VUDD - NYE MODELLER

VUDD - NYE MODELLER

Vidar Mohaugen og resten av Vudd-teamet har i år sluppet to nye modeller av sine solbriller. En ren trebrille, og en i kombinasjonen tre og metall.

Fra starten har Vudd implementert treverk i sine design, noe som gir brillene et levende og unikt uttrykk. Tre er sterkt, lett og allsidig. Det føles godt å ta på, det lukter digg og det er vakkert å se på. Med en filosofi som sier at form og funksjon henger sammen har Vudd designet solbriller som ikke bare ser bra ut, men som gjennom sitt design også fungerer særdeles bra.Modellene spenner fra enkle, klassiske rammer i bambus til laminerte konstruksjoner inspirert av skateboarderts oppbygning. Designs som funker på tur, eller glir rett inn i festivalsommeren. Via kombinasjoner av tre og metall i briller som kler de mer upscale tilstelninger. Fest, fjøs og fritid, som vi pleier å si.

Her hos Revir har vi solgt Vudd siden starten og er strålende fornøyd med å nå kunne by på de to nye modellene.


Også i SISTE FRA MAGASINET

Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon
Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon

Hos Revir handler friluftsliv om mer enn prestasjon og konkurranse. Vi tror på å være til stede i øyeblikket, nyte naturen og ta del i de små eventyrene som omgir oss hver dag.
Les mer
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd

Med dagens råd fra myndighetene om å kunne klare oss selv i en uke, er det en perfekt anledning til å utforske hva vi har i skuffer og skap.
Les mer
Når bjørka har fått museører våkner ørreten
Når bjørka har fått museører våkner ørreten

“Når bjørka har fått museører våkner ørreten” er en sannhet like innarbeidet i fiskeres mentale cortex som “det biter mens du driter” og “det står en granbusk i bakslengen din du ikke har sett” - og nå, nå for pokker har “bjørka fått museører”.
Les mer