VERDEN UNDER VANN – PIA VE DAHLEN

VERDEN UNDER VANN – PIA VE DAHLEN

I høst debuterte vår tidligere kontorvenninne, marinbiolog Pia Ve Dahlen med boka Verden under vann, magisk illustrert av Gunvor Rasmussen. Fredag 17. desember kommer Pia til Revir for å henge ut, drikke kaffe, småprate og signere bøker.

Hovedbilde: Kersti Kesper

KJØP BOKA HER

Boken har fått strålende mottakelse, og vi anbefaler å sjekke ut dette intervjuet med Pia i Dagsavisen, der hun blant annet greier ut om Pelikanålen, eller sædcelle-Pacman-komboen, som hun sier.FASCINASJON FOR FORMIDLING
Pia har utmerket seg for sin engasjerte formidling av livet i havet - blant annet i NRK-serien Planet plast.

Hun tilbrakte barndommen med rumpa i været på en brygge i Singlefjorden ved hytta deres i Ullerøy i Sarpsborg, i timevis kunne hun beundre livet i sjøen under seg. Ved hjelp av bestefarens feltmikroskop og naturhåndbok utforsket hun naturen over og under vann, og for hver ting hun lærte, oppsto nye spørsmål.

verden under vann

HENG UT MED OSS PÅ FREDAG 17. DESEMBER
Nysgjerrigheten vokste til en lidenskap for å forstå hvordan livet i det gedigne havet har utviklet seg. Havet utgjør nemlig 99 prosent av området hvor dyr kan leve på kloden.

Det var der livet oppsto, og artene har fått utvikle seg med helt andre forutsetninger enn på land.

Kom og heng med Pia på fredag i halvsekstia (ish) – vi byr på kaffe og mariekjeks, Pia på gode historier fra Verden under vann.

KJØP BOKA HER

verden under vann

 


Også i SISTE FRA MAGASINET

Når bjørka har fått museører våkner ørreten
Når bjørka har fått museører våkner ørreten

“Når bjørka har fått museører våkner ørreten” er en sannhet like innarbeidet i fiskeres mentale cortex som “det biter mens du driter” og “det står en granbusk i bakslengen din du ikke har sett” - og nå, nå for pokker har “bjørka fått museører”.
Les mer
Revir Introduserer Blundstone Boots
Revir Introduserer Blundstone Boots

Vi er glade for å introdusere et ikonisk merke til vårt sortiment: Blundstone.
Les mer
Den første vårnatta ute
Den første vårnatta ute

For å sikre en vellykket natt under stjernene, er det viktig å ha riktig utstyr med seg. Her er noen essensielle ting å huske på:
Les mer