02 Desember, 2019

Bataleon Surfer ble lagt merke til da det ble lansert sesongen 17/18. Revir har hardtestet brettet gjennom en sesong nå, og må fortsatt kalles nyforelsket.

CALIFORNIA CARVING
Første gang vi så Bataleons Surfer var i Tyler Chorlton videoen California Carving der han slush-carver denne nysnøfjøla drøyere enn det meste vi har sett før. Det er nesten ikke til å tro at ei så pudderspesifikk plate skal klare å holde skjæret slik Chorlton beviser at den kan.GRUNDIG REVIR-TESTET
I fjor vinter/vår fikk vi endelig testet dette brettet som har vært en bransje-snakkis de siste sesongene, og her snakker vi kjærlighet ved første puddersving. Pow 3BT-nosen gir et helt magisk løft i dyp snø, og den åpne swallowtailen hjelper også godt til på flyten. Likevel holder brettet skjæret godt selv i preppa løype, som man jo åpenbart ser i videoen.

bataleon surfer

TESTET I HUE OG RÆVVA
Vi har nå altså fått testet fjøla forholdsvis grundig. Den har blitt kjørt i preppa isete løype på hjemmebane, i bunnløs skogspudder på Uvdal og herlig sesongavslutningspudder ble det på Folgefonna i mai.

Og nå i helgen tok vi trugene fatt og fikk gitt brettet en omgang juling i vårt faste testområde nord i de "Akershuske alper". Det ble en interessant tur som endte med egenmelding for testeren, men også noen fine puddersvinger såpass tidlig i sesongen. 

bataleon surfer

ET BRETT FOR DE DEILIGSTE DAGENE
Selv om brettet åpenbart også funker på skjæret er dette et brett du gjerne tar litt ekstra godt vare på, og sparer til de deiligste dagene.

Er du ute etter et all-round brett som også duger i pudder kan vi anbefale Bataleon CT, Fjell^ MT1542 eller Nitro Squash, alle disse gir deg god flyt, uten å være så breie at de blir tunge fra kant til kant.

BATALEON SURFER

LEKEN, STABIL OG UTROLIG MANØVRERBAR
For nosen til Surferen er såpass brei, og shapen på den gjør at du på isete, preppa forhold må inn og ut av svingene på en litt annen måte en det man gjerne gjør på en smalere, mer tradisjonelt formet brett.

Men, det er når du kommer deg ut i nysnøen at Surferen skinner. Både store svinger i åpent terreng og i leken skogskjøring er dette brettet helt legendarisk. Flyten er spektakulær, stabiliteten er god og manøvrerbarheten er utrolig leken og lett.  

SATSER PÅ LEGENDARISK SESONG, PÅ LEGENDARISK BRETT
Vi krysser fingrene for en lang og legendarisk puddersesong, og kommer definitivt til å bruke mye av den på Bataleon Surfer.

 

John Harald Knutsson
John Harald KnutssonOgså SISTE FRA MAGASINET

SPIKKEBOKA - SPRETTERT SELVFØLGELIG
SPIKKEBOKA - SPRETTERT SELVFØLGELIG

29 November, 2019

Sprettert er moro for små og store små. Her er en sprettert som du kan lage ganske enkelt, og som skyter både langt og hardt. Bare pass på at du treffer noe, ikke noen!
Les Mer
TWIN SURF - DET BLE EN REISE
TWIN SURF - DET BLE EN REISE

28 November, 2019

En gang på nittitallet, mens han var student bosatt i Paris, designet Alex Muskaug Twin Surf-logoen for en kompis som skulle nordover for å surfe, nå i 2019 dukker den plutselig opp i serien Twin på NRK.
Les Mer
REVIRS KNIVSKARPE DAGER
REVIRS KNIVSKARPE DAGER

28 November, 2019

Torsdag, fredag, lørdag og søndag i neste uke setter Revir skarpt fokus på kniven, og noen få av dens mange bruksområder. Det blir kurs, foredrag og prat. Dropp inn og heng ut.
Les Mer

Bli med i vårt nyhetsbrev