23 januar, 2020

Det graves utenfor sjappa, og vinteren 2020 glimter med sitt fravær - situasjonen er prekær og vi må ta grep. Vi må rett og slett pisse litt i buksa for å holde på varmen, og gir 30% - 70% rabatt på nesten alt vinterutstyret.

SJEKK UT SALGET

EN STORM KOMMER SJELDEN ALENE
Da vi i forrige uke delte vår frustrasjon over å være rammet av anleggsarbeidet i Storgaten fikk vi enormt mye oppbacking og støtte, og gjennom det en hel masse nye følgere og venner. Det var helt rått, og en sårt tiltrengt vitamininnsprøytning på motivasjonskontoen i bedriften.

Så er det jo slik at en storm sjelden kommer alene. Ikke bare graves det utenfor, men jaggu ser ut til at vinteren 2020 er utsatt inntil videre. Dette setter oss i en dobbelt så krevende situasjon.Å PISSE I BUKSA FOR Å HOLDE VARMEN ER KJIPT, MEN BEDRE ENN Å FRYSE IHJEL, TROSS ALT!

Vi har derfor valgt å trekke ut proppen på denne vinteren allerede midt i januar, og kjører et slags «kriseavvegringssalg» på det aller meste av vinterutstyr. Trøsten er jo at dere som følger oss kan gjøre noen fantastiske vinterkupp allerede nå, og i samme slengen hjelpe oss ut av uføret.

Teknisk bekledning, ullundertøy, snowboard, bindinger og støvler - nesten alt skal vekk!

VI SLÅR AV 30% - 70%
De neste ukene blir det altså 30% til 70% avslag på det meste av vintergreiene våre. Vi krysser fingrene for at dere som slår til på dette supertilbudet får en fantastisk vinter videre - og at vi går våren i møte med nye, bra greier til de kommende sesongene.

SJEKK UT SALGET

John Harald Knutsson
John Harald KnutssonOgså SISTE FRA MAGASINET

GJØR SPLITBOARD-KUPPET NÅ
GJØR SPLITBOARD-KUPPET NÅ

05 februar, 2020

Splitboarding er i framvekst, og sesongen er lang og god, selv om vinteren ellers er under middels. På Revir har vi solgt splitboards siden første vinteren vi åpnet, og er i all beskjedenhet blitt ganske ålreite på fagfeltet.
Les Mer
GRØNN DØD I NORSKE OPPDRETTSMERDER
GRØNN DØD I NORSKE OPPDRETTSMERDER

04 februar, 2020

Årlig forsvinner omlag 60 millioner rensefisk i norske oppdrettsmerder, ca 150.000 enkeltindivider hvert eneste døgn.
Les Mer
GJØR ET KUPP PÅ ÅRETS VINTERVARER
GJØR ET KUPP PÅ ÅRETS VINTERVARER

29 januar, 2020

Årets dårlige vinter har tvunget Revir til å starte sesongavslutningssalget tidligere enn vanlig, dette kommer kundene til gode og her har vi trukket fram noen hete tips fra sortimentet.
Les Mer

Bli med i vårt nyhetsbrev