SUEZ-SALG

SUEZ-SALG

Det er ikke bare graving i Storgata og Covid som har gjort dette året utfordrende for oss. I mars satte baljen Ever Given seg fast i Suez-kanalen og forsinket ikke bare sin egen gigantiske last, men de 400 skipene som kom bak også.

GLOBALE FORSINKELSER
Hvordan påvirker dette en liten turbutikk i Oslo spør du kanskje? Jo grunnstøtingen har ført til enorme forsinkelser i leveranser på utstyr til hele verden, også til oss i Oslo.

SUEZ

Bl.a. har vi endelig fått inn en betydelig ladning el-sykler som skulle i utleie gjennom sommeren, og telt som åpenbart burde vært her i april.

DRAMAET I SUEZ KOMMER DEG TIL GODE
Vi er ikke rigget for å ruge på dette utstyret gjennom vinteren, og da ser vi oss nødt til å ta noen grep, så nå kjører vi et ørlite Suez-salg på utvalgte varer som kom i seineste laget.

SUEZ-SALG

SYKKELKNAPPHET
Det er fortsatt knapphet på sykler i verden, og sykkeldeler er nesten umulig å få tak i – men vi byr likevel på 10% rabatt på alt elektrisk fra spanske Mondraker.

MONDRAKER

 

30% PÅ ALT FRA HEIMPLANET
Heimplanet-spiren ble sådd på en surfetur til Portugal i 2003. Stefan og Stefan, to tyske surfere, var leie av å sette opp og ta ned teltene hver gang de flyttet fra spot til spot langs kysten. Det måtte da vel være mulig å konstruere et telt som er kjapt og enkelt å sette opp.

HEIMPLANET

 

 


Også i SISTE FRA MAGASINET

Hvem er denne karen, med skjegg og lue på?
Hvem er denne karen, med skjegg og lue på?

Siden ny-åpningen av Revir i Hegdehaugsveien har tusenvis av kunder spurt seg følgende spørsmål: «Hvem i all verden er den staute, blide karen som tar imot her denne trivelige sjappa?» Fortvil ikke lenger alle dere som spør, vi er glade over endelig å kunne presentere vår butikksjef VEGAR RUUD for venner av Reviret.
Les mer
HARRFISKE: Men fluefiskesesongen var ikke over!
HARRFISKE: Men fluefiskesesongen var ikke over!

Norske fluefiskere har det som regel ganske greit. Fra isen sprekker til midten av september kan man stort sett vime rundt i skog og mark med fluestanga parat og treffe på en vakende ørret uten å måtte ha Fetter Anton-aktig flaks eller spesielle egenskaper.
Les mer
TOPPKNYTT MEITESTANG 6,3m
TOPPKNYTT MEITESTANG 6,3m

I en tid hvor alt går på høygir og i en verden hvor teknologien har kommet milevis er det ofte deilig å finne tilbake til det enkle. Det nostalgiske. Og hva er vel da bedre enn å ta med seg en toppknytt meitestang og føle litt på den barnslige gleden ved å kjenne et napp for så å dra opp en fisk?
Les mer