01 Mai, 2019

Første oppdatering fra Kristine som går den 4279 km lange stien The Pacific Crest Trail, fra den meksikanske grensen til Canada.

LES FØRSTE SAK OM TUREN

Etter ti dager på trailen begynner jeg nå å bli vant til rytmen av det enklere liv. Stå opp - gå - spise - gå - spise - sove - repeat.

PACIFIC CREST TRAIL

Fra begynnelsen har det vært utrolige utsikter som tar pusten din og spenningen av at en slange kan ligge i gresset rett rundt hjørnet gjør stien bare mer spennende.

Teltet blir mer og mer et hjem og sekken mer og mer en del av meg. Jeg vet hvor alt er og når jeg trenger det. En god følelse.

PACIFIC CREST TRAIL
Ørkenen har overrasket med grønne enger, villblomster langs lange fjellrygger, og veldig skiftende temperaturer, 27 grader og sol den ene dagen og 5 grader og regn den andre.

Her gjelder det å gå for å holde varmen og gå på natten når det er for varmt på dagen.

pacific crest trail

Er spent på fortsettelsen!

John Harald Knutsson
John Harald Knutsson



Også SISTE FRA MAGASINET

SIK OG SURVIVAL - EN AFTEN I TILFELLE DOMMEDAG
SIK OG SURVIVAL - EN AFTEN I TILFELLE DOMMEDAG

15 November, 2019

Vi inviterer til nok en aften utenom det vanlige i Reviret. Hva gjør du hvis strøm, vann, tele- og internett blir borte i 72 timer? Og hvordan skaffer du mat om det skulle drøye enda lengre før hjelpen kommer. Vi har noen gode råd i knipa.
Les Mer
NORLENDER - ULLGENSERE PRODUSERT I NORGE
NORLENDER - ULLGENSERE PRODUSERT I NORGE

13 November, 2019

At det skulle gå 92 år fra Tveitenfamilien startet strikkeproduksjon på Osterøy til produktene deres ble tilgjengelige hos oss på Revir kan vi bare beklage, men endelig får du altså norskprodusert ullgensere hos oss.
Les Mer
PLUSMINUSNOLL - EKSTREMKLÆR UTVIKLET I JÄMTLAND
PLUSMINUSNOLL - EKSTREMKLÆR UTVIKLET I JÄMTLAND

08 November, 2019

Svenskene Stephen Copp og Fredrik Neimann som står bak PLUSMINUSNOLL har bakgrunn fra snowboard, hundekjøring og livet i fjellet. Det var altså bare et spørsmål om tid før de ble tilgjengelige hos Revir.
Les Mer

Bli med i vårt nyhetsbrev