ROCKY MOUNTAIN DEMO TOUR 2019

ROCKY MOUNTAIN DEMO TOUR 2019

ROCKY MOUNTAIN + REVIR
Vi drar i gang årets første sykkeldemo i samarbeid med Rocky Mountain Bicycles på Frognerseteren. 

ROCKY MOUNTAIN DEMO TOUR, RUNDE 3.
8. mai arrangerer vi Rocky Mountain Bicycles demo på Frognerseteren. Her får du mulighet til å teste sesongens sykler fra Rocky Mountain. Oppmøte ved Frognerseteren restaurant.

DATO: 8. MAI 2019
KLOKKESLETT: 15.00 - 20.00
STED: FROGNERSETEREN
TA MED: PEDALER, HJELM OG LEGITIMASJON
FØLG ARRANGEMENTET PÅ FACEBOOK


IKONISK CANADIER
Dette ikoniske Canadiske merket fra foten av Vancouvers legendariske North Shore-skoger har vår mest sykkelinteresserte mann fantasert om siden terrengsykling eksploderte i Norge på begynnelsen av nittitallet. Den klassiske Altitude-modellen fra 1995 står fortsatt som en påla i terrengsykkelhistorien som en av de råeste/vakreste syklene som noen gang er bygget.

rocky mountain altitude

Bilde lånt av Classic Bikes.ch

 

TONEANGIVENDE INNOVATØRER SIDEN 1981
Rocky Mountain ble etablert i 1981 og har siden den gang vært ett av de mest toneangivende merkene i sporten, ikke minst gjennom sine legendariske teamkjørere, og da kanskje aller mest freeride-kjøringens gudfar Wade Simmons. Simmons har kjørt for RM i over tjue år, og han har ikke bare vært sentral i å utvikle sykkelsporten, han jobber også tett med Rocky Mountains RD-avdeling i utviklingen av syklene. 

SYKLER FOR HELE FAMILIEN
Vi på Revir har allerede tatt flere av syklene i daglig bruk, bl.a. gravel-beistet, blandeveisrøveren Solo, el-sykkelen Altitude Powerplay og stisykkelen Altitude som vår egen Magnus A. Jørgensen har brukt mye tid på. Vi er også veldig begeistra for barnesyklene fra Rocky Mountain, her må alle rad dads kjenne sin besøkelsestid. Klart kidsa trenger samme kvaliteten som fattern, de bruker sykkelen vel så hardt.

THE BEST EVER E-MTB
Altitude Powerplay, den beste el-terrengsykkelen BikeRadar noen gang har testet. 28. juni kan du også teste den i Oslo. Vi har allerede prøvd den, og hekkanpekkan det var gøy. Dette er verdt turen til Trollvannstua alene. 

GRAVEL IS THE NEW ...
Mange har fått med seg framveksten av gravel-sykling de senere årene. Solo er Rocky Mountain´s bidrag her. Et sofistikert råskinn av en sykkel som man virkelig bør benytte anledningen til å teste ut. Vår mann John Harald Knutsson har brukt denne siden snøen gikk, og det må kunne kalles kjærlighet ved første tråkk. Det er blitt spekulert i om han for første gang i sitt 45 år lange liv har vurdert fordeler og ulemper ved lycra. 


 

 

 

 


Også i SISTE FRA MAGASINET

Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon
Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon

Hos Revir handler friluftsliv om mer enn prestasjon og konkurranse. Vi tror på å være til stede i øyeblikket, nyte naturen og ta del i de små eventyrene som omgir oss hver dag.
Les mer
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd

Med dagens råd fra myndighetene om å kunne klare oss selv i en uke, er det en perfekt anledning til å utforske hva vi har i skuffer og skap.
Les mer
Når bjørka har fått museører våkner ørreten
Når bjørka har fått museører våkner ørreten

“Når bjørka har fått museører våkner ørreten” er en sannhet like innarbeidet i fiskeres mentale cortex som “det biter mens du driter” og “det står en granbusk i bakslengen din du ikke har sett” - og nå, nå for pokker har “bjørka fått museører”.
Les mer