VI TRENGER LITT HJELP FOLKENS

VI TRENGER LITT HJELP FOLKENS
Revir Oslo er en knøttliten nisjebutikk innenfor tur, friluftsliv og uteaktiviteter som snowboard, splitboard, sykling og camping. Den er drevet av entusiaster, for entusiaster. For tiden er det tøffe tider for entusiastbutikkene - eller, for alle butikker egentlig - men det siste halvåret har fire bra sjapper som har satset litt alternativt innenfor våre fagområder måtte legge inn årene.

Vi godter oss ikke over å miste konkurrenter, tvert i mot, det er forferdelig trist. Vi vil gjerne at flere med hjartet på rette staden skal få det til.

Når det er sagt mener vi bestemt at entusiastsjapper som oss må lykkes fordi vi er relevante og tilbyr noe du virkelig trenger/ønsker, ikke holdes kunstig flytende av en slags nostalgisk medlidenhet og «almisser» fordi vi er eksotiske fargeklatter i bybildet. Så vi vil aldri oppfordre folk til å handle hos oss for å holde liv i oss. Det er vår oppgave å være relevante, viktige og ikke minst konkurransedyktige.

Likevel vil vi gjerne be om en liten tjeneste.

Nå gjennom høsten som var, utover vinteren og hele våren fram til sommeren driver vi butikk midt i en uframkommelig anleggsplass. Storgata pusses opp og blir fin og fjong til sommeren, men nå i det sure vinterværet går det ikke en kjeft forbi her. Dette innebærer at vi mister alle kundene som tilfeldigvis snubler innom oss på vei et sted.

Dere som kjenner til oss kommer jo som før, men vi kunne altså trengt litt hjelp til å nå ut til nye kunder nå som Storgata er et sørpekrater. Så om dere ser verdien av at vi holder på her så fortell gjerne andre om oss.

Lik våre postinger, del våre arrangementer og aktiviteter. Bli med å spre entusiasme, og om dere kjenner noen som burde vite om oss gi dem et vink. Om dere gir oss en hjelpende hånd akkurat nå skal nok vi klare å klore oss fast fram til sommeren, og da blir det superfint uttafor sjappa her.

Også i SISTE FRA MAGASINET

Hvem er denne karen, med skjegg og lue på?
Hvem er denne karen, med skjegg og lue på?

Siden ny-åpningen av Revir i Hegdehaugsveien har tusenvis av kunder spurt seg følgende spørsmål: «Hvem i all verden er den staute, blide karen som tar imot her denne trivelige sjappa?» Fortvil ikke lenger alle dere som spør, vi er glade over endelig å kunne presentere vår butikksjef VEGAR RUUD for venner av Reviret.
Les mer
HARRFISKE: Men fluefiskesesongen var ikke over!
HARRFISKE: Men fluefiskesesongen var ikke over!

Norske fluefiskere har det som regel ganske greit. Fra isen sprekker til midten av september kan man stort sett vime rundt i skog og mark med fluestanga parat og treffe på en vakende ørret uten å måtte ha Fetter Anton-aktig flaks eller spesielle egenskaper.
Les mer
TOPPKNYTT MEITESTANG 6,3m
TOPPKNYTT MEITESTANG 6,3m

I en tid hvor alt går på høygir og i en verden hvor teknologien har kommet milevis er det ofte deilig å finne tilbake til det enkle. Det nostalgiske. Og hva er vel da bedre enn å ta med seg en toppknytt meitestang og føle litt på den barnslige gleden ved å kjenne et napp for så å dra opp en fisk?
Les mer