VERDEN UNDER VANN – PIA VE DAHLEN

VERDEN UNDER VANN – PIA VE DAHLEN

I høst debuterte vår tidligere kontorvenninne, marinbiolog Pia Ve Dahlen med boka Verden under vann, magisk illustrert av Gunvor Rasmussen. Fredag 17. desember kommer Pia til Revir for å henge ut, drikke kaffe, småprate og signere bøker.

Hovedbilde: Kersti Kesper

KJØP BOKA HER

Boken har fått strålende mottakelse, og vi anbefaler å sjekke ut dette intervjuet med Pia i Dagsavisen, der hun blant annet greier ut om Pelikanålen, eller sædcelle-Pacman-komboen, som hun sier.FASCINASJON FOR FORMIDLING
Pia har utmerket seg for sin engasjerte formidling av livet i havet - blant annet i NRK-serien Planet plast.

Hun tilbrakte barndommen med rumpa i været på en brygge i Singlefjorden ved hytta deres i Ullerøy i Sarpsborg, i timevis kunne hun beundre livet i sjøen under seg. Ved hjelp av bestefarens feltmikroskop og naturhåndbok utforsket hun naturen over og under vann, og for hver ting hun lærte, oppsto nye spørsmål.

verden under vann

HENG UT MED OSS PÅ FREDAG 17. DESEMBER
Nysgjerrigheten vokste til en lidenskap for å forstå hvordan livet i det gedigne havet har utviklet seg. Havet utgjør nemlig 99 prosent av området hvor dyr kan leve på kloden.

Det var der livet oppsto, og artene har fått utvikle seg med helt andre forutsetninger enn på land.

Kom og heng med Pia på fredag i halvsekstia (ish) – vi byr på kaffe og mariekjeks, Pia på gode historier fra Verden under vann.

KJØP BOKA HER

verden under vann

 


Også i SISTE FRA MAGASINET

Aften i Reviret: Podkasten Uteliv Live – Roald Amundsens verste år
Aften i Reviret: Podkasten Uteliv Live – Roald Amundsens verste år

I 2024 starter vi opp igjen med «Aften i Reviret», etter en real pause. Vi har fått med oss Randulf Valle, som kommer til å spille inn flere live podkasts på Revir gjennom året som kommer. Første innspilling skjer allerede 25. januar, og flere datoer blir lansert etterhvert.
Les mer
Julegavetips!
Julegavetips!

Det går mot jul i Reviret, og vi halser på for å få julemoroa i havn. Vi håper du tar turen innom for å henge over en (gratis kopp) kaffe, kikke på det fine utvalget vi har og slå av en prat – selv om du (som oss) sikkert begynner å kjenne litt på julestresset.
Les mer
Slip turskøytene hos Revir
Slip turskøytene hos Revir

Vi har hørt ropene fra markas islagte vann. Nå kan vi endelig dele nyheten om at du får slipt turskøytene hos oss i Hegdehaugsveien.
Les mer