LARS OG LARS - SYKE FISKER OG RARE FILMKLIPP

LARS OG LARS - SYKE FISKER OG RARE FILMKLIPP

Torsdag 22. mars kommer markafisker og en av norges fremste professorer på parasitter og fiskesykdommer på besøk i Reviret. Det blir også en minikavalkade av Lars og Lars klipp samt Bård & Lars klipp som aldri er blitt publisert.

Det er ikke bare oppdrettsfisk som lider av ulike sykdommer; våre ville laksefisker har også sitt å stri med. Som sportsfisker kan man oppleve å få fisk med ulike typer avvik på kroken. Det kan dreie seg om sår, skader, misdannelser og parasitter. Et spørsmål mange stiller seg er: «kan jeg spise denne fisken?». Dette, og flere spørsmål vil du kunne få svar på når Trygve Poppe presenterer et knippe vanlig forekommende sykdomstilstander som forekommer hos laksefisk i norske vassdrag.

Trygve Poppe, professor emeritus ved NMBU Veterinærhøgskolen og ekspertrådgiver på fiskehelse, har arbeidet med fiskesykdommer siden 1981 og har skrevet flere bøker om emnet. Han er en ivrig fjell- og markafisker. Han har gjort mange rare fangster som enhver sportsfisker kan komme over, og dette er utgangspunktet for foredraget han presenterer.

FØLG ARRANGEMENTET PÅ FACEBOOK


Også i SISTE FRA MAGASINET

Den første vårnatta ute
Den første vårnatta ute

For å sikre en vellykket natt under stjernene, er det viktig å ha riktig utstyr med seg. Her er noen essensielle ting å huske på:
Les mer
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO

«LYO dyrker idag frukter og urtene på sine egne åkre. Andre ingredienser kommer fra bønder som de personlig kjenner og følger opp. De blir nøye verifisert for å sikre at produktene deres oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene.»
Les mer
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest

– Det er selvsagt en total selvmotsigelse å gi ut en podkast på LP, innrømmer Randulf Valle, stemmen bak Podkasten Uteliv som nettopp har sluppet episode 200 eksklusivt på vinyl – med Moddi som musikalsk gjest og samtalepartner.
Les mer