BACK IN BLACK - NYE REVIR + ECOVESSEL FLASKER OG KOPPER

BACK IN BLACK - NYE REVIR + ECOVESSEL FLASKER OG KOPPER

Revirs egne termokopper og flasker fra Ecor Vessel er endelig tilbake, og i en utvidet line-up som det svinger av.

SJEKK UTVALGET I NETTBUTIKKEN

ECOVESSEL

BACK IN BLACK - UTVIDET UTVALG REVIR + ECOVESSEL
Termokoppene våre har vært en knakende suksess i flere år, og nå har vi dratt på med flere nye modeller i samarbeid med Eco Vessel. Årets varianter av disse flaskene er blitt enda bedre enn før, med forbedret isolasjonsteknologi, utbedrede lokk og korker, samt en smart gummidemping i bunn som forhindrer skader ved fall, og forhindrer at flaska sklir rundt på glatte overflater.

ECO VESSEL

THE BOSS
The Boss kan fylles med øl fra ditt lokale mikrobryggeri og holdes kald hele dagen. Eller du kan svinge innom caféen og fylle den med kaffe til hele gjengen på tur. En annen klassiker er å lage sangria i den, med ferske sitrusfrukte oppi "tea-infuseren". Eller bare fylle den med isbiter og kaldt vann for de uendelig lange dagene på stranda.

ECOVESSEL

THE BOULDER
The Boulder er en utbedret versjon av en allerede svært god drikkeflaske. Perfekt til kald drikke, super til varm. På stranda i sommervarmen, eller om du trenger litt lunk i kroppen på tur i fjellet på vinteren. Uansett er det viktig å holde seg hydrert.

ECOVESSEL

THE PERK
The Perk er den perfekte termokoppen for kaffe og te. Den eneste ulempen vi har funnet etter flere års bruk er at den holder kaffen for varm, for lenge. Vi kan ikke bruke den til pendling, fordi kaffen ikke når drikketemperatur før nærmere lunch.

ECOVESSEL

Men bedre termokopp til lange sledeturer i tjue minus har vi ikke funnet. I år kommer den til og med i to størrelser.

ECOVESSEL


THE ASPEN
The Aspen er en elegant og klassisk flaske som passer med kaldt vann under yoga-timen, eller til å ha vin i på tur. Den har den velkjente TriMax® Triple Insulation som holder drikken din kald i ikke mindre enn 100 timer, og varm i 20. Tuten er god å drikke fra, og lett å holde ren. Den har gjengene på innsiden, og åpnes enkelt med en og en halv omvridning.


Også i SISTE FRA MAGASINET

Hvem er denne karen, med skjegg og lue på?
Hvem er denne karen, med skjegg og lue på?

Siden ny-åpningen av Revir i Hegdehaugsveien har tusenvis av kunder spurt seg følgende spørsmål: «Hvem i all verden er den staute, blide karen som tar imot her denne trivelige sjappa?» Fortvil ikke lenger alle dere som spør, vi er glade over endelig å kunne presentere vår butikksjef VEGAR RUUD for venner av Reviret.
Les mer
HARRFISKE: Men fluefiskesesongen var ikke over!
HARRFISKE: Men fluefiskesesongen var ikke over!

Norske fluefiskere har det som regel ganske greit. Fra isen sprekker til midten av september kan man stort sett vime rundt i skog og mark med fluestanga parat og treffe på en vakende ørret uten å måtte ha Fetter Anton-aktig flaks eller spesielle egenskaper.
Les mer
TOPPKNYTT MEITESTANG 6,3m
TOPPKNYTT MEITESTANG 6,3m

I en tid hvor alt går på høygir og i en verden hvor teknologien har kommet milevis er det ofte deilig å finne tilbake til det enkle. Det nostalgiske. Og hva er vel da bedre enn å ta med seg en toppknytt meitestang og føle litt på den barnslige gleden ved å kjenne et napp for så å dra opp en fisk?
Les mer