14 september, 2021

Det er ikke bare graving i Storgata og Covid som har gjort dette året utfordrende for oss. I mars satte baljen Ever Given seg fast i Suez-kanalen og forsinket ikke bare sin egen gigantiske last, men de 400 skipene som kom bak også.

GLOBALE FORSINKELSER
Hvordan påvirker dette en liten turbutikk i Oslo spør du kanskje? Jo grunnstøtingen har ført til enorme forsinkelser i leveranser på utstyr til hele verden, også til oss i Oslo.

SUEZ

Bl.a. har vi endelig fått inn en betydelig ladning el-sykler som skulle i utleie gjennom sommeren, og telt som åpenbart burde vært her i april.

DRAMAET I SUEZ KOMMER DEG TIL GODE
Vi er ikke rigget for å ruge på dette utstyret gjennom vinteren, og da ser vi oss nødt til å ta noen grep, så nå kjører vi et ørlite Suez-salg på utvalgte varer som kom i seineste laget.

SUEZ-SALG

SYKKELKNAPPHET
Det er fortsatt knapphet på sykler i verden, og sykkeldeler er nesten umulig å få tak i – men vi byr likevel på 10% rabatt på alt elektrisk fra spanske Mondraker.

MONDRAKER

 

30% PÅ ALT FRA HEIMPLANET
Heimplanet-spiren ble sådd på en surfetur til Portugal i 2003. Stefan og Stefan, to tyske surfere, var leie av å sette opp og ta ned teltene hver gang de flyttet fra spot til spot langs kysten. Det måtte da vel være mulig å konstruere et telt som er kjapt og enkelt å sette opp.

HEIMPLANET

 

 

John Harald Knutsson
John Harald KnutssonOgså SISTE FRA MAGASINET

BÅLSESONG – HVORDAN LAGE DET PERFEKTE TURBÅLET
BÅLSESONG – HVORDAN LAGE DET PERFEKTE TURBÅLET

15 september, 2021

Bålet er en essensiell del av den gode turopplevelsen, og fungerer som et samlingspunkt, et sted for matlaging og ikke minst en behagelig varmekilde.
Les Mer
KELLY KETTLE - IRSK RASJONALITET
KELLY KETTLE - IRSK RASJONALITET

08 september, 2021

Kelly Kettle ble utviklet av Patrick Kelly i 1890 til bruk for fiskere langs den vest-irske innsjøen Lough Conn. Firmaet er fortsatt drevet av samme familie, men nå omfavnet av kajakkpadlere, turfolk og dommedagspreppere verden over.
Les Mer
MAT OG DRIKKE PÅ HØGEVARDE
MAT OG DRIKKE PÅ HØGEVARDE

26 august, 2021

I tillegg til å ha hamstret salat og urter fra Fjellgrønt på Gol kan David Lindgårde fra lavvoen på Høgevarde melde om fin flaskefangst foran helgens lørdagskos, 14 kasser spennende gull.
Les Mer

Bli med i vårt nyhetsbrev