GRATIS FRAKT OVER 500,- !!

0

Handlekurven er tom

24 mai, 2020

Vi fortsetter glamping-vibesene fra forrige ukes baketips (sjekk Instagram) til et drinktips på tampen av helga, basert på «man tager hvad man haver» og koker i hop noe digg.

TEQUILA SOUR SKAU STYLE

MULTIKULTURELL FORFRISKNING
Det vi tilfeldigvis hadde for hånden var tilgang til nydelige rabarbra, en krukke Morgenstund skauhonning, noen sitroner og en god klunk kvalitetstequila.

Vi kan nok finne på å droppe sitronen, og bytte tequilaen med lokalt brennevin ved en senere anledning, men vi er da ikke helt antiglobalister her, selv om vi er glad i de nære ting.

JAMES BRAND ADLER AXE

RABARBRASIRUP 
Fremgangsmåten gikk i korte trekk ut på å koke ned en sirup bestående av en fem, seks rabarbrastilker, litt vann og ganske mye honning, eller uanstendige mengder honning, om sant skal sies.

Dette skal bli søte greier, så en knapp del vann til tre deler honning bør gjøre nytten.

SKAU MORGENSTUND HONNING REVIR OSLO

LAG RIKELIG MED SIRUP, DEN KAN LAGRES
Vi bommet litt med vannet og sirupen måtte kokes ned litt lenger enn planlagt for formålet. Det skader ikke å koke opp mer sirup enn du trenger for drinken, dette kan oppbevares en god stund.

SKAU HONNING KELLY KETTLE

VELEGNET VESSEL
Drinkene ble mixet oppi en Revir+EcoVessel Boulder drikkeflaske som er perfekt for formålet da den holder isbitene kalde lenge, og er utstyrt med uttagbar tesil.

Heller man drinken oppi Boulder vil man også kunne nyte den rett fra flaska gjennom dagen. Nydelig avkjølt, og delikat filtrert. En herlig forfriskning, som selvsagt også kan nytes uten alkohol.

ECO VESSEL BOULDER REVIR

ENTUSIASTISK SLUMPING
Når det kommer til blandingsforhold gikk det på slump, vi er tross alt ikke fagfolk, bare glade entusiaster. Men, om du tar to deler tequila, en og en halv del rabarbrasirup og en del sitronjuice så har du et utgangspunkt.

Altså, omtrent sånn:
2 deler egnet brennevin (tequila, bourbon, vodka, cognac, heimbrent).
1,5 del rabarbrasirup 
1 del sitronjuice

Men, smak gjerne underveis, det her som ved all matlaging.

TEQUILA REVIR

MANGLET EGGEHVITE
En klassisk sour skal vel strengt tatt ristes med litt eggehvite, for å få den rette sour-skumtoppen, men det hadde vi ikke for hånden. Likevel ble det et ganske så lekkert skumlag på denne fortreffelige miksen. 

ECO VESSEL REVIR

LOKALT OG EKSOTISK I SKJØNN FORENING
Miksen ble ristet godt og silt gjennom tesilen på drikkeflasken. Ut kom det en lekker og forfriskende vårdrink som smakte syrlig av rabarbra og sitron, søtlig avrundet av skauhonning med et eksotisk tilsnitt fra tequilaen.

eco vessel tequila

SALT OG PEPPER SETTER PRIKKEN OVER I´ EN
Et pro-tip er å ha et par saltkorn oppi, det demper bitterheten og fremhever de andre smakene. Og om du kverner litt pepper over får du litt kontrast i drinken.

tequila skau morgenstund skogshonning

SJEKK UT PRODUKTENE FRA ARTIKKELEN
Nedover her har vi samlet noen av produktene vi har brukt i artikkelen, spriten og rabarbraen må man skaffe selv, koie å campe i har vi heller ikke i sortimentet ennå, men det får vi se på etter hvert. 

 

John Harald Knutsson
John Harald Knutsson



Også SISTE FRA MAGASINET

BLI MEDEIER I REVIR – OG HENG MED PÅ REISEN
BLI MEDEIER I REVIR – OG HENG MED PÅ REISEN

11 mai, 2021

Siden oppstarten i 2016 har Revir hatt kontinuerlig vekst. I 2021 er interessen for aktivt friluftsliv og Revir større enn noengang. Nå søker vi investorer for å møte økt etterspørsel.
Les Mer
SINDRE M. KLEPP - DESIGNSJEF SUNSKI
SINDRE M. KLEPP - DESIGNSJEF SUNSKI

10 mai, 2021

Designavdelingen i det fremadstormende amerikanske solbrillemerket Sunski ledes av Sindre Mathisen Klepp fra Rykkinn.
Les Mer
REVIR STARTER SYKKELVERKSTED
REVIR STARTER SYKKELVERKSTED

08 mai, 2021

Revir og BC Verksted starter sykkelverksted i kjelleren under Revir, midt i Oslo. Med på laget har de fått den svært erfarne sykkelmekanikeren Jan Peter Bae Engelbrecht.
Les Mer

Bli med i vårt nyhetsbrev