Vi har åpnet ny butikk i Hegdehaugsveien!

0

Kurven din er tom

Utstyr
 • Revir's eget

 • Gavekort

 • klær
 • Revir's eget

 • 3

  Revir og Høgevarde er stolte av å kunne introdusere skred- og toppturkurs i fantastiske høyfjellsomgivelser på Høgevarde i samarbeid med Svalbardguidene.

  Deltakere på kursene får 15% rabatt på skredutstyr hos Revir, og Revirkunder får 15% rabatt på kursene til Svalbardguidene.

  skredkurs

  OM KURSENE PÅ HØGEVARDE

  Høgevarde er kjent som østlandets puddermekka. Området får mye nedbør og har et lekent terreng med åpen granskog, men det er lett å havne i komplekst terreng, som i kombinasjon med skredfare kan utgjøre en fare for deg og din gruppe.

  Hvis man ikke har kontroll på terrenget, snødekket og gruppen kan det raskt oppså farlige situasjoner. Vi ønsker å rette fokus på dette og kommer til å tilby kursvirksomhet i området som gir en grunnleggende innføring i tryggere ferdsel utenfor de preparerte løypene.

  skredkurs

  Svalbardguidene kommer til å tilby to kurs på Høgevarde denne sesongen:

  Toppturkurs / dagskurs:
  Dette er ment som en innføring til å gå toppturer på egen hånd. På dette dagskurset setter vi av tid til gjennomgå det nye utstyret man har kjøpt seg. Vi planlegger en tur basert på gruppens ønsker, ferdigheter og hva forholdene tillater oss å gjøre.

  Fokuset er å skaffe erfaring med bruk av eget utstyr og få tid til å være på en topptur med skredinstruktør for å lære mer om hva man skal være oppmerksom på i vinterfjellet.

  Oppmøte er på Høgevarde Fjellpark og vi arrangerer transport fra Oslo til Høgevarde på disse dagskursene.

  Du kan booke plass på kurset her. 

  skredkurs

   

   

   

  skredkurs

  Skredkurs / helgekurs:
  Dette er for de som ønsker en grundigere innføring i å gå toppturer på egen hånd. Dette kurset går fra fredag ettermiddag til søndag. Dette kurset starter med en teoriøkt fredag kveld i kjelleren på Revir, eller på Høgevarde hvis det er mulighet for det.

  Lørdag og søndag blir brukt ute i terrenget for å gjennomgå ulike temaer som turplanlegging underveis på tur, lære seg å identifisere skredterreng, forstå og bruke skredvarslingen, kunnskap om snø og svake lag, søk og redning.

  Klikk her for å lese mer og booke plass på skredkurset.

  skredkurs

   

  Fokuset for kursene er å øke kunnskapnsnivået til de som ferdes til fjells på villsnø, enten om det er på toppturski eller splitboard!

  skredkurs 

  OM SVALBARDGUIDENE

  Svalbardguidene drives av Espen Øverdahl som er basert i Modum ved Vikersund og Marit Øvstedal på Svalbard.

  Selskapet ble dannet da begge bodde på Svalbard, men driver nå med kurs og turvirksomhet fra fastlandet til 78 grader nord. Gjennom denne aksen kan de legge grunnlaget for fantastiske opplevelser fra innstegserfaringer i nærområdet vårt på Østlandet, til den ultimate Svalbardsopplevelsen.

  Espen og Marit har spesialisert seg på å skreddersy naturopplevelser, og driver med kvalitetsturisme i små grupper. Små grupper i kombinasjon med erfarne guider muliggjør personlige tilpasninger på alle turer og kurs som tilbys av selskapet. Personlige tilpasninger er med på å ivareta sikkerheten og trygg ferdsel i utfordrende og sårbar natur.

  Aktiviteter som skredkurs, toppturer og langturer på ski, fotturer, brekurs, brevandring og kajakkpadling står på programmet både i Norge og på Svalbard.

  skredkurs

  Filosofien bak Svalbardguidene er bygget rundt kompromissløst fokus på kvalitet i alle ledd, fra planleggingen til gjennomføring og etterspill. Bevissthet rundt faresignaler, forebygging av uhell og ulykker er sammen med erfaring fra et langt liv i naturen faktorer som sikrer gode opplevelser.

  skredkurs

  I tillegg er nært forhold til gode samarbeidspartnere og vektlegging av lokal verdiskapning viktige deler av suksessoppskriften som skal til for å gi mektige naturopplevelser, mestring hos den enkelte og den gode stemningen.

  Firmaets tilknyttede guider og samarbeidspartnere er høyt kvalifiserte og opptatt av å skape unike og uforglemmelige opplevelser for gjestene, med ufravikelig fokus på sikkerhet.