BRUKT FREDAG – BRUKTMARKED MED POW PÅ BLACK FRIDAY

BRUKT FREDAG – BRUKTMARKED MED POW PÅ BLACK FRIDAY

Revir driter nok en gang i fenomenet BLACK FRIDAY og gjenintroduserer heller vårt faste bruktmarked BRUKT FREDAG sammen med POW Norge. Vi regner med at noen kommer til å påpeke at det skrives bruktfredag, men det driter vi egentlig også i.

DATO: FREDAG 26. NOVEMBER 2021
KLOKKESLETT: 16.00 - 21.00
STED: REVIR OSLO – FOLKETEATERPASSASJEN
PRIS: 20,- SOM GÅR UAVKORTET TIL POW NORGE

FOR DEG SOM ØNSKER Å SELGE UTSTYR
Har du utstyr du ønsker å selge, kan dette leveres og registreres hos Revir på følgende dager:

Tirsdag 23. november 10:00 -18:00
Onsdag 24. november 10:00 -18:00
Torsdag 25. november 10.00 - 18.00
Fredag 26. november 10.00 - 14.00

 

pow norge

BRUKTMARKED I KJELLEREN PÅ HIET
Helt siden oppstarten av Revir har vi kjørt jevnlige bruktmarkeder i samarbeid med bl.a. Protect Our Winters Norge, med salg av relevant brukt turutstyr og klær. Dette fortsetter vi med i høst, og i år gjør vi det på selveste svartefreddan.

26. november inviterer vi altså til bruktmarked hos oss i Folketeaterpassasjen. Ekstra moro er det å denne gang gjøre det i kjelleren under Hiet, vår lille butikk like over passasjen fra HQ.TJEN LITT SPENN, ELLER GJØR ET KUPP FØR VINTEREN
Har du garasjen full av pudderski, telemarkski, twintipski og langrennski, mens du egentlig bare bruker snowboardet? Fikk du to par klatresko til jul, og gadd aldri å bytte paret som gnikka på stortåa? Har minstemann blitt bitt av langrennsbasillen og du er på jakt etter noen rimelige ski?

Da bør du holde av 26. november og komme på bruktmarkedet til Revir og Protect Our Winters Norge. Her kan du kjøpe og selge alt av brukt og ubrukt tur- og vintersportsutstyr og klær!

protect our winters

HUSK Å TA MED NOK VIPPS
Dørene åpner 16:00 og vi holder åpent til 21:00. Det blir 20,- i inngangspenger som går uavkortet til POW Norge, som arrangerer markedet. Såpass bør de få for jobben. All betaling vil foregå med Vipps.

BRUKTMARKED

FOR DEG SOM ØNSKER Å SELGE UTSTYR
Har du utstyr du ønsker å selge, kan dette leveres og registreres hos Revir på følgende dager:

Tirsdag 23. november 10:00 -18:00
Onsdag 24. november 10:00 -18:00
Torsdag 25. november 10.00 - 18.00
Fredag 26. november 10.00 - 14.00

Du vil da fylle ut et lite skjema om det du ønsker å selge, og vi vil kontakte deg i etterkant av bruktsalget dersom dine varer ikke ble solgt.

bruktmarked

VI TAR JOBBEN, DU FÅR PENGENE - INGEN DÅRLIG DEAL DET.
Frivillige i POW og de ansatte hos Revir vil stå for salget på selve bruktsalgdagen. Kjøpesummen vil gå til selger, med mindre selger ønsker å donere hele eller deler av salgssummen til Protect Our Winters Norge. Det er altså mulig å donere både penger og utstyr til saken, og det vil komme bra folk til gode.

BRUKTMARKED

UAVHENTET STASH GÅR TIL VELDEDIG FORMÅL
NB! Utstyr som ikke blir solgt, må hentes av selger hos Revir i løpet av påfølgende mandag kl. 10:00-16:00. Utstyr som ikke er hentet innen mandag klokken 16.00 vil bli gitt bort til veldedig formål her i Oslo.

HVOR MYE ER EGENTLIG STASHET DITT VERDT
For mange er det vanskelig å vurdere hvor mye utstyret er verdt på et bruktmarked. Vi kan si at det antakelig er verdt mindre enn du tror, dessverre. Så dersom du er interessert i å bli kvitt greiene dine kan vi anbefale å gå et godt stykke ned i pris.

Tenk at det kanskje først og fremst skal komme andre til gode, og at det skal være innbringende for deg sekundært. I tillegg blir du jo kvitt rot, og det er jo også verdt litt.

HAR DU SPØRSMÅL?
Send en mail til charlott.johansen@protectourwinters.no.


Også i SISTE FRA MAGASINET

FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO

«LYO dyrker idag frukter og urtene på sine egne åkre. Andre ingredienser kommer fra bønder som de personlig kjenner og følger opp. De blir nøye verifisert for å sikre at produktene deres oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene.»
Les mer
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest

– Det er selvsagt en total selvmotsigelse å gi ut en podkast på LP, innrømmer Randulf Valle, stemmen bak Podkasten Uteliv som nettopp har sluppet episode 200 eksklusivt på vinyl – med Moddi som musikalsk gjest og samtalepartner.
Les mer
Podkasten Uteliv Live på Revir – hør podkastene!
Podkasten Uteliv Live på Revir – hør podkastene!

I forrige uke ble det spilt inn to live podkast med Randulf Valle og Podkasten Uteliv her på Revir. Den første episoden handler om Grønland og Nordvestpassasjen med polarguide Bengt Rotmo. Den andre om Roald Amundsens verste år, med Tor Bomann-Larsen og Anders Bache. Nå kan du høre opptakene!
Les mer