TRÄSMAK + YXOR = SANT!

TRÄSMAK + YXOR = SANT!

Har du vurdert utlandet i sommer, hva med ditt aller nærmeste? Våre svenske venner i Dalum inviterer sammen med Täljogram og Kalthoff Axes til "mat- och täljhelg" i naturskjønne Dalarna 17.-19. juni.

DALUM

SPIKKING, KAFFEDRIKKING OG OG GOD MAT, HVA MER TRENGER MAN?
Ragnar fra Täljogram og Julia fra Kalthoff Axes skal holde workshops i treskjæring med kniv og øks. Tobias fra Dalum holder workshops i matlaging over åpen ild.

- Vi går gjennom en rekke grunnleggende og mer spesialiserte teknikker med øksen og spikkekniven, og tar oss så fra fersk bjørkeemne til ferdig gjenstand mens vi nyter dampende ferskbrygget kaffe. Så bruker vi våre egne stekespader og skjeer til matlaging på stekehellen sier Tobias fra Dalum som har tipset oss om arrangementet.

julia kalthoff

BÅLTIPS M.M.
Andre temaer for dagene er hvordan du tilbereder bålet, tips om brannteknikker som passer til ulike anledninger, og gode oppskrifter for matlaging utendørs.

De gode måltider vil så bli tilberedt på stekehellen over åpen ild og maten nytes sammen. Verkstedene passer for både nybegynnere og mer erfarne, her tilpasses ambisjonene etter ditt nivå.

dalum

MAT, MATERIALER OG VERKTØY INKLUDERT
Alt av materialer og lån av verktøy er inkludert – ferske bjørkeemner, håndtverksøkser, spikkekniver og stekepanner. Og så mat selvfølgelig! Vegetarisk kosthold.

Stedet Ejheden er en vakker økopark dypt inne i villmarken, full av røffe gamle furuer og grå tørre trær. Ulv, bjørn og gaupe går fritt rundt. Det er gamle enger og jorder, innsjøer, dammer, bekker og bekker. Innkvartering blir i hytter, eller i telt ved fiskevann.

dalum

TID OG STED
Dato: 17.-19. juni 2022
Sted: Ejhedens Ekopark i Dalarna, Sverige

Les mer om arrangementet og bestill:

HER


Også i SISTE FRA MAGASINET

Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd

Med dagens råd fra myndighetene om å kunne klare oss selv i en uke, er det en perfekt anledning til å utforske hva vi har i skuffer og skap.
Les mer
Når bjørka har fått museører våkner ørreten
Når bjørka har fått museører våkner ørreten

“Når bjørka har fått museører våkner ørreten” er en sannhet like innarbeidet i fiskeres mentale cortex som “det biter mens du driter” og “det står en granbusk i bakslengen din du ikke har sett” - og nå, nå for pokker har “bjørka fått museører”.
Les mer
Revir Introduserer Blundstone Boots
Revir Introduserer Blundstone Boots

Vi er glade for å introdusere et ikonisk merke til vårt sortiment: Blundstone.
Les mer