konstruerte klær som motstår tidens tann. Deres visjon handler om å ha færre, men bedre plagg som forblir tidløse i garderoben din i årevis, og som du kan være stolt av å bære.

INNKJØRT – IKKE UTSLITT
I en verden dominert av «fast fashion» er I&R plagg laget for å vare. Klærne er sydd med fokus på funksjon og varighet.  Hver modell er grundig testet av brukere som setter høye krav og ikke inngår kompromisser på kvalitet og funksjon. Produktene fra I&R er satt på prøve og utformet for å bli innkjørt – ikke utslitt.

I en verden full av masseprodusert middelmådighet, er Iron & Resin en fanebærer for håndverk, kvalitet og ekthet. Deres engasjement for å skape varige, meningsfulle produkter gjenspeiler en ekte kjærlighet for eventyr, og budskapet deres er klart:Don’t let the bastards get you down.

Velg klokt, kjøp mindre, og gjør som oss – omfavne reisen med Iron & Resin.

 

 


Også i SISTE FRA MAGASINET

Når bjørka har fått museører våkner ørreten
Når bjørka har fått museører våkner ørreten

“Når bjørka har fått museører våkner ørreten” er en sannhet like innarbeidet i fiskeres mentale cortex som “det biter mens du driter” og “det står en granbusk i bakslengen din du ikke har sett” - og nå, nå for pokker har “bjørka fått museører”.
Les mer
Revir Introduserer Blundstone Boots
Revir Introduserer Blundstone Boots

Vi er glade for å introdusere et ikonisk merke til vårt sortiment: Blundstone.
Les mer
Den første vårnatta ute
Den første vårnatta ute

For å sikre en vellykket natt under stjernene, er det viktig å ha riktig utstyr med seg. Her er noen essensielle ting å huske på:
Les mer

Liquid error (layout/theme line 352): Could not find asset snippets/remove-sold-out.liquid Liquid error (layout/theme line 353): Could not find asset snippets/disable-sold-out.liquid