VUDD - NYE MODELLER

VUDD - NYE MODELLER

Vidar Mohaugen og resten av Vudd-teamet har i år sluppet to nye modeller av sine solbriller. En ren trebrille, og en i kombinasjonen tre og metall.

Fra starten har Vudd implementert treverk i sine design, noe som gir brillene et levende og unikt uttrykk. Tre er sterkt, lett og allsidig. Det føles godt å ta på, det lukter digg og det er vakkert å se på. Med en filosofi som sier at form og funksjon henger sammen har Vudd designet solbriller som ikke bare ser bra ut, men som gjennom sitt design også fungerer særdeles bra.



Modellene spenner fra enkle, klassiske rammer i bambus til laminerte konstruksjoner inspirert av skateboarderts oppbygning. Designs som funker på tur, eller glir rett inn i festivalsommeren. Via kombinasjoner av tre og metall i briller som kler de mer upscale tilstelninger. Fest, fjøs og fritid, som vi pleier å si.

Her hos Revir har vi solgt Vudd siden starten og er strålende fornøyd med å nå kunne by på de to nye modellene.


Også i SISTE FRA MAGASINET

Den første vårnatta ute
Den første vårnatta ute

For å sikre en vellykket natt under stjernene, er det viktig å ha riktig utstyr med seg. Her er noen essensielle ting å huske på:
Les mer
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO

«LYO dyrker idag frukter og urtene på sine egne åkre. Andre ingredienser kommer fra bønder som de personlig kjenner og følger opp. De blir nøye verifisert for å sikre at produktene deres oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene.»
Les mer
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest

– Det er selvsagt en total selvmotsigelse å gi ut en podkast på LP, innrømmer Randulf Valle, stemmen bak Podkasten Uteliv som nettopp har sluppet episode 200 eksklusivt på vinyl – med Moddi som musikalsk gjest og samtalepartner.
Les mer

Liquid error (layout/theme line 353): Could not find asset snippets/remove-sold-out.liquid Liquid error (layout/theme line 354): Could not find asset snippets/disable-sold-out.liquid