SUEZ-SALG

SUEZ-SALG

Det er ikke bare graving i Storgata og Covid som har gjort dette året utfordrende for oss. I mars satte baljen Ever Given seg fast i Suez-kanalen og forsinket ikke bare sin egen gigantiske last, men de 400 skipene som kom bak også.

GLOBALE FORSINKELSER
Hvordan påvirker dette en liten turbutikk i Oslo spør du kanskje? Jo grunnstøtingen har ført til enorme forsinkelser i leveranser på utstyr til hele verden, også til oss i Oslo.

SUEZ

Bl.a. har vi endelig fått inn en betydelig ladning el-sykler som skulle i utleie gjennom sommeren, og telt som åpenbart burde vært her i april.

DRAMAET I SUEZ KOMMER DEG TIL GODE
Vi er ikke rigget for å ruge på dette utstyret gjennom vinteren, og da ser vi oss nødt til å ta noen grep, så nå kjører vi et ørlite Suez-salg på utvalgte varer som kom i seineste laget.

SUEZ-SALG

SYKKELKNAPPHET
Det er fortsatt knapphet på sykler i verden, og sykkeldeler er nesten umulig å få tak i – men vi byr likevel på 10% rabatt på alt elektrisk fra spanske Mondraker.

MONDRAKER

 

30% PÅ ALT FRA HEIMPLANET
Heimplanet-spiren ble sådd på en surfetur til Portugal i 2003. Stefan og Stefan, to tyske surfere, var leie av å sette opp og ta ned teltene hver gang de flyttet fra spot til spot langs kysten. Det måtte da vel være mulig å konstruere et telt som er kjapt og enkelt å sette opp.

HEIMPLANET

 

 


Også i SISTE FRA MAGASINET

Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon
Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon

Hos Revir handler friluftsliv om mer enn prestasjon og konkurranse. Vi tror på å være til stede i øyeblikket, nyte naturen og ta del i de små eventyrene som omgir oss hver dag.
Les mer
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd

Med dagens råd fra myndighetene om å kunne klare oss selv i en uke, er det en perfekt anledning til å utforske hva vi har i skuffer og skap.
Les mer
Når bjørka har fått museører våkner ørreten
Når bjørka har fått museører våkner ørreten

“Når bjørka har fått museører våkner ørreten” er en sannhet like innarbeidet i fiskeres mentale cortex som “det biter mens du driter” og “det står en granbusk i bakslengen din du ikke har sett” - og nå, nå for pokker har “bjørka fått museører”.
Les mer