Jens Kvernmo og Eirik Ingstad starter Ingstadfestivalens foredragskvelder med en forestilling som setter Kvernmos Canada-opplevelser i Helge Ingstads fotspor i historisk kontekst

DATO: Fredag 3. Desember 2021
STED: Brattalid
TIDSPUNKT: Foredraget starter presis 19:00. 
VARIGHET: ca 1 time 20 minutter.

LINK TIL: STREAMING

Jens Kvernmo og Eirik Ingstad starter første foredragskveld på Brattalid. Eirik tar oss med på en reise i sin bestefars fotspor, en reise som viser nye sider ved vår kjente oppdager. Helge Ingstad var i Frankrike og hadde en billett på båt til Afrika. Hvorfor endte han opp som pelsjeger blant Dene-folket i Canada? Etter å ha lest boka Pelsjegerliv, bestemte Jens seg som 15-åring at dette livet skulle han også leve.

I 2015 sa han opp jobben for å leve som villmarking på heltid. Etter flere års forberedelser reiste Jens til Canada for å gjennoppleve pelsjegerlivet som han drømte seg bort i som 15-åring. Det ble et 1 ½ års langt eventyr med jakt, fiske, fangst og urfolk.

INGSTADFESTIVALENS HJEMMESIDE

INGSTAD OG KVERNMO

 

 

HVORDAN STREAMER DU FESTIVALEN?

På Apple TV / Android TV
Hvis du har en Apple TV eller Android TV anbefaler vi å laste ned appen “TicketCo TV”. Appen er gratis, men krever tvOS versjon 13.0+ eller Android TV versjon 7.0+

1. Last ned TicketCo TV.
Åpne “App Store” på Apple TV, eller “Google Play Store” på Android TV.
Gå til søkefeltet og skriv inn “ticketco tv”, last ned og åpne appen.

2. Skriv inn referansekoden fra billetten
Skriv inn inn referansekoden på fem bokstaver fra billetten du mottok på e-post (1) eller SMS. Trykk bekreft (2).

3. Se innholdet
Etter at du har bekreftet referansekoden vil du bli omdirigert til eventet du har kjøpt billett til.

I en nettleser eller Smart-TV
TicketCo TV kan strømmes i de mest populære nettleserne.

Åpne e-posten du mottok etter bestillingen, og trykk på “TicketCo TV ikonet” (“A”). Deretter vil det åpnes en ny fane hvor eventet vil starte.

Dersom du ønsker å se eventet på en enhet hvor du ikke har tilgang linken fra e-post bekreftelsen, (for eksempel på en smart tv) kan dette også gjøres. Åpne en nettleser i SmartTV og skriv i søkefeltet: ticketco.tv.

Skriv inn referansekoden fra e-posten i feltet midt på skjermen. Referansekoden er på fem bokstaver. Trykk bekreft, og du vil bli automatisk omdirigert til eventet.

Google Chromecast
Hvis du har en Google Chromecast koblet til TV-en din kan du også strømme arrangementet på denne. (Chromecast må være 2. generasjon eller nyere).

Følg instruksene ovenfor fra en Android telefon, eller stasjonær / bærbar datamaskin med Google Chrome som nettleser (iPhone / iPad fungerer dessverre ikke). Trykk deretter på Chromecast ikonet i videospilleren og velg velg enheten du vil “caste” til.

Du kan også åpne streamen fra eposten på pc’n din og koble en HDMI-kabel fra PC til TV-skjermen.

Som du skjønner finnes det en rekke kombinasjoner for å streame. Alt avhenger av type telefon, TV, programvare og nett.

Hvis du opplever problemer kan det være lurt å sjekke om man har nyeste versjon av programvare – restarte app/utstyr på nytt og at din smart-tv er koblet til nett og app installert. Det kan også være lurt å prøve en annen nettleser. Lykke til!


HARRFISKE: Men fluefiskesesongen var ikke over!
HARRFISKE: Men fluefiskesesongen var ikke over!

Norske fluefiskere har det som regel ganske greit. Fra isen sprekker til midten av september kan man stort sett vime rundt i skog og mark med fluestanga parat og treffe på en vakende ørret uten å måtte ha Fetter Anton-aktig flaks eller spesielle egenskaper.
Les mer
FILSON I OVER 120 ÅR
FILSON I OVER 120 ÅR

De lager klær, bagasje og annet utstyr i ubestridelig kvalitet og med en stil som vi er begeistret for. Kan vi kalle det sofistikert redneck? Ikke godt å si, men dette er bra greier.

Les mer
Iron & Resin – Skapt for ekte eventyr
Iron & Resin – Skapt for ekte eventyr

Born in a small, Southern California, blue-collar beach town, graced with world class point breaks and seaside racetracks, where ghosts of a once towering oil industry still linger in the shadows...

Les mer