THE BANG SLALOM - SNOWSKATE

THE BANG SLALOM - SNOWSKATE

Siste helga i april ble den femte årlige Bang Slalom gjennomført i Solheisen i Hemsedal. Tradisjonen tro ble dette et fantastisk arrangement i vårsola.

Foto: Chris Baldry

HOVLAND SNOWSKATE BANG SLALOM

ATTEN STARTENDE SNOWSKATERE
Fra vårt perspektiv er det særlig artig at snowskate-klassen talte hele atten påmeldte bindingslause entusiaster.

Snowskate er av forståelige grunner arrangementets attpåklatt, og må finne seg i å starte etter at 150 snowboardere har kjørt to run gjennom den lange og krevende løypa. 

HOVLAND SNOWSKATE BANG SLALOM

 

I den slushy løypa, som var preget av hard medfart fra 300 gjennomkjøringer, var det utvilsomt de snowskaterne med lange sub decks (feks Hovland Buckshot) som fløt best over våte slush-hull, åpne sår og allskens ujevnheter.

HOVLAND SNOWSKATE BANG SLALOM

- Alle veit at snowskate blir sendt ut sist for at gjengen med straps ikkje skal få utfordra tida si av dei uten, men vi håpar at Snowskate skal få tre runs og en mulighet til å kjøre fortare neste år – og vise at vi er like raske som dei, sier årets lokale bronsevinner Reidar Halding Øren som måtte se seg slått av selveste Mark McMorris og Ryan Waldbillig.


Også i SISTE FRA MAGASINET

FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO

«LYO dyrker idag frukter og urtene på sine egne åkre. Andre ingredienser kommer fra bønder som de personlig kjenner og følger opp. De blir nøye verifisert for å sikre at produktene deres oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene.»
Les mer
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest

– Det er selvsagt en total selvmotsigelse å gi ut en podkast på LP, innrømmer Randulf Valle, stemmen bak Podkasten Uteliv som nettopp har sluppet episode 200 eksklusivt på vinyl – med Moddi som musikalsk gjest og samtalepartner.
Les mer
Podkasten Uteliv Live på Revir – hør podkastene!
Podkasten Uteliv Live på Revir – hør podkastene!

I forrige uke ble det spilt inn to live podkast med Randulf Valle og Podkasten Uteliv her på Revir. Den første episoden handler om Grønland og Nordvestpassasjen med polarguide Bengt Rotmo. Den andre om Roald Amundsens verste år, med Tor Bomann-Larsen og Anders Bache. Nå kan du høre opptakene!
Les mer