VUDD - NYE MODELLER

VUDD - NYE MODELLER

Vidar Mohaugen og resten av Vudd-teamet har i år sluppet to nye modeller av sine solbriller. En ren trebrille, og en i kombinasjonen tre og metall.

Fra starten har Vudd implementert treverk i sine design, noe som gir brillene et levende og unikt uttrykk. Tre er sterkt, lett og allsidig. Det føles godt å ta på, det lukter digg og det er vakkert å se på. Med en filosofi som sier at form og funksjon henger sammen har Vudd designet solbriller som ikke bare ser bra ut, men som gjennom sitt design også fungerer særdeles bra.Modellene spenner fra enkle, klassiske rammer i bambus til laminerte konstruksjoner inspirert av skateboarderts oppbygning. Designs som funker på tur, eller glir rett inn i festivalsommeren. Via kombinasjoner av tre og metall i briller som kler de mer upscale tilstelninger. Fest, fjøs og fritid, som vi pleier å si.

Her hos Revir har vi solgt Vudd siden starten og er strålende fornøyd med å nå kunne by på de to nye modellene.


Også i SISTE FRA MAGASINET

Aften i Reviret: Podkasten Uteliv Live – Roald Amundsens verste år
Aften i Reviret: Podkasten Uteliv Live – Roald Amundsens verste år

I 2024 starter vi opp igjen med «Aften i Reviret», etter en real pause. Vi har fått med oss Randulf Valle, som kommer til å spille inn flere live podkasts på Revir gjennom året som kommer. Første innspilling skjer allerede 25. januar, og flere datoer blir lansert etterhvert.
Les mer
Julegavetips!
Julegavetips!

Det går mot jul i Reviret, og vi halser på for å få julemoroa i havn. Vi håper du tar turen innom for å henge over en (gratis kopp) kaffe, kikke på det fine utvalget vi har og slå av en prat – selv om du (som oss) sikkert begynner å kjenne litt på julestresset.
Les mer
Slip turskøytene hos Revir
Slip turskøytene hos Revir

Vi har hørt ropene fra markas islagte vann. Nå kan vi endelig dele nyheten om at du får slipt turskøytene hos oss i Hegdehaugsveien.
Les mer