Sigrid Ekran - Klätterism 003

Sigrid Ekran - Klätterism 003

Den norske hundekjøreren Sigrid Ekran har i over ti år hevdet seg i den absolutte toppen av hundekjøringsporten.

To verdensmestertitler. Fire gjennomførte Iditarod, det første som Rookie of the Year i 2007. To førsteplasser i Femundløpet, 2010 og 2011 (Femundløpet var verdensmesterskap i 2011). Og to førsteplasser i Finnmarksløpet, 2014 og 2015 (Finnmarksløpet var verdensmesterskap i 2015).

Klättermusen gjorde denne fine minidokumentaren om Sigrid like før hun vant sin andre VM-tittel, vi synes det passer godt å se den nå i sommervarmen.


Også i SISTE FRA MAGASINET

FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO

«LYO dyrker idag frukter og urtene på sine egne åkre. Andre ingredienser kommer fra bønder som de personlig kjenner og følger opp. De blir nøye verifisert for å sikre at produktene deres oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene.»
Les mer
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest

– Det er selvsagt en total selvmotsigelse å gi ut en podkast på LP, innrømmer Randulf Valle, stemmen bak Podkasten Uteliv som nettopp har sluppet episode 200 eksklusivt på vinyl – med Moddi som musikalsk gjest og samtalepartner.
Les mer
Podkasten Uteliv Live på Revir – hør podkastene!
Podkasten Uteliv Live på Revir – hør podkastene!

I forrige uke ble det spilt inn to live podkast med Randulf Valle og Podkasten Uteliv her på Revir. Den første episoden handler om Grønland og Nordvestpassasjen med polarguide Bengt Rotmo. Den andre om Roald Amundsens verste år, med Tor Bomann-Larsen og Anders Bache. Nå kan du høre opptakene!
Les mer