BINDINGLAUST PÅ REVIR

BINDINGLAUST PÅ REVIR

Vinteren 2018 har allerede bydd på episke pudderlinjer for både binding, og bindinglaus kjøring, så vi kaster oss rundt og drar i gang et par Bindinglaus-workshops i lag med Isaac Hegna Manning. 

Torsdag 08.02.18. - 17.00 - 22.00
Fredag 09.02.18. - 17.00 - 22.00
Lørdag 10.02.18. - 12.00 - 17. 00

Pris: 2900,-
Påmelding: ola@revir.no

GRUNNLEGGENDE BINDINGLAUSKOMPETANSE
Under praktisk (og spirituell) veiledelse av Isaac Hegna Manning lærer du det grunnleggende du trenger å vite om bindinglaus snøsurfing. Og du drar hjem med egenbygd pudderplanke under armen. Klar til lek på 10-15 cm snø i den lokale akebakken, eller bunnløs pow langt til fjells. Kurset gir deg altså grunnleggende kunnskap og et basic brett, så er det opp til deg om du bygger flere, mer avanserte modeller. 



#BINDINGLAUS
Bindinglaus er i ferd med å bli et fenomen. Filmsnutten Issac og gjengen laget på Hardangervidda i fjor gikk viralt gjennom flere av de ledende internasjonale snowboardmediene, og høsten 2017 ble den nominert til Snowboardforbundets Snowboard Awards som beste edit.

GLOBALT FENOMEN
Det er ikke bare her i Norge vi har entusiaster som puddersurfer. Østerrikeren Wolle Nyvelt har krydret snowboard-videopartene sine med bindinglaus surfing i en årrekke, og han står bak brettmerket Aesmo. I Tyskland har folka bak Pogo Snowboards også utviklet bindinglause brett noen år nå. I USA er Jeremy Jensen den mest fremtredende med sitt Grassroots Powdersurfing-prosjekt. Og i Japan har Atsushi Gomyo hånd-shapet bindinglause Yukiita-brett i flere år. I filmen Supervention kan du se Terje Haakonsen surfe på bindinglause brett i fjellet. Han er også en svært ivrig snowskater, som er det bindinglause alternativet for preparerte løyper.

PILS, PIZZA OG POWSURF
Men, altså. Nå var det kurs det skulle dreie seg om. 
Kurset koster 2900,- og inkluderer ditt eget fullverdige pudderbrett, samt en enkel matbit og noe å drikke (pils og pizza).

BRENSET RESSURS
Send en mail til Ola@revir.no, så er du med på moroa - såfremt det er plass. Vi har et tak på seks deltakere pr. kveld, og det er allerede noen påmeldte, så her må man ikke nøle! Husk å si hvilken dag du vil komme, evt om det passer en annen dag.

Merk mailen med «Bindinglaus 2018»

 


Også i SISTE FRA MAGASINET

Revir Introduserer Blundstone Boots
Revir Introduserer Blundstone Boots

Vi er glade for å introdusere et ikonisk merke til vårt sortiment: Blundstone.
Les mer
Den første vårnatta ute
Den første vårnatta ute

For å sikre en vellykket natt under stjernene, er det viktig å ha riktig utstyr med seg. Her er noen essensielle ting å huske på:
Les mer
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO

«LYO dyrker idag frukter og urtene på sine egne åkre. Andre ingredienser kommer fra bønder som de personlig kjenner og følger opp. De blir nøye verifisert for å sikre at produktene deres oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene.»
Les mer

Liquid error (layout/theme line 353): Could not find asset snippets/remove-sold-out.liquid Liquid error (layout/theme line 354): Could not find asset snippets/disable-sold-out.liquid