Search And State er sykkelklær designet, utviklet og produsert på Manhattan, men er nå tilgjengelig for bruk i Oslomarka, og landet forøvrig.

SJEKK UTVALGET FRA SEARCH AND STATE

SOLIDE TILBAKEMELDINGER FRA KRAVSTORE BRUKERE
Search And State designer, utvikler og produserer noen av verdens beste lifestyle- og performance-sykkelklær, dette vet de på bakgrunn av tilbakemeldinger de får fra folk som benytter klærne år etter år i de mest krevende forhold man møter på sykkelen.

SEARCH BRIGADE 2020 - FLORIDA TIL CALIFORNIA
Årlig arrangerer de Search Brigade, en tur som kan vare i flere måneder, og krysse kontinenter. I 2020 går turen fra USAs eldste by, St. Augustine i Florida til Point Loma, California. De skal gjennom Alabama, Mississippi, Louisiana og ned langs den meksikanske grensen i Texas, og gjennom New Mexico og Arizona til sørlige California. Detaljene er fortsatt under planlegging, men det er lov å drømme. De estimerer ca fire uker for å legge de 4800 kilometerne bak seg.

SEARCH AND STATE

EN LANGTUR TIL INSPIRASJON OG PRODUKTUTVIKLING
Det er på langtur utstyrsbehovene melder seg, og idéene blomstrer. Og det var på en slik tur at idéen om PJ-1 Hooded Packable Expedition Jacket dukket opp. Den ultimate sykkeljakken for lange ekspedisjoner der man skal leve enkelt både på og av sykkelen. Den er laget for ekstreme turer, men funker også i byen en rufsete og stormfull høstdag i november. Jakken er utviklet i samarbeid med ekspedisjonssyklist Joe Cruz.

SEARCH AND STATE OSLO NORGE

FRA SUPERKJENDIS-MERCH TIL KOMPROMISSLØS KVALITET
Revir ble tipset om Search And State av en god venn som har fulgt merket i flere år. Vi tok kontakt med folka bak, og fant umiddelbart tonen med dem. Grunnlegger Daniel Golden har jobbet i flere år med klesdesign for såpass forskjellige folk som David Bowie og snowboarder Shaun White.

Med Search And State har han kompromissløst utviklet noe unikt og helt eget, som han har valgt å produsere på sin egen hjemmebane, New York City.

SEARCH AND STATE OSLO NORGE

LAGET AV DE BESTE HÅNDTVERKERNE, PÅ HJEMMEBANE
Alle klærne til Search And State er altså laget med stolthet i New York City´s Garment District, og Daniel og gjengen følger prosessen nøye hos deres systuer på Manhattan. Det er der de bor, og der de har lært håndtverket som ligger bak hver pertentlig sydde søm.

Det er også på Manhattan de finner de beste håndtverkene når det kommer til tekstiler, generasjon på generasjon har lært faget sitt i The Garment District, og her kan Search And State følge alle prosessene fra første til siste nålestikk på alle plagg.

SEARCH AND STATE OSLO NORGE

FANT TONEN MED REVIR
Det viste seg at Daniel Golden og resten av SAS-crewet skulle en tur til Oslo i høst for å støtte opp om det lille, obskure sykkelarrangementet Markagram. Vi traff Daniel, Kelly og Riley på Rouleur i Oslo, der Daniel ble intervjuet om historien og visjonene bak SAS. De kom også innom Revir for å bli bedre kjent med oss og butikken. 

Men, når man er fra NYC er kanskje ikke bylivet i Oslo det mest eksotiske, så vi inviterte dem på hundekjøring i de dype skoger. Sammen med Emilie Lægreid, Lise von Krogh og Axel Hogstad ble norgesbesøket litt mer enn høstkalde Oslogater.

SEARCH AND STATE OSLO NORGE

KVALITET OG ANSTENDIGHET KOSTER
Det er ekstra stor stas for oss som butikk å få så god kontakt med de som står bak merkene vi selger. Særlig med noen som har så sammenfallende verdier med oss som gjengen bak Search And State.

Produktene er noe dyrere enn det rimeligste sykkeltøyet man kan få tak på, men det koster litt ekstra å kunne garantere både ekstremt høy kvalitet og mer enn anstendige arbeidsforhold for tekstilarbeiderne. Vi har nå brukt SAS gjennom hele høsten, ned til -6 grader på det kaldeste så langt, og må si at dette er klær som ikke bare ser utrolig bra ut, de er laget av folk som virkelig vet hva de driver med. Detaljfokuset er til å ta og føle på, for ikke å snakke om at det ser usedvanlig bra ut.

 

 

 


HARRFISKE: Men fluefiskesesongen var ikke over!
HARRFISKE: Men fluefiskesesongen var ikke over!

Norske fluefiskere har det som regel ganske greit. Fra isen sprekker til midten av september kan man stort sett vime rundt i skog og mark med fluestanga parat og treffe på en vakende ørret uten å måtte ha Fetter Anton-aktig flaks eller spesielle egenskaper.
Les mer
FILSON I OVER 120 ÅR
FILSON I OVER 120 ÅR

De lager klær, bagasje og annet utstyr i ubestridelig kvalitet og med en stil som vi er begeistret for. Kan vi kalle det sofistikert redneck? Ikke godt å si, men dette er bra greier.

Les mer
Iron & Resin – Skapt for ekte eventyr
Iron & Resin – Skapt for ekte eventyr

Born in a small, Southern California, blue-collar beach town, graced with world class point breaks and seaside racetracks, where ghosts of a once towering oil industry still linger in the shadows...

Les mer