ROCKY MOUNTAIN DEMO TOUR 2019

ROCKY MOUNTAIN DEMO TOUR 2019

ROCKY MOUNTAIN + REVIR
Vi drar i gang årets første sykkeldemo i samarbeid med Rocky Mountain Bicycles på Frognerseteren. 

ROCKY MOUNTAIN DEMO TOUR, RUNDE 3.
8. mai arrangerer vi Rocky Mountain Bicycles demo på Frognerseteren. Her får du mulighet til å teste sesongens sykler fra Rocky Mountain. Oppmøte ved Frognerseteren restaurant.

DATO: 8. MAI 2019
KLOKKESLETT: 15.00 - 20.00
STED: FROGNERSETEREN
TA MED: PEDALER, HJELM OG LEGITIMASJON
FØLG ARRANGEMENTET PÅ FACEBOOK


IKONISK CANADIER
Dette ikoniske Canadiske merket fra foten av Vancouvers legendariske North Shore-skoger har vår mest sykkelinteresserte mann fantasert om siden terrengsykling eksploderte i Norge på begynnelsen av nittitallet. Den klassiske Altitude-modellen fra 1995 står fortsatt som en påla i terrengsykkelhistorien som en av de råeste/vakreste syklene som noen gang er bygget.

rocky mountain altitude

Bilde lånt av Classic Bikes.ch

 

TONEANGIVENDE INNOVATØRER SIDEN 1981
Rocky Mountain ble etablert i 1981 og har siden den gang vært ett av de mest toneangivende merkene i sporten, ikke minst gjennom sine legendariske teamkjørere, og da kanskje aller mest freeride-kjøringens gudfar Wade Simmons. Simmons har kjørt for RM i over tjue år, og han har ikke bare vært sentral i å utvikle sykkelsporten, han jobber også tett med Rocky Mountains RD-avdeling i utviklingen av syklene. 

SYKLER FOR HELE FAMILIEN
Vi på Revir har allerede tatt flere av syklene i daglig bruk, bl.a. gravel-beistet, blandeveisrøveren Solo, el-sykkelen Altitude Powerplay og stisykkelen Altitude som vår egen Magnus A. Jørgensen har brukt mye tid på. Vi er også veldig begeistra for barnesyklene fra Rocky Mountain, her må alle rad dads kjenne sin besøkelsestid. Klart kidsa trenger samme kvaliteten som fattern, de bruker sykkelen vel så hardt.

THE BEST EVER E-MTB
Altitude Powerplay, den beste el-terrengsykkelen BikeRadar noen gang har testet. 28. juni kan du også teste den i Oslo. Vi har allerede prøvd den, og hekkanpekkan det var gøy. Dette er verdt turen til Trollvannstua alene. 

GRAVEL IS THE NEW ...
Mange har fått med seg framveksten av gravel-sykling de senere årene. Solo er Rocky Mountain´s bidrag her. Et sofistikert råskinn av en sykkel som man virkelig bør benytte anledningen til å teste ut. Vår mann John Harald Knutsson har brukt denne siden snøen gikk, og det må kunne kalles kjærlighet ved første tråkk. Det er blitt spekulert i om han for første gang i sitt 45 år lange liv har vurdert fordeler og ulemper ved lycra. 


 

 

 

 


Også i SISTE FRA MAGASINET

Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest

– Det er selvsagt en total selvmotsigelse å gi ut en podkast på LP, innrømmer Randulf Valle, stemmen bak Podkasten Uteliv som nettopp har sluppet episode 200 eksklusivt på vinyl – med Moddi som musikalsk gjest og samtalepartner.
Les mer
Podkasten Uteliv Live på Revir – hør podkastene!
Podkasten Uteliv Live på Revir – hør podkastene!

I forrige uke ble det spilt inn to live podkast med Randulf Valle og Podkasten Uteliv her på Revir. Den første episoden handler om Grønland og Nordvestpassasjen med polarguide Bengt Rotmo. Den andre om Roald Amundsens verste år, med Tor Bomann-Larsen og Anders Bache. Nå kan du høre opptakene!
Les mer
INGSTADFESTIVALEN 2024 – NATUR, EVENTYR OG HISTORIEFORTELLING
INGSTADFESTIVALEN 2024 – NATUR, EVENTYR OG HISTORIEFORTELLING

Opplev et fengslende dykk inn i natur, eventyr og historiefortelling den 16. februar. Fra den historiske Brattalid – Helge og Anne Stine Ingstads hjem, strømmes festivalen live, med et begrenset antall plasser tilgjengelig i selve stua (for de heldige).
Les mer