Gratis frakt på ordre over 1000,-

Gratis frakt på ordre over 1000,-

VUDD - NYE MODELLER

Juli 21, 2017

VUDD - NYE MODELLER

Vidar Mohaugen og resten av Vudd-teamet har i år sluppet to nye modeller av sine solbriller. En ren trebrille, og en i kombinasjonen tre og metall.

Fra starten har Vudd implementert treverk i sine design, noe som gir brillene et levende og unikt uttrykk. Tre er sterkt, lett og allsidig. Det føles godt å ta på, det lukter digg og det er vakkert å se på. Med en filosofi som sier at form og funksjon henger sammen har Vudd designet solbriller som ikke bare ser bra ut, men som gjennom sitt design også fungerer særdeles bra.Modellene spenner fra enkle, klassiske rammer i bambus til laminerte konstruksjoner inspirert av skateboarderts oppbygning. Designs som funker på tur, eller glir rett inn i festivalsommeren. Via kombinasjoner av tre og metall i briller som kler de mer upscale tilstelninger. Fest, fjøs og fritid, som vi pleier å si.

Her hos Revir har vi solgt Vudd siden starten og er strålende fornøyd med å nå kunne by på de to nye modellene.

Legg igjen en kommentar


Også i SISTE FRA MAGASINET

UTTYNNINGSFISKE - NOEN HENSIKT?
UTTYNNINGSFISKE - NOEN HENSIKT?

Februar 14, 2018

Røye og sik danner ofte overtallige bestander og har de siste 100 årene ødelagt flotte fiskevann etter at artene i sin tid ble satt ut i fiskekultiveringens tjeneste. Ny aften med Lars Nilssen i Reviret.

Vis hele artikkelen →

FILMPREMIERE: ATTUNGA - A HIGHER PLACE
FILMPREMIERE: ATTUNGA - A HIGHER PLACE

Februar 05, 2018

Filmpremiere på Revir: ATTUNGA - A Higher Place. Den ufiltrerte sagaen om tre unike norske snowboardere. Terje Haakonsen, Torgeir Bergrem og Marcus Kleveland, på vei mot et slags felles, høyere mål. 

Vis hele artikkelen →

REVIR - EN LITEN PRESENTASJON
REVIR - EN LITEN PRESENTASJON

Januar 24, 2018

I høst var Rune Hagerup innom sjappa og filmet litt stemningsbilder. Det ble det jaggu en trivelig liten videosnutt av.

Vis hele artikkelen →