KNIVSLIPING – JACOB WEISÆTH

KNIVSLIPING – JACOB WEISÆTH

Revir tilbyr sliping av kniv, øks og andre eggverktøy gjennom vårt flerårige samarbeid med Jacob Weisæth. Jacob er en av Norges beste på kniv, en ekte nerd, i ordets beste forstand.

Har du redskap som trenger en mer omfattende overhaling, eller restaurering fikser Jacob det også.

KNIVSLIPING

VÅREN ER HØYTID FOR SPIKKING
Det er høytid for spikking, enten det skal spikkes sprettert, kuksa, sleiv eller seljefløyte – men er redskapen så skarp som den må være? Ingenting er verre enn å spikke med sløv kniv, sa sikkert Jan Skrotnes og sammenliknet det med ... sett inn det du ønsker. Uansett, skarp kniv må man ha, særlig viktig er det når unger skal prøve seg på spikkinga. Speiderkniven må være skarp, da er risikoen for skader lavere.

Men det er jo ikke bare til spikking du trenger skarp kniv. Hva med filétering av fisken du fikk has på med Tenkara-stanga, eller kjøkkenkniven som mot bedre viten har fått forfalle. Øksa skal også være skarp, både når du skal hogge og eventuelt har tenkt å barbere deg med den. 

knivsliping

SKARPESTE KNIVEN I SKUFFEN
Jacob driver Skarp Slipeverksted på Stovner og vi kan garantere at det du leverer for å få skarpt - kommer tilbake skarpere enn skarpt – vi snakker redskap du kan bruke til kirurgiske inngrep på mygg her.

En knivsliping er et perfekt gavetips til turmennesket som "har alt", men kanskje er bittelitt sløv med verktøyet? Eller til deg selv som kjenner at du har latt kniven forfalle lenger enn den burde nå.

knivsliping

STØRRE OPPGAVER, INGEN HINDRING
Har du en gammel kniv eller en sliten øks som trenger en skikkelig overhaling? Arvegods fra oldefar eller noe du fant inne i det mørkeste rommet på låven? Vi har satt sammen en pakke med tjenester som pimper, fornyer eller rett og slett gjenføder kniven eller øksa di.

Alle tjenestene kan kjøpes separat, men gjennom denne pakken får du altså alt i ett til en rabattert pakkepris:

- Sliping (250,-)
- Polering av blad og andre metalldeler (200,-)
- Fetting/oljing av slire (250,-)
- Pussing og oljing av skaft (200,-

Ordinær pris: 900,-

Vår pris for "full overhaling", alle tjenestene ovenfor inkludert: 650,-

GÅ HIT FOR SLIPING

SJEKK UT FULL OVERHALING

VI TILBYR OGSÅ GRAVERING


Også i SISTE FRA MAGASINET

Hvem er denne karen, med skjegg og lue på?
Hvem er denne karen, med skjegg og lue på?

Siden ny-åpningen av Revir i Hegdehaugsveien har tusenvis av kunder spurt seg følgende spørsmål: «Hvem i all verden er den staute, blide karen som tar imot her denne trivelige sjappa?» Fortvil ikke lenger alle dere som spør, vi er glade over endelig å kunne presentere vår butikksjef VEGAR RUUD for venner av Reviret.
Les mer
HARRFISKE: Men fluefiskesesongen var ikke over!
HARRFISKE: Men fluefiskesesongen var ikke over!

Norske fluefiskere har det som regel ganske greit. Fra isen sprekker til midten av september kan man stort sett vime rundt i skog og mark med fluestanga parat og treffe på en vakende ørret uten å måtte ha Fetter Anton-aktig flaks eller spesielle egenskaper.
Les mer
TOPPKNYTT MEITESTANG 6,3m
TOPPKNYTT MEITESTANG 6,3m

I en tid hvor alt går på høygir og i en verden hvor teknologien har kommet milevis er det ofte deilig å finne tilbake til det enkle. Det nostalgiske. Og hva er vel da bedre enn å ta med seg en toppknytt meitestang og føle litt på den barnslige gleden ved å kjenne et napp for så å dra opp en fisk?
Les mer