ÅPNINGSDAG I HEGDEHAUGSVEIEN

ÅPNINGSDAG I HEGDEHAUGSVEIEN

Endelig – fredag 1. september kl.12.00 kunne vi smelle opp dørene til den nye butikken i Hegdehaugsveien – og responsen så langt har vært rørende positiv.

De som har fulgt oss gjennom sommeren vet at vi har stått på for å lage en ny og bedre Revir-sjappe. Med den samme sjarmen som før, men bedre plass og bedre utvalg. Er vi fornøyde? Ja, det må vi si. Ikke alle de nye varene rakk frem i tide, men det betyr bare at dere har mer å glede dere til fremover. 


Et par nyansatte (Philip og Vegar) klare for åpen butikk i Hegdehaugsveien, Steinar på opplæring + to gamle travere (Simen og Bodil).

STEINAR TOK JOBBEN
Dagen ble feiret med utdeling av goodiebags, en hel del nybakte doughnuts fra anerkjente Talormade, visesang fra Jonas Strandbakken og vår egen Revir-entusiast Steinar Sagen i kassa. Steinar har vært en venn av Revir i flere år og ønsket å bidra på åpningsdagen. Han fikk tilbud om å stå i kassa – det oppdraget tok han på strak arm. Nå vet vi hvem vi skal ringe til hvis det brenner på dass i julerushet. 

Revirvenn, Jonas Strandbakken, spilte viser i salongen.

NYE OG GAMLE KUNDER

Gode gamle Revir-kunder kom innom med blomster – det varmer våre hjerter. Det var jaggu stas å se at så mange kunder fra Storgata tok turen til Hegdehaugsveien for å hilse på. Takk til alle som har vært innom oss de siste dagene – vi gleder oss til å se mer av dere!

Revirvenn Ingerid, kjent fra vårt eget nettmagasin om Pilegrimsleden, var innom med blomster.

Våre nye naboer, Bryggeriutsalget i Homansbyen, kom innom med velkomstpresang <3

HVA SKJER NÅ?
Jo, nå er det endelig vanlig butikkdrift, dog med litt nye åpningstider (11-19 på hverdager), og vi gjør oss klare til bilfrie markedsdager førstkommende lørdag (9. september). Kom innom oss hvis du vil ha gode tilbud og gratis pannekaker på lørdag! Og som nevnt – det kommer mere snasne varer de neste ukene og månedene, så følg med. 

 Nå er det business as usual – kom innom, da vel!


Kanelbollens dag
Kanelbollens dag

Du har kanskje fått med deg Bodils lettvinte oppskrift på kanelsnurrer, som egner seg særs ypperlig når du skal dra med familien og naboens unger ut på tur. Oppskriften gikk «viralt» for flere år siden og er like populær fremdeles.
Les mer
HARRFISKE: Men fluefiskesesongen var ikke over!
HARRFISKE: Men fluefiskesesongen var ikke over!

Norske fluefiskere har det som regel ganske greit. Fra isen sprekker til midten av september kan man stort sett vime rundt i skog og mark med fluestanga parat og treffe på en vakende ørret uten å måtte ha Fetter Anton-aktig flaks eller spesielle egenskaper.
Les mer
FILSON I OVER 120 ÅR
FILSON I OVER 120 ÅR

De lager klær, bagasje og annet utstyr i ubestridelig kvalitet og med en stil som vi er begeistret for. Kan vi kalle det sofistikert redneck? Ikke godt å si, men dette er bra greier.

Les mer