av John Harald Knutsson 14 september, 2021

Det er ikke bare graving i Storgata og Covid som har gjort dette året utfordrende for oss. I mars satte baljen Ever Given seg fast i Suez-kanalen og forsinket ikke bare sin egen gigantiske last, men de 400 skipene som kom bak også.

GLOBALE FORSINKELSER
Hvordan påvirker dette en liten turbutikk i Oslo spør du kanskje? Jo grunnstøtingen har ført til enorme forsinkelser i leveranser på utstyr til hele verden, også til oss i Oslo.

SUEZ

Bl.a. har vi endelig fått inn en betydelig ladning el-sykler som skulle i utleie gjennom sommeren, og telt som åpenbart burde vært her i april.

DRAMAET I SUEZ KOMMER DEG TIL GODE
Vi er ikke rigget for å ruge på dette utstyret gjennom vinteren, og da ser vi oss nødt til å ta noen grep, så nå kjører vi et ørlite Suez-salg på utvalgte varer som kom i seineste laget.

SUEZ-SALG

SYKKELKNAPPHET
Det er fortsatt knapphet på sykler i verden, og sykkeldeler er nesten umulig å få tak i – men vi byr likevel på 10% rabatt på alt elektrisk fra spanske Mondraker.

MONDRAKER

 

30% PÅ ALT FRA HEIMPLANET
Heimplanet-spiren ble sådd på en surfetur til Portugal i 2003. Stefan og Stefan, to tyske surfere, var leie av å sette opp og ta ned teltene hver gang de flyttet fra spot til spot langs kysten. Det måtte da vel være mulig å konstruere et telt som er kjapt og enkelt å sette opp.

HEIMPLANET