PIONEER´S ROUTE – FILMPREMIERE MED KLÄTTERMUSEN

PIONEER´S ROUTE – FILMPREMIERE MED KLÄTTERMUSEN

Revir og Klättermusen markerer felles satsning fremover med premiere på Klättermusen-filmen Pioneer´s Route onsdag 1. desember i kjelleren på Revir.

DATO:1. DESEMBER 2021
TIDSPUNKT:
19.00
STED:
HIET – KJELLEREN PÅ REVIR
PRIS:
GRATIS, MED BILLETT 

KJØP HER

Klättermusen

GENERASJONENES VEIVALG
Hver generasjon har sin egen vei. Selv når man følger i sine forfedres fotspor er ens egen opplevelse alltid unik. Landskap forandrer seg, utstyr utvikler seg og forholdene er selvsagt alltid uforutsigbare.’

Dette er tankene Gudmund Söderin reflekterer rundt i Klättermusens siste film - Pioneer’s Route. Den tidligere olympiske alpinisten returnerer til stedet han har reist de siste førti årene, nemlig Sylarna i Nord-Sverige. Med ham er datteren, klatrer og instruktør Nanna, og tidligere pro-snowboarder Hampus Mosesson og frikjører Joakim Johansson.

Klättermusen

DRIV FOR OPPDAGELSE
Etter det første besøket i 1976, da han trente til en ekspedisjon i Alaska, har Sylarna kjentes som det ultimate eventyret. Ekspedisjonen satte tonen for alt som fulgte for Gudmund, og til syvende og sist også for hans datter.

Ved å føre sammen ulike bakgrunner og ulik ekspertise for denne turen, finner Gudmund ut av hvordan ruten er annerledes for de to generasjonene, og hvor sentral utstyret og forberedelsene har vært siden hans første ekspedisjon.

Klättermusen

Utstyrets evolusjon har resultert i muligheten til å være lett og rask, uavhengig av om det er Klättermusens skalljakker som brukes gjennom hele filmen, eller splitboard-revolusjonen som har formet snowboard-industrien og Hampus’ kjøring. 

Isbreen har blitt mindre og været skifter hyppigere, og de som søker historiene som fjellene kan fortelle deler alltid en karakteristikk: et iboende driv for oppdagelse og å utforske sine egne grenser.

- Det er fjellet som er sjef, vi er bare besøkende, sier Gudmund.

Filmen blir tilgjengelig på YouTube 9. desember og er del av det offisielle utvalget for Kendal Mountain festival 2021.

 

Klättermusen

KLÄTTERMUSEN – PIONEER SIDEN 1975, NÅ TILBAKE PÅ REVIR
Siden 1975 har Klättermusen vært en pioneer innen utvikling av raffinert og innovativt mountaineering-utstyr i Skandinavia. Deres design har alltid hatt fokus på hard bruk, varighet og alltid med et fokus på miljø.

Klättermusen har alltid hatt høy kredibilitet blant folk som ofte befinner seg i uforutsigbare situasjoner, uberegnelig vær og krevende omgivelser.

Klättermusen

KLÄTTERMUSEN PÅ REVIR
Klättermusens dedikasjon til å produsere det beste og mest bærekraftige utstyret, for de aller mest kravstore brukerne er ubestridelig. På Revir har vi vært Klättermusen-fans siden starten, og er ekstremt glade for å igjen kunne tilby et solid utvalg fra gjengen med opprinnelse i den svenske fjellheimen.

I forbindelse med filmpremieren vil vi også presentere et anstendig utvalg nyheter og klassikere fra Klättermusen-sortimentet. 

KLATTERMUSEN

KLÄTTERMUSEN 2021 – PÅLITELIG I UBEREGNELIGE OMGIVELSER
Designet i denne kolleksjonen er skapt for å markere merkevarens ekte lidenskap for materiale- og produktutvikling.

Når Klättermusen-kolleksjonene vokser, blir det lagt like mye tid og fokus innendørs – på materialutvikling og mønsterkonstruksjon – som utendørs, når plaggene testet i Nord-Sveriges kalde og snødekket omgivelser.

Den nye kolleksjonen setter søkelys på å holde Klättermusens kunder varme og tørre under sine opplevelser i naturens uendelige fornøyelsespark. Plaggene er designet for aktiviteter som fjellklatring, ski, snowboard, fotturer, ekspedisjoner og trekking.

KLATTERMUSEN

Med andre ord er kolleksjonen skapt til aktiviteter som stiller høye krav til design, funksjonalitet og sikkerhet.

«Vi glemmer tiden og energien som brukes til å utvikle Klättermusens samlinger og utstyr. Med all den tid som tilbringes i laboratoriet og i vårt studio, er det lett å sette pris på når du havner midt i en snøstorm. Ødemarken kan være uberegnelig og voldsom, men produktene våre er alltid pålitelige, og har ingen tvil når det gjelder funksjonalitet og design»

- CEO Gonz Ferrero

 


Også i SISTE FRA MAGASINET

Aften i Reviret: Podkasten Uteliv Live – Roald Amundsens verste år
Aften i Reviret: Podkasten Uteliv Live – Roald Amundsens verste år

I 2024 starter vi opp igjen med «Aften i Reviret», etter en real pause. Vi har fått med oss Randulf Valle, som kommer til å spille inn flere live podkasts på Revir gjennom året som kommer. Første innspilling skjer allerede 25. januar, og flere datoer blir lansert etterhvert.
Les mer
Julegavetips!
Julegavetips!

Det går mot jul i Reviret, og vi halser på for å få julemoroa i havn. Vi håper du tar turen innom for å henge over en (gratis kopp) kaffe, kikke på det fine utvalget vi har og slå av en prat – selv om du (som oss) sikkert begynner å kjenne litt på julestresset.
Les mer
Slip turskøytene hos Revir
Slip turskøytene hos Revir

Vi har hørt ropene fra markas islagte vann. Nå kan vi endelig dele nyheten om at du får slipt turskøytene hos oss i Hegdehaugsveien.
Les mer