TRÄSMAK + YXOR = SANT!

TRÄSMAK + YXOR = SANT!

Har du vurdert utlandet i sommer, hva med ditt aller nærmeste? Våre svenske venner i Dalum inviterer sammen med Täljogram og Kalthoff Axes til "mat- och täljhelg" i naturskjønne Dalarna 17.-19. juni.

DALUM

SPIKKING, KAFFEDRIKKING OG OG GOD MAT, HVA MER TRENGER MAN?
Ragnar fra Täljogram og Julia fra Kalthoff Axes skal holde workshops i treskjæring med kniv og øks. Tobias fra Dalum holder workshops i matlaging over åpen ild.

- Vi går gjennom en rekke grunnleggende og mer spesialiserte teknikker med øksen og spikkekniven, og tar oss så fra fersk bjørkeemne til ferdig gjenstand mens vi nyter dampende ferskbrygget kaffe. Så bruker vi våre egne stekespader og skjeer til matlaging på stekehellen sier Tobias fra Dalum som har tipset oss om arrangementet.

julia kalthoff

BÅLTIPS M.M.
Andre temaer for dagene er hvordan du tilbereder bålet, tips om brannteknikker som passer til ulike anledninger, og gode oppskrifter for matlaging utendørs.

De gode måltider vil så bli tilberedt på stekehellen over åpen ild og maten nytes sammen. Verkstedene passer for både nybegynnere og mer erfarne, her tilpasses ambisjonene etter ditt nivå.

dalum

MAT, MATERIALER OG VERKTØY INKLUDERT
Alt av materialer og lån av verktøy er inkludert – ferske bjørkeemner, håndtverksøkser, spikkekniver og stekepanner. Og så mat selvfølgelig! Vegetarisk kosthold.

Stedet Ejheden er en vakker økopark dypt inne i villmarken, full av røffe gamle furuer og grå tørre trær. Ulv, bjørn og gaupe går fritt rundt. Det er gamle enger og jorder, innsjøer, dammer, bekker og bekker. Innkvartering blir i hytter, eller i telt ved fiskevann.

dalum

TID OG STED
Dato: 17.-19. juni 2022
Sted: Ejhedens Ekopark i Dalarna, Sverige

Les mer om arrangementet og bestill:

HER


Også i SISTE FRA MAGASINET

Julegavetips!
Julegavetips!

Det går mot jul i Reviret, og vi halser på for å få julemoroa i havn. Vi håper du tar turen innom for å henge over en (gratis kopp) kaffe, kikke på det fine utvalget vi har og slå av en prat – selv om du (som oss) sikkert begynner å kjenne litt på julestresset.
Les mer
Slip turskøytene hos Revir
Slip turskøytene hos Revir

Vi har hørt ropene fra markas islagte vann. Nå kan vi endelig dele nyheten om at du får slipt turskøytene hos oss i Hegdehaugsveien.
Les mer
Nytt merke på Revir: Graveniid of Sápmi!
Nytt merke på Revir: Graveniid of Sápmi!

Vi har leeeenge jaktet etter den utlimate ullbuksa. Den typen som er tykk og tett nok til å holde deg skikkelig varm, men samtidig ikke klø. Her er den! Og den kommer med matchende ullgenser og buff i samme kvalitet, alt sammen fra lokalproduserte Graveniid of Sápmi.
Les mer