BINDINGLAUS ROADTRIP

BINDINGLAUS ROADTRIP

Isaac Hegna Manning - Revir-ambassadør, skogeier, trehyttebygger, designer, vanlife´er og spirituell veileder for Revirs bindinglaus-satsning har brukt høsten til å rigge en skabbete gammel kassebil for et liv på veien. Og mens den norske vinteren var på sitt aller mørkeste pekte han og kompisen Tor Andre Veen fjernlysene sørover mot litt lengre, og dypere dager.

- Planen var å ta en rolig start i Østerrike og vente på godsnøen, men dagen vi dro kunne værmeldingen melde at det skulle snø over en meter i Tignes, Frankrike. Så da ble det dit det bar.

2500km fra hjembygda til de franske alper, de siste femten tok to timer på grunn av snømengden. Det hadde snødd en meter de siste tjuefire timene og skredfaren var overhengende.

- Men vi fikk kjørt noen linjer, og når det klarnet opp var det litt i overkant fristende å "strappe in" i bindingene.

Van´en gjorde nytte som bopel for to karer "on the road" med vått utstyr, takket være flittig bruk av lokale termer, bastuer og barer, mens klærne tørket i bilen.

Etter Tignes bar det videre mot Milano. Turkameraten Tor Arne dro hjem, og Isaac inntok de italienske alper sammen med nytt turfølge, Daniel Paida.

- Det gikk fra Crevacol til Alagna så over til Dolomittene hvor vi surfet Cortina og Lussari. Crevacol i Austa Valley henger igjen som den plassen som gjorde mest inntrykk, uheldigvis var ikke snøen god for surf, men folkene og fjellene der var veldig innbydende.



På hjemveien etter en måned i bilen ble det en stopp innom Bad Gastein i Østerrike med noen dype dager med surf. Den trettitre dager lange roadtrippen endte på 7000km, og van´en går fortsatt.

Er du keen på eget puddersurfebrett så har vi satt opp tre byggekurs med Isaac i februar, her gjelder det å kaste seg på, for dette er populære ettermiddager.

Les mer om kurset HER

 

 


Også i SISTE FRA MAGASINET

Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon
Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon

Hos Revir handler friluftsliv om mer enn prestasjon og konkurranse. Vi tror på å være til stede i øyeblikket, nyte naturen og ta del i de små eventyrene som omgir oss hver dag.
Les mer
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd

Med dagens råd fra myndighetene om å kunne klare oss selv i en uke, er det en perfekt anledning til å utforske hva vi har i skuffer og skap.
Les mer
Når bjørka har fått museører våkner ørreten
Når bjørka har fått museører våkner ørreten

“Når bjørka har fått museører våkner ørreten” er en sannhet like innarbeidet i fiskeres mentale cortex som “det biter mens du driter” og “det står en granbusk i bakslengen din du ikke har sett” - og nå, nå for pokker har “bjørka fått museører”.
Les mer