KNIVSLIPING – JACOB WEISÆTH

KNIVSLIPING – JACOB WEISÆTH

Revir tilbyr sliping av kniv, øks og andre eggverktøy gjennom vårt flerårige samarbeid med Jacob Weisæth. Jacob er en av Norges beste på kniv, en ekte nerd, i ordets beste forstand.

Har du redskap som trenger en mer omfattende overhaling, eller restaurering fikser Jacob det også.

KNIVSLIPING

VÅREN ER HØYTID FOR SPIKKING
Det er høytid for spikking, enten det skal spikkes sprettert, kuksa, sleiv eller seljefløyte – men er redskapen så skarp som den må være? Ingenting er verre enn å spikke med sløv kniv, sa sikkert Jan Skrotnes og sammenliknet det med ... sett inn det du ønsker. Uansett, skarp kniv må man ha, særlig viktig er det når unger skal prøve seg på spikkinga. Speiderkniven må være skarp, da er risikoen for skader lavere.

Men det er jo ikke bare til spikking du trenger skarp kniv. Hva med filétering av fisken du fikk has på med Tenkara-stanga, eller kjøkkenkniven som mot bedre viten har fått forfalle. Øksa skal også være skarp, både når du skal hogge og eventuelt har tenkt å barbere deg med den. 

knivsliping

SKARPESTE KNIVEN I SKUFFEN
Jacob driver Skarp Slipeverksted på Stovner og vi kan garantere at det du leverer for å få skarpt - kommer tilbake skarpere enn skarpt – vi snakker redskap du kan bruke til kirurgiske inngrep på mygg her.

En knivsliping er et perfekt gavetips til turmennesket som "har alt", men kanskje er bittelitt sløv med verktøyet? Eller til deg selv som kjenner at du har latt kniven forfalle lenger enn den burde nå.

knivsliping

STØRRE OPPGAVER, INGEN HINDRING
Har du en gammel kniv eller en sliten øks som trenger en skikkelig overhaling? Arvegods fra oldefar eller noe du fant inne i det mørkeste rommet på låven? Vi har satt sammen en pakke med tjenester som pimper, fornyer eller rett og slett gjenføder kniven eller øksa di.

Alle tjenestene kan kjøpes separat, men gjennom denne pakken får du altså alt i ett til en rabattert pakkepris:

- Sliping (250,-)
- Polering av blad og andre metalldeler (200,-)
- Fetting/oljing av slire (250,-)
- Pussing og oljing av skaft (200,-

Ordinær pris: 900,-

Vår pris for "full overhaling", alle tjenestene ovenfor inkludert: 650,-

GÅ HIT FOR SLIPING

SJEKK UT FULL OVERHALING

VI TILBYR OGSÅ GRAVERING


Også i SISTE FRA MAGASINET

Aften i Reviret: Podkasten Uteliv Live – Roald Amundsens verste år
Aften i Reviret: Podkasten Uteliv Live – Roald Amundsens verste år

I 2024 starter vi opp igjen med «Aften i Reviret», etter en real pause. Vi har fått med oss Randulf Valle, som kommer til å spille inn flere live podkasts på Revir gjennom året som kommer. Første innspilling skjer allerede 25. januar, og flere datoer blir lansert etterhvert.
Les mer
Julegavetips!
Julegavetips!

Det går mot jul i Reviret, og vi halser på for å få julemoroa i havn. Vi håper du tar turen innom for å henge over en (gratis kopp) kaffe, kikke på det fine utvalget vi har og slå av en prat – selv om du (som oss) sikkert begynner å kjenne litt på julestresset.
Les mer
Slip turskøytene hos Revir
Slip turskøytene hos Revir

Vi har hørt ropene fra markas islagte vann. Nå kan vi endelig dele nyheten om at du får slipt turskøytene hos oss i Hegdehaugsveien.
Les mer