BODIL GILJE INNTAR REVIRET

BODIL GILJE INNTAR REVIRET

Det er med barnlig entusiasme vi ønsker bushcraft-kapasitet, magasindesigner og "Årets turjente 2017" Bodil (@Bodildall) Gilje velkommen i Revirgjengen. 

BODIL GILJE BODILDALL

DETTE HAR VI ALDRI GJORT FØR
I mai 2016, samtidig med at Bodil Gilje mørkredd, bekymret, kald og uerfaren (og med anstand fra en venninne) overnattet alene i et telt for første gang, åpnet vi butikk for første gang. Våre respektive læringsskurver har vært ganske parallelle, og selvfølgelig både fant og så vi hverandre for det vi er; lærevillige, mestringskåte og uredde. «Dette har jeg aldri gjort før, så det klarer jeg helt sikkert», sier Pippi Langstrømpe. Og Bodil. Og vi.

BODIL GILJE HARDANGERVIDDA BODILDALL

EN AV TEAMET
På den korte tiden vi har kjent og hjulpet hverandre, har vi begge lært masse, hatt kjempestor vekst og blitt tatt godt i mot av dere der ute. Det er derfor ingenting som gleder oss mer enn å fortelle at Bodil blir en del av Revir-teamet fra 1.november.

EN SENTRAL ROLLE
Bodil er ikke bare ivrig turentusiast, hun er også en kompetent designer med et godt øye for både form og funksjonalitet. Hun vil ha en fremtredende rolle i videreføringen av Revirprosjektet fremover, særlig når det kommer til vareutvalg, redaksjonelt innhold og utvikling av kommende Revirprodukter.

BODILDALL BODIL GILJE ALENECAMP

UKJENT, MØRK FORTID
Fun fact: Det kanskje ikke så mange vet er at Bodil har bakgrunn fra snowboard-bransjen med flere (i hvert fall noen) års fartstid i den "legendariske" britiske brettblekka SnowboardUK et stykke utpå 00-tallet. Vi regner altså med at hun ganske kjapt er up to speed rundt de seneste nyvinningene innen snowboarding også.

Vi må jo også nevne, for dem som ikke har fått det med seg, at Bodil nylig ble intervjuet av A Magasinet, over ikke mindre enn sju sider. 

Verdt å lese.

Her er det bare å ønske Bodil velkommen i flokken, og glede seg til fortsettelsen.

BODIL BODILDALL


Også i SISTE FRA MAGASINET

Podkasten Uteliv Live på Revir – hør podkastene!
Podkasten Uteliv Live på Revir – hør podkastene!

I forrige uke ble det spilt inn to live podkast med Randulf Valle og Podkasten Uteliv her på Revir. Den første episoden handler om Grønland og Nordvestpassasjen med polarguide Bengt Rotmo. Den andre om Roald Amundsens verste år, med Tor Bomann-Larsen og Anders Bache. Nå kan du høre opptakene!
Les mer
INGSTADFESTIVALEN 2024 – NATUR, EVENTYR OG HISTORIEFORTELLING
INGSTADFESTIVALEN 2024 – NATUR, EVENTYR OG HISTORIEFORTELLING

Opplev et fengslende dykk inn i natur, eventyr og historiefortelling den 16. februar. Fra den historiske Brattalid – Helge og Anne Stine Ingstads hjem, strømmes festivalen live, med et begrenset antall plasser tilgjengelig i selve stua (for de heldige).
Les mer
Aften i Reviret: Podkasten Uteliv Live – Roald Amundsens verste år
Aften i Reviret: Podkasten Uteliv Live – Roald Amundsens verste år

I 2024 starter vi opp igjen med «Aften i Reviret», etter en real pause. Vi har fått med oss Randulf Valle, som kommer til å spille inn flere live podkasts på Revir gjennom året som kommer. Første innspilling skjer allerede 25. januar, og flere datoer blir lansert etterhvert.
Les mer