VIDDA OF NORWAY

VIDDA OF NORWAY

Campingstolen Vidda of Norway er utviklet av en gjeng entusiastiske turkamerater med en særlig forkjærlighet for Hardangervidda.

Slagordet er:

"Nature is the greatest show on earth and we want you to have front row seats!"

Og med denne enkle, men svært gjennomtenkte campingstolen får man virkelig konsentrert seg om å nyte favorittutsikten, uansett hvor den måtte være.

vidda campingstol

Vidda er vanntett, solid og svært komfortabel. Den funker til alle utendørsaktiviteter fra stranda til høyfjellet. Sitte på post, en pust i bakken på tur, tailgate-parties eller som en tilbakelent godstol på festival i byen.

Konstruksjonen og materialene gir deg en komfortabel sittestilling som du med enkle grep kan justere til mer fremoverlent og konsentrert, eller bakpå og avslappa. Du sitter tørt, selv på vått underlag og den gir god demping i rævva. Etter bruk rulles den sammen og passer tight og fint i den medfølgende posen.

vidda campingstol

 


Også i SISTE FRA MAGASINET

Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon
Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon

Hos Revir handler friluftsliv om mer enn prestasjon og konkurranse. Vi tror på å være til stede i øyeblikket, nyte naturen og ta del i de små eventyrene som omgir oss hver dag.
Les mer
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd

Med dagens råd fra myndighetene om å kunne klare oss selv i en uke, er det en perfekt anledning til å utforske hva vi har i skuffer og skap.
Les mer
Når bjørka har fått museører våkner ørreten
Når bjørka har fått museører våkner ørreten

“Når bjørka har fått museører våkner ørreten” er en sannhet like innarbeidet i fiskeres mentale cortex som “det biter mens du driter” og “det står en granbusk i bakslengen din du ikke har sett” - og nå, nå for pokker har “bjørka fått museører”.
Les mer