ÅPNINGSDAG I HEGDEHAUGSVEIEN

ÅPNINGSDAG I HEGDEHAUGSVEIEN

Endelig – fredag 1. september kl.12.00 kunne vi smelle opp dørene til den nye butikken i Hegdehaugsveien – og responsen så langt har vært rørende positiv.

De som har fulgt oss gjennom sommeren vet at vi har stått på for å lage en ny og bedre Revir-sjappe. Med den samme sjarmen som før, men bedre plass og bedre utvalg. Er vi fornøyde? Ja, det må vi si. Ikke alle de nye varene rakk frem i tide, men det betyr bare at dere har mer å glede dere til fremover. 


Et par nyansatte (Philip og Vegar) klare for åpen butikk i Hegdehaugsveien, Steinar på opplæring + to gamle travere (Simen og Bodil).

STEINAR TOK JOBBEN
Dagen ble feiret med utdeling av goodiebags, en hel del nybakte doughnuts fra anerkjente Talormade, visesang fra Jonas Strandbakken og vår egen Revir-entusiast Steinar Sagen i kassa. Steinar har vært en venn av Revir i flere år og ønsket å bidra på åpningsdagen. Han fikk tilbud om å stå i kassa – det oppdraget tok han på strak arm. Nå vet vi hvem vi skal ringe til hvis det brenner på dass i julerushet. 

Revirvenn, Jonas Strandbakken, spilte viser i salongen.

NYE OG GAMLE KUNDER

Gode gamle Revir-kunder kom innom med blomster – det varmer våre hjerter. Det var jaggu stas å se at så mange kunder fra Storgata tok turen til Hegdehaugsveien for å hilse på. Takk til alle som har vært innom oss de siste dagene – vi gleder oss til å se mer av dere!

Revirvenn Ingerid, kjent fra vårt eget nettmagasin om Pilegrimsleden, var innom med blomster.

Våre nye naboer, Bryggeriutsalget i Homansbyen, kom innom med velkomstpresang <3

HVA SKJER NÅ?
Jo, nå er det endelig vanlig butikkdrift, dog med litt nye åpningstider (11-19 på hverdager), og vi gjør oss klare til bilfrie markedsdager førstkommende lørdag (9. september). Kom innom oss hvis du vil ha gode tilbud og gratis pannekaker på lørdag! Og som nevnt – det kommer mere snasne varer de neste ukene og månedene, så følg med. 

 Nå er det business as usual – kom innom, da vel!


Også i SISTE FRA MAGASINET

FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO

«LYO dyrker idag frukter og urtene på sine egne åkre. Andre ingredienser kommer fra bønder som de personlig kjenner og følger opp. De blir nøye verifisert for å sikre at produktene deres oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene.»
Les mer
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest

– Det er selvsagt en total selvmotsigelse å gi ut en podkast på LP, innrømmer Randulf Valle, stemmen bak Podkasten Uteliv som nettopp har sluppet episode 200 eksklusivt på vinyl – med Moddi som musikalsk gjest og samtalepartner.
Les mer
Podkasten Uteliv Live på Revir – hør podkastene!
Podkasten Uteliv Live på Revir – hør podkastene!

I forrige uke ble det spilt inn to live podkast med Randulf Valle og Podkasten Uteliv her på Revir. Den første episoden handler om Grønland og Nordvestpassasjen med polarguide Bengt Rotmo. Den andre om Roald Amundsens verste år, med Tor Bomann-Larsen og Anders Bache. Nå kan du høre opptakene!
Les mer