SUEZ-SALG

SUEZ-SALG

Det er ikke bare graving i Storgata og Covid som har gjort dette året utfordrende for oss. I mars satte baljen Ever Given seg fast i Suez-kanalen og forsinket ikke bare sin egen gigantiske last, men de 400 skipene som kom bak også.

GLOBALE FORSINKELSER
Hvordan påvirker dette en liten turbutikk i Oslo spør du kanskje? Jo grunnstøtingen har ført til enorme forsinkelser i leveranser på utstyr til hele verden, også til oss i Oslo.

SUEZ

Bl.a. har vi endelig fått inn en betydelig ladning el-sykler som skulle i utleie gjennom sommeren, og telt som åpenbart burde vært her i april.

DRAMAET I SUEZ KOMMER DEG TIL GODE
Vi er ikke rigget for å ruge på dette utstyret gjennom vinteren, og da ser vi oss nødt til å ta noen grep, så nå kjører vi et ørlite Suez-salg på utvalgte varer som kom i seineste laget.

SUEZ-SALG

SYKKELKNAPPHET
Det er fortsatt knapphet på sykler i verden, og sykkeldeler er nesten umulig å få tak i – men vi byr likevel på 10% rabatt på alt elektrisk fra spanske Mondraker.

MONDRAKER

 

30% PÅ ALT FRA HEIMPLANET
Heimplanet-spiren ble sådd på en surfetur til Portugal i 2003. Stefan og Stefan, to tyske surfere, var leie av å sette opp og ta ned teltene hver gang de flyttet fra spot til spot langs kysten. Det måtte da vel være mulig å konstruere et telt som er kjapt og enkelt å sette opp.

HEIMPLANET

 

 


Også i SISTE FRA MAGASINET

Den første vårnatta ute
Den første vårnatta ute

For å sikre en vellykket natt under stjernene, er det viktig å ha riktig utstyr med seg. Her er noen essensielle ting å huske på:
Les mer
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO

«LYO dyrker idag frukter og urtene på sine egne åkre. Andre ingredienser kommer fra bønder som de personlig kjenner og følger opp. De blir nøye verifisert for å sikre at produktene deres oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene.»
Les mer
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest

– Det er selvsagt en total selvmotsigelse å gi ut en podkast på LP, innrømmer Randulf Valle, stemmen bak Podkasten Uteliv som nettopp har sluppet episode 200 eksklusivt på vinyl – med Moddi som musikalsk gjest og samtalepartner.
Les mer