24 august, 2017

Capitas første splitboard Neo Slasher er bygget på en gammel, velutprøvd klassiker, Charlie Slasher.

Capitas kultklassiker Charlie Slasher har lenge vært ansett som ett av verdens fremste pudderspesifikke brett. Charlie er blitt brukt både i og omkring anleggene på pudderdager, men det har også vært et brett entusiaster har delt i to med splitboard-kits og utforsket fjellene med. 

Da Capita bestemte seg for å gjøre sitt første splitboard var det naturlig å ta utgangspunkt i den velprøvde Charlie Slasheren. For sesongen 17/18 introduserer Capita splitboardet Neo Slasher. Her er en liten introvideo om brettet, som en teaser på hva som kommer utover høsten.

Håndbygd hos The Mothership, verdens første ren energi, nullutslipps, vanndrevne snowboard-fabrikk. Mer detaljer om brettet kommer så fort vi har det i hende hos Revir. 

John Harald Knutsson
John Harald Knutsson



Også SISTE FRA MAGASINET

VI TRENGER LITT HJELP FOLKENS
VI TRENGER LITT HJELP FOLKENS

16 januar, 2020

Nå gjennom høsten som var, utover vinteren og hele våren fram til sommeren driver vi butikk midt i en uframkommelig anleggsplass. Storgata pusses opp og blir fin og fjong til sommeren, men nå i det sure vinterværet går det ikke en kjeft forbi her. Dette innebærer at vi mister alle kundene som tilfeldigvis snubler innom oss på vei et sted.
Les Mer
FERSKVANNSFISKENS MATFAT DEL I : KREPSDYR, FETT OG FARGE.

FERSKVANNSFISKENS MATFAT DEL I : KREPSDYR, FETT OG FARGE.


16 januar, 2020

På årets første Lars og Lars -kveld i Reviret skal vi ut i de frie vannmassene og se nærmere på basisføden til laksefisker og andre arter; insekter og småkryp som fiskere sjelden snakker om, selv om de kan være ørretens viktigste byttedyr.
Les Mer
REVIR BUSHCRAFT - VINTERKURS
REVIR BUSHCRAFT - VINTERKURS

17 desember, 2019

I 2020 tilbyr vi for første gang et vinterkurs i bushcraft. Kurset går over fire dager (torsdag - søndag) i tillegg til en innledende teorikveld i Revirs lokaler onsdag 19. februar. Kurset blir holdt på idylliske Åstjern
Les Mer

Bli med i vårt nyhetsbrev