16 August, 2018

ROCKY MOUNTAIN + REVIR
Vi drar i gang demo nummer to i samarbeid med Rocky Mountain Bicycles, nå på Frognerseteren. Det blir gode tilbud på både årets, og ved forhåndsbestilling av neste års modeller.

ROCKY MOUNTAIN DEMO TOUR, RUNDE 2.
28. august arrangerer vi Rocky Mountain Bicycles demo på Frognerseteren. Her får du mulighet til å teste sesongens sykler fra Rocky Mountain. Oppmøte ved Frognerseteren restaurant.

DATO: 28. AUGUST 2018 
KLOKKESLETT: 14.00 - 20.00
STED: FROGNERSETEREN
TA MED: PEDALER, HJELM OG LEGITIMASJON
FØLG ARRANGEMENTET PÅ FACEBOOK


IKONISK CANADIER
Dette ikoniske Canadiske merket fra foten av Vancouvers legendariske North Shore-skoger har vår mest sykkelinteresserte mann fantasert om siden terrengsykling eksploderte i Norge på begynnelsen av nittitallet. Den klassiske Altitude-modellen fra 1995 står fortsatt som en påla i terrengsykkelhistorien som en av de råeste/vakreste syklene som noen gang er bygget.

rocky mountain altitude

Bilde lånt av Classic Bikes.ch

 

TONEANGIVENDE INNOVATØRER SIDEN 1981
Rocky Mountain ble etablert i 1981 og har siden den gang vært ett av de mest toneangivende merkene i sporten, ikke minst gjennom sine legendariske teamkjørere, og da kanskje aller mest freeride-kjøringens gudfar Wade Simmons. Simmons har kjørt for RM i over tjue år, og han har ikke bare vært sentral i å utvikle sykkelsporten, han jobber også tett med Rocky Mountains RD-avdeling i utviklingen av syklene. 

SYKLER FOR HELE FAMILIEN
Vi på Revir har allerede testet en del av syklene, og de vi kanskje gleder oss mest til å introdusere for våre nærmeste er nok gravel-beistet Solo, el-sykkelen Altitude Powerplay og stisykkelen Altitude som vår egen Magnus A. Jørgensen har tilbrakt mesteparten av forsommeren på. Vi er også veldig begeistra for barnesyklene fra Rocky Mountain, her må alle rad dads kjenne sin besøkelsestid. Klart kidsa trenger samme kvaliteten som fattern, de bruker sykkelen vel så hardt.

THE BEST EVER E-MTB
Altitude Powerplay, den beste el-terrengsykkelen BikeRadar noen gang har testet. 28. juni kan du også teste den i Oslo. Vi har allerede prøvd den, og hekkanpekkan det var gøy. Dette er verdt turen til Trollvannstua alene. 

GRAVEL IS THE NEW ...
Mange har fått med seg framveksten av gravel-sykling de senere årene. Solo er Rocky Mountain´s bidrag her. Et sofistikert råskinn av en sykkel som man virkelig bør benytte anledningen til å teste ut. Vår mann John Harald Knutsson har testet denne, og det må kunne kalles kjærlighet ved første tråkk. Det er blitt spekulert i om han for første gang i sitt 45 år lange liv har vurdert fordeler og ulemper ved lycra. 


 

 

 

 


Bli med i vårt nyhetsbrev