KNIVSLIPING – JACOB WEISÆTH

KNIVSLIPING – JACOB WEISÆTH

Revir tilbyr sliping av kniv, øks og andre eggverktøy gjennom vårt flerårige samarbeid med Jacob Weisæth. Jacob er en av Norges beste på kniv, en ekte nerd, i ordets beste forstand.

Har du redskap som trenger en mer omfattende overhaling, eller restaurering fikser Jacob det også.

KNIVSLIPING

VÅREN ER HØYTID FOR SPIKKING
Det er høytid for spikking, enten det skal spikkes sprettert, kuksa, sleiv eller seljefløyte – men er redskapen så skarp som den må være? Ingenting er verre enn å spikke med sløv kniv, sa sikkert Jan Skrotnes og sammenliknet det med ... sett inn det du ønsker. Uansett, skarp kniv må man ha, særlig viktig er det når unger skal prøve seg på spikkinga. Speiderkniven må være skarp, da er risikoen for skader lavere.

Men det er jo ikke bare til spikking du trenger skarp kniv. Hva med filétering av fisken du fikk has på med Tenkara-stanga, eller kjøkkenkniven som mot bedre viten har fått forfalle. Øksa skal også være skarp, både når du skal hogge og eventuelt har tenkt å barbere deg med den. 

knivsliping

SKARPESTE KNIVEN I SKUFFEN
Jacob driver Skarp Slipeverksted på Stovner og vi kan garantere at det du leverer for å få skarpt - kommer tilbake skarpere enn skarpt – vi snakker redskap du kan bruke til kirurgiske inngrep på mygg her.

En knivsliping er et perfekt gavetips til turmennesket som "har alt", men kanskje er bittelitt sløv med verktøyet? Eller til deg selv som kjenner at du har latt kniven forfalle lenger enn den burde nå.

knivsliping

STØRRE OPPGAVER, INGEN HINDRING
Har du en gammel kniv eller en sliten øks som trenger en skikkelig overhaling? Arvegods fra oldefar eller noe du fant inne i det mørkeste rommet på låven? Vi har satt sammen en pakke med tjenester som pimper, fornyer eller rett og slett gjenføder kniven eller øksa di.

Alle tjenestene kan kjøpes separat, men gjennom denne pakken får du altså alt i ett til en rabattert pakkepris:

- Sliping (250,-)
- Polering av blad og andre metalldeler (200,-)
- Fetting/oljing av slire (250,-)
- Pussing og oljing av skaft (200,-

Ordinær pris: 900,-

Vår pris for "full overhaling", alle tjenestene ovenfor inkludert: 650,-

GÅ HIT FOR SLIPING

SJEKK UT FULL OVERHALING

VI TILBYR OGSÅ GRAVERING


Også i SISTE FRA MAGASINET

Den første vårnatta ute
Den første vårnatta ute

For å sikre en vellykket natt under stjernene, er det viktig å ha riktig utstyr med seg. Her er noen essensielle ting å huske på:
Les mer
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO

«LYO dyrker idag frukter og urtene på sine egne åkre. Andre ingredienser kommer fra bønder som de personlig kjenner og følger opp. De blir nøye verifisert for å sikre at produktene deres oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene.»
Les mer
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest

– Det er selvsagt en total selvmotsigelse å gi ut en podkast på LP, innrømmer Randulf Valle, stemmen bak Podkasten Uteliv som nettopp har sluppet episode 200 eksklusivt på vinyl – med Moddi som musikalsk gjest og samtalepartner.
Les mer