BEAR - HÅNDLAGET BRITISK KVALITET

BEAR - HÅNDLAGET BRITISK KVALITET

Oscar og resten av gjengen bak det britiske kvalitetsmerket Bear er opptatt av å få folk ut i naturen, og gjennom det bedret mental helse, og de setter av en slump av profitten til dette formålet.

BORT MED ELITISMEN
Bare 6% av UK er er ansett som urbane områder, men likevel er andelen som bruker de øvrige 94% som kalles "The Great British Countryside" ganske lav, og gjerne fra de mer priviligerte klasser. Denne elitismen ønsker Bear å gjøre noe med, både gjennom å støtte ulike tiltak økonomisk, men også ved å delta på ulike aktiviteter og arrangement i sine nærområder.

BEAR MADE BAG PODSOL

VARIG, "HJEMMELAGET" KVALITET
I tillegg utvikler de solide produkter som er håndlaget, individuelt nummerert og signert av Amy som er en av de mest anerkjente bagmakerne i England. Baggene lages av nær uslitelige canvas-materialer fra Halley Stevensons i Scotland som har holdt på siden 1864.



Det er dyrt å produsere kvalitet av dette kaliber på hjemmebane, men både Bear og deres ytterst få forhandlere (som oss) deler denne kostnaden, og opererer med stramme marginer for å gjøre disse produktene tilgjengelige for flest mulig.

Dette er altså ikke et brand Revir tjener mye penger på, men deres entusiasme og engasjement i kombinasjon med kvaliteten på deres produkter gjør at vi likevel ønsker å ha dem tilgjengelige hos oss.

BEAR MADE PODSOLRickard Lawson er Revirs ivrigste Bear-bruker, og får ikke fullrost disse sekkene nok.


LIVSTIDSGARANTI
Bear er såpass trygge på kvaliteten at de lover livstidsgaranti på produktene sine. Vi er uansett ekstremt entusiastisk innstilt til dette lille britiske merket, og tror også det er midt i blinken for andre kravstore entusiaster.

Sjekk ut Bear i nettbutikken


Også i SISTE FRA MAGASINET

Revir Introduserer Blundstone Boots
Revir Introduserer Blundstone Boots

Vi er glade for å introdusere et ikonisk merke til vårt sortiment: Blundstone.
Les mer
Den første vårnatta ute
Den første vårnatta ute

For å sikre en vellykket natt under stjernene, er det viktig å ha riktig utstyr med seg. Her er noen essensielle ting å huske på:
Les mer
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO

«LYO dyrker idag frukter og urtene på sine egne åkre. Andre ingredienser kommer fra bønder som de personlig kjenner og følger opp. De blir nøye verifisert for å sikre at produktene deres oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene.»
Les mer

Liquid error (layout/theme line 353): Could not find asset snippets/remove-sold-out.liquid Liquid error (layout/theme line 354): Could not find asset snippets/disable-sold-out.liquid