SPLEISER PÅ BOK OM NORSK SNOWBOARDHISTORIE AV TRULS OMTVEDT

SPLEISER PÅ BOK OM NORSK SNOWBOARDHISTORIE AV TRULS OMTVEDT

En av norsk snowboardhistories mest markante skikkelser, Truls Omtvedt, har satt seg fore å skrive ned norsk snowboardhistorie – han har allerede gjennomført 160 intervjuer. Nå har en annen markant figur i snowboard-miljøet, Jonas Greve bedt norske brettentusiaster om å bidra til fortgang i prosjektet.

Det er i skrivende stund allerede samlet inn over 17k

GÅ TIL SPLEISEN HER

NORSKE SNOWBOARDERE VIL BIDRA TIL AT TRULS FÅR BOKA FERDIG

- Vi kan hjelpe Truls med å komme raskere i mål med å bidra med ytterligere midler, jeg står for innsamlingen, men vil dokumentere at beløpet går rett til Truls som honorar for ferdigstillingen av dette kommende mesterverket sier ekspertkommentator, brettnerd og initiativtaker til denne spleisen Jonas Greve. Jonas er også mannen bak den aktive brettsiden Norske snowboardere på Facebook.

truls omtvedt

GERIATRISKE INITIATIVTAKERE

Snowboardklubben Norges geriatriske snowboardere består av en rekke prominente medlemmer, og det var noen av disse som på en tur til Østerrike "lurte" Truls til å påta seg oppgaven om å nedtegne den norske snowboard-sagaen, som en slags moderne Snorre Sturlason.

Geriatrikerne slengte femti tusen blanke riksdaler på bordet i Werfenweng og Truls gikk umiddelbart i gang med oppgaven. Han har til nå intervjuet 160 personer, deriblant Revirs egen John Harald Knutsson, om stort og smått – og jobber fremdeles med å strukturere innholdet som har blitt en meget ambisiøs bunke med dokumenter.

- Tre generøse NGS medlemer donerte til sammen femti tusen kroner til bokprosjektet, og jeg begynte å samle materiale. Senere har jeg mottatt 25 000 kroner til. Prosjektet vil ikke stoppe av økonomiske årsaker, det skal ikke stoppe i det hele tatt, men ferdig i 2021 blir jeg ikke – jeg håper på å ha kontroll før utgangen av 2022 sier Truls om status på prosjektet.

GI DET DU KAN, OM DETTE ER EI BOK DU VIL LESE

Vi håper alle brettentusiaster som har anledning slenger inn en tier eller en tusing, alt etter hva lommeboka tillater. Dette er et viktig prosjekt for oss som er opptatt av brettkultur i Norge, og ingen er vel bedre egnet til å samle den enn Truls "Sturlason" Omtvedt

GÅ TIL SPLEIS HER

 

 


Også i SISTE FRA MAGASINET

Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon
Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon

Hos Revir handler friluftsliv om mer enn prestasjon og konkurranse. Vi tror på å være til stede i øyeblikket, nyte naturen og ta del i de små eventyrene som omgir oss hver dag.
Les mer
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd

Med dagens råd fra myndighetene om å kunne klare oss selv i en uke, er det en perfekt anledning til å utforske hva vi har i skuffer og skap.
Les mer
Når bjørka har fått museører våkner ørreten
Når bjørka har fått museører våkner ørreten

“Når bjørka har fått museører våkner ørreten” er en sannhet like innarbeidet i fiskeres mentale cortex som “det biter mens du driter” og “det står en granbusk i bakslengen din du ikke har sett” - og nå, nå for pokker har “bjørka fått museører”.
Les mer