BYGG DIN EGEN POWSURFER MED ISAAC MANNING

BYGG DIN EGEN POWSURFER MED ISAAC MANNING

Revir drar i gang vinteren 2020/21 med to bindinglaus-kurs på rappen under ledelse av Isaac Hegna Manning. Bygg din egen powsurfer på en ettermiddag i Revirs nye lokaler: Hiet.

Kursene som skulle gjennomføres 5, 6 og 7 november er utsatt til desember. 

KURS 1: 10 DESEMBER 2020
KURS 2: 11 DESEMBER 2020
TIDSPUNKT: 1700 - 2200
STED: HIET - FOLKETEATERPASSASJEN V/REVIR
KUN 8 PLASSER PR KVELD.
PRIS: 3490,-

BILLETTER

BINDINGLAUS POWSURF

KORT OPPSUMMERT
hygge, brettprat, pils og pizza - og snekring av di eiga powsurf-fjøl som er klar til bruk når første snøen kommer. Og vi har kun åtte plasser pr kveld, så her er det førstemann til mølla som gjelder.

Send mail til magnus@revir.no for spørsmål.

GRUNNLEGGENDE BINDINGLAUSKOMPETANSE
Under praktisk (og spirituell) veiledelse av Isaac Hegna Manning lærer du det grunnleggende du trenger å vite om bindinglaus snøsurfing. Og du drar hjem med egenbygd pudderplanke under armen. Klar til lek på 10-15 cm snø i den lokale akebakken, eller bunnløs pow langt til fjells. Kurset gir deg altså grunnleggende kunnskap og et basic brett, så er det opp til deg om du bygger flere, mer avanserte modeller.

BINDINGLAUS

#BINDINGLAUS
Bindinglaus er blitt et fenomen. Filmsnutten Issac og gjengen laget på Hardangervidda i for to år siden gikk viralt gjennom flere av de ledende internasjonale snowboardmediene, og høsten 2017 ble den nominert til Snowboardforbundets Snowboard Awards som beste edit.



GLOBALT FENOMEN
Det er ikke bare her i Norge vi har entusiaster som puddersurfer. Østerrikeren Wolle Nyvelt har krydret snowboard-videopartene sine med bindinglaus surfing i en årrekke, og han står bak brettmerket Aesmo. I Tyskland har folka bak Pogo Snowboards også utviklet bindinglause brett noen år nå. I USA er Jeremy Jensen den mest fremtredende med sitt Grassroots Powdersurfing-prosjekt. Og i Japan har Atsushi Gomyo hånd-shapet bindinglause Yukiita-brett i flere år. I filmen Supervention kan du se Terje Haakonsen surfe på bindinglause brett i fjellet. Han er også en svært ivrig snowskater, som er det bindinglause alternativet for preparerte løyper.

BINDINGLAUS POWSURF

PILS, PIZZA OG POWSURF
Men altså, nå var det kurs det skulle dreie seg om. Kurset koster 3490,- og inkluderer ditt eget fullverdige pudderbrett, samt en enkel matbit og noe å drikke (pils og pizza).

BRENSET RESSURS
Vi har altså satt et tak på seks deltakere pr. kveld, for å gi alle en best mulig opplevelse, og det er allerede flere som har meldt interesse, så her må man ikke nøle!

BINDINGLAUS POWSURF


Også i SISTE FRA MAGASINET

Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon
Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon

Hos Revir handler friluftsliv om mer enn prestasjon og konkurranse. Vi tror på å være til stede i øyeblikket, nyte naturen og ta del i de små eventyrene som omgir oss hver dag.
Les mer
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd

Med dagens råd fra myndighetene om å kunne klare oss selv i en uke, er det en perfekt anledning til å utforske hva vi har i skuffer og skap.
Les mer
Når bjørka har fått museører våkner ørreten
Når bjørka har fått museører våkner ørreten

“Når bjørka har fått museører våkner ørreten” er en sannhet like innarbeidet i fiskeres mentale cortex som “det biter mens du driter” og “det står en granbusk i bakslengen din du ikke har sett” - og nå, nå for pokker har “bjørka fått museører”.
Les mer