Vi har åpnet ny butikk i Hegdehaugsveien!

0

Kurven din er tom

Utstyr
 • Revir's eget

 • Gavekort

 • klær
 • Revir's eget

 • 2

  En av norsk snowboardhistories mest markante skikkelser, Truls Omtvedt, har satt seg fore å skrive ned norsk snowboardhistorie – han har allerede gjennomført 160 intervjuer. Nå har en annen markant figur i snowboard-miljøet, Jonas Greve bedt norske brettentusiaster om å bidra til fortgang i prosjektet.

  Det er i skrivende stund allerede samlet inn over 17k

  GÅ TIL SPLEISEN HER

  NORSKE SNOWBOARDERE VIL BIDRA TIL AT TRULS FÅR BOKA FERDIG

  - Vi kan hjelpe Truls med å komme raskere i mål med å bidra med ytterligere midler, jeg står for innsamlingen, men vil dokumentere at beløpet går rett til Truls som honorar for ferdigstillingen av dette kommende mesterverket sier ekspertkommentator, brettnerd og initiativtaker til denne spleisen Jonas Greve. Jonas er også mannen bak den aktive brettsiden Norske snowboardere på Facebook.

  truls omtvedt

  GERIATRISKE INITIATIVTAKERE

  Snowboardklubben Norges geriatriske snowboardere består av en rekke prominente medlemmer, og det var noen av disse som på en tur til Østerrike "lurte" Truls til å påta seg oppgaven om å nedtegne den norske snowboard-sagaen, som en slags moderne Snorre Sturlason.

  Geriatrikerne slengte femti tusen blanke riksdaler på bordet i Werfenweng og Truls gikk umiddelbart i gang med oppgaven. Han har til nå intervjuet 160 personer, deriblant Revirs egen John Harald Knutsson, om stort og smått – og jobber fremdeles med å strukturere innholdet som har blitt en meget ambisiøs bunke med dokumenter.

  - Tre generøse NGS medlemer donerte til sammen femti tusen kroner til bokprosjektet, og jeg begynte å samle materiale. Senere har jeg mottatt 25 000 kroner til. Prosjektet vil ikke stoppe av økonomiske årsaker, det skal ikke stoppe i det hele tatt, men ferdig i 2021 blir jeg ikke – jeg håper på å ha kontroll før utgangen av 2022 sier Truls om status på prosjektet.

  GI DET DU KAN, OM DETTE ER EI BOK DU VIL LESE

  Vi håper alle brettentusiaster som har anledning slenger inn en tier eller en tusing, alt etter hva lommeboka tillater. Dette er et viktig prosjekt for oss som er opptatt av brettkultur i Norge, og ingen er vel bedre egnet til å samle den enn Truls "Sturlason" Omtvedt

  GÅ TIL SPLEIS HER