FORHÅNDSALG - SPLITBOARD-PAKKE

FORHÅNDSALG - SPLITBOARD-PAKKE

I fjor solgte vi ut bortimot alt av tilgjengelig splitboard-utstyr, og en av de absolutte storselgerne var Capitas Neo Slasher i kombinasjon med Union Binding Co´s nyvinning, splitboardbindingen Expedition som de utviklet i samarbeid med legender som Bryan Iguchi og Travis Rice.

Vi slipper derfor dette forhåndssalg-tilbudet slik at de av dere som allerede har bestemt seg for splitboard i år kan sikre dere denne go-pakken først som sist, til en anstendig pris. Inkludert noen bonus-greier som heller ikke er til å kimse av, rabatt på skredutstyr og gratis heiskort til Høgevarde fjellpark.

Vi har klokketrua på en lang og deilig splitboard-sesong i år også.

capita neo slasher splitboard pakke

Ordinær pris: 17.499 kr
Forhåndsordre pris: 13.990 kr 
Du sparer 20% (3.509 kr)

BONUS:
- Gratis dagskort til Høgevarde fjellpark.
- Betydelig rabatt på skredpakke: Nærmere informasjon kommer.

EARLYBIRD TILBUD PÅ SPLITBOARDPAKKE
Vi får inn et knippe pakker i fire ulike størrelser i begynnelsen av november, og her har du muligheten til å sikre deg din størrelse en til en gunstig pris gjennom å forhåndsbestille. Hvis du har anledning til å komme og hente pakken i butikken, velger du "hent i butikk" i checkout, så vil vi gi beskjed når det har ankommet, hvis ikke sender vi i posten. 

Til alle som kjøper Snowboard hos oss i år følger det med et dagskort til Høgevarde fjellpark. Kun 2 timer kjøring fra Oslo, med fantastiske snøforhold og utrolig kult terreng! Testet og anbefalt av Revir.

Vi tilbyr følgende i pakken på forhåndssalg:
- Capita Neo Slasher splitboard
- Union Expedition-binding
- G3 Splitboardfeller  

I tillegg til dette vil alle som kjøper pakke på forhåndssalget få et godt tilbud på skredutstyr når vi får inn det. 

- For spørsmål om utstyret eller pakkene, ta kontakt med magnus@revir.no.

 


Også i SISTE FRA MAGASINET

Når bjørka har fått museører våkner ørreten
Når bjørka har fått museører våkner ørreten

“Når bjørka har fått museører våkner ørreten” er en sannhet like innarbeidet i fiskeres mentale cortex som “det biter mens du driter” og “det står en granbusk i bakslengen din du ikke har sett” - og nå, nå for pokker har “bjørka fått museører”.
Les mer
Revir Introduserer Blundstone Boots
Revir Introduserer Blundstone Boots

Vi er glade for å introdusere et ikonisk merke til vårt sortiment: Blundstone.
Les mer
Den første vårnatta ute
Den første vårnatta ute

For å sikre en vellykket natt under stjernene, er det viktig å ha riktig utstyr med seg. Her er noen essensielle ting å huske på:
Les mer

Liquid error (layout/theme line 352): Could not find asset snippets/remove-sold-out.liquid Liquid error (layout/theme line 353): Could not find asset snippets/disable-sold-out.liquid