VI FLYTTER PÅ OSS (= FLYTTESALG)

VI FLYTTER PÅ OSS (= FLYTTESALG)

Siden mai 2016 har Revir Oslo holdt til i Storgata, nærmere bestemt Folketeaterpassasjen. Vårt første hjem, i en ren og ryddig butikk, med et spar­sommelig utvalg varer om­ringet av Pål Lauklis rå sort/hvitt-bilder. Nesten litt aske­tisk, eller til og med sakralt med tanke på den langt mer kaotiske hver­dagen vi lever i nå.

(Hvis du bare vil lese det aller viktigste – scroll ned til slutten).

STOR VARIASJON
Det har vært mange høydepunkter gjenn­om de syv årene vi har holdt på nede i Folketeater­passasjen. Foredrag, kunst­utstillinger, kurs, fester, samlinger, foto­utstillinger. Syv eklektiske år, med stor variasjon og spenn i innholdet vi har vært avsendere for. 

Konseptet har siden starten vært å skape vårt eget Revir-univers, med en helhetlig, utforskende og bærekraftig tilnærming. I tillegg til et gjennomtenkt vare­utvalg, kompetente ansatte og en entusiastisk gjeng amba­ssa­dører, har vi satset tungt på aktivi­teter i og omkring reviret, samt redaksjo­nelt innhold pub­lisert i våre egne kanaler (nett­magasin, nyhets­brev og på sosiale medier). Vi ønsker å tilby en helhetlig tur­­­opplevelse – inspi­rasjonen, forbere­delsene, selve opp­levelsen og utstyret du trenger for å nyte den.

VOKSESMERTER
Vi innser at vi har vokst ut av Storgata. Vi ønsker å få tilbake viben vi hadde i sjappa for noen år siden – med butikk, kontor og hang-out i ett og samme lokale. Vi vil ha kunder og venner på kaffeslabberas i sofakroken mens vi sammen hjelper nye nysgjerrige kunder og deler fiskeskrøner fra helga. Dette har vi ikke lenger plass til i Storgata.

Dessuten er det på tide å prøve litt nye beiteområder. Nærmere bestemt hvor, det avslører vi litt senere – men det blir bra. Det blir plass til hang-out for kaffetørste kunder og laptop-arbeidende Revir-ansatte blir lettere å forstyrre.

THE END OF AN ERA
Vi skal ikke legge skjul på at Storgata har bydd på litt utfordringer for oss de siste årene. Oppussingen av gata med trikkestopp rett utenfor døra skulle gi oss en strøm av nysgjerrige kunder. Helt sånn ble det dessverre ikke. Storgata har i stedet blitt en populær plass for et litt annet klientell, som forøvrig består av mange hyggelig «kunder» det også. Men ikke av den typen som er lønnsomt for oss, kan du si. 

Om det blir trist og rart å flytte ut hjemmefra. Ja –  utvilsomt. Om det blir fint å få litt bedre plass og noen nye naboer vi kan bli kjent med. Ja – helt klart.

OG SÅ TIL POENGET
Det vi egentlig skulle fortelle, var hva som skjer fremover. I forbindelse med flytting blir det også et FLYTTESALG. Dette blir kun fysisk i butikk – så du må finne veien ned til Storgata (for siste gang), og grabbe med deg de godbitene du kan finne til en svært hyggelig pris. Flyttesalget starter i neste uke (uke 22). Kanskje allerede på fredag, hvis vi hiver oss litt rundt. Uka etter stenger nemlig butikken.

I sommer tar vi en velfortjent ferie – men frykt ikke! Nettbutikken går som normalt, og vi skal holde dere oppdatert med nyhetsbrev og andre drypp på SOME i løpet av sommeren. I august/september inviterer vi til åpningsfest i vårt andre hjem – stay tuned, og bli med oss på nye eventyr.


Også i SISTE FRA MAGASINET

Hvem er denne karen, med skjegg og lue på?
Hvem er denne karen, med skjegg og lue på?

Siden ny-åpningen av Revir i Hegdehaugsveien har tusenvis av kunder spurt seg følgende spørsmål: «Hvem i all verden er den staute, blide karen som tar imot her denne trivelige sjappa?» Fortvil ikke lenger alle dere som spør, vi er glade over endelig å kunne presentere vår butikksjef VEGAR RUUD for venner av Reviret.
Les mer
HARRFISKE: Men fluefiskesesongen var ikke over!
HARRFISKE: Men fluefiskesesongen var ikke over!

Norske fluefiskere har det som regel ganske greit. Fra isen sprekker til midten av september kan man stort sett vime rundt i skog og mark med fluestanga parat og treffe på en vakende ørret uten å måtte ha Fetter Anton-aktig flaks eller spesielle egenskaper.
Les mer
TOPPKNYTT MEITESTANG 6,3m
TOPPKNYTT MEITESTANG 6,3m

I en tid hvor alt går på høygir og i en verden hvor teknologien har kommet milevis er det ofte deilig å finne tilbake til det enkle. Det nostalgiske. Og hva er vel da bedre enn å ta med seg en toppknytt meitestang og føle litt på den barnslige gleden ved å kjenne et napp for så å dra opp en fisk?
Les mer