VIDDA OF NORWAY

VIDDA OF NORWAY

Campingstolen Vidda of Norway er utviklet av en gjeng entusiastiske turkamerater med en særlig forkjærlighet for Hardangervidda.

Slagordet er:

"Nature is the greatest show on earth and we want you to have front row seats!"

Og med denne enkle, men svært gjennomtenkte campingstolen får man virkelig konsentrert seg om å nyte favorittutsikten, uansett hvor den måtte være.

vidda campingstol

Vidda er vanntett, solid og svært komfortabel. Den funker til alle utendørsaktiviteter fra stranda til høyfjellet. Sitte på post, en pust i bakken på tur, tailgate-parties eller som en tilbakelent godstol på festival i byen.

Konstruksjonen og materialene gir deg en komfortabel sittestilling som du med enkle grep kan justere til mer fremoverlent og konsentrert, eller bakpå og avslappa. Du sitter tørt, selv på vått underlag og den gir god demping i rævva. Etter bruk rulles den sammen og passer tight og fint i den medfølgende posen.

vidda campingstol

 


Også i SISTE FRA MAGASINET

Revir Introduserer Blundstone Boots
Revir Introduserer Blundstone Boots

Vi er glade for å introdusere et ikonisk merke til vårt sortiment: Blundstone.
Les mer
Den første vårnatta ute
Den første vårnatta ute

For å sikre en vellykket natt under stjernene, er det viktig å ha riktig utstyr med seg. Her er noen essensielle ting å huske på:
Les mer
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO

«LYO dyrker idag frukter og urtene på sine egne åkre. Andre ingredienser kommer fra bønder som de personlig kjenner og følger opp. De blir nøye verifisert for å sikre at produktene deres oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene.»
Les mer

Liquid error (layout/theme line 353): Could not find asset snippets/remove-sold-out.liquid Liquid error (layout/theme line 354): Could not find asset snippets/disable-sold-out.liquid