BATALEON SURFER - MAGISK PUDDERPLANKE

BATALEON SURFER - MAGISK PUDDERPLANKE

Bataleon Surfer ble lagt merke til da det ble lansert sesongen 17/18. Revir har hardtestet brettet gjennom en sesong nå, og må fortsatt kalles nyforelsket.

CALIFORNIA CARVING
Første gang vi så Bataleons Surfer var i Tyler Chorlton videoen California Carving der han slush-carver denne nysnøfjøla drøyere enn det meste vi har sett før. Det er nesten ikke til å tro at ei så pudderspesifikk plate skal klare å holde skjæret slik Chorlton beviser at den kan.GRUNDIG REVIR-TESTET
I fjor vinter/vår fikk vi endelig testet dette brettet som har vært en bransje-snakkis de siste sesongene, og her snakker vi kjærlighet ved første puddersving. Pow 3BT-nosen gir et helt magisk løft i dyp snø, og den åpne swallowtailen hjelper også godt til på flyten. Likevel holder brettet skjæret godt selv i preppa løype, som man jo åpenbart ser i videoen.

bataleon surfer

TESTET I HUE OG RÆVVA
Vi har nå altså fått testet fjøla forholdsvis grundig. Den har blitt kjørt i preppa isete løype på hjemmebane, i bunnløs skogspudder på Uvdal og herlig sesongavslutningspudder ble det på Folgefonna i mai.

Og nå i helgen tok vi trugene fatt og fikk gitt brettet en omgang juling i vårt faste testområde nord i de "Akershuske alper". Det ble en interessant tur som endte med egenmelding for testeren, men også noen fine puddersvinger såpass tidlig i sesongen. 

bataleon surfer

ET BRETT FOR DE DEILIGSTE DAGENE
Selv om brettet åpenbart også funker på skjæret er dette et brett du gjerne tar litt ekstra godt vare på, og sparer til de deiligste dagene.

Er du ute etter et all-round brett som også duger i pudder kan vi anbefale Bataleon CT, Fjell^ MT1542 eller Nitro Squash, alle disse gir deg god flyt, uten å være så breie at de blir tunge fra kant til kant.

BATALEON SURFER

LEKEN, STABIL OG UTROLIG MANØVRERBAR
For nosen til Surferen er såpass brei, og shapen på den gjør at du på isete, preppa forhold må inn og ut av svingene på en litt annen måte en det man gjerne gjør på en smalere, mer tradisjonelt formet brett.

Men, det er når du kommer deg ut i nysnøen at Surferen skinner. Både store svinger i åpent terreng og i leken skogskjøring er dette brettet helt legendarisk. Flyten er spektakulær, stabiliteten er god og manøvrerbarheten er utrolig leken og lett.  

SATSER PÅ LEGENDARISK SESONG, PÅ LEGENDARISK BRETT
Vi krysser fingrene for en lang og legendarisk puddersesong, og kommer definitivt til å bruke mye av den på Bataleon Surfer.

 


Også i SISTE FRA MAGASINET

Den første vårnatta ute
Den første vårnatta ute

For å sikre en vellykket natt under stjernene, er det viktig å ha riktig utstyr med seg. Her er noen essensielle ting å huske på:
Les mer
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO

«LYO dyrker idag frukter og urtene på sine egne åkre. Andre ingredienser kommer fra bønder som de personlig kjenner og følger opp. De blir nøye verifisert for å sikre at produktene deres oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene.»
Les mer
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest

– Det er selvsagt en total selvmotsigelse å gi ut en podkast på LP, innrømmer Randulf Valle, stemmen bak Podkasten Uteliv som nettopp har sluppet episode 200 eksklusivt på vinyl – med Moddi som musikalsk gjest og samtalepartner.
Les mer