REVIRS SYKKELSERVICE STARTER OPP IGJEN

REVIRS SYKKELSERVICE STARTER OPP IGJEN

Våren 2021 lanserte vi sykkelverksted i kjelleren på Revir, prosjektet har vært litt seigt å få gang på, men nå ruller vi i gang igjen – og sjekker sykkelen din gratis.

sykkelverksted

GRATIS DIAGNOSTISERING
Vår mann Kieran Johnson er ivrig sykkelentusiast, og en kompetent mekaniker. Han byr på gratis sykkelsjekk for å diagnostisere om jernhesten din trenger mer omfattende TLC, altså om den trenger en service. 

sykkelverksted

Foto: @sideknasten

GLOBALE FORBEHOLD
Kieran ser over sykkelen, vurderer hva som må eller bør gjøres, og gir deg et prisoverslag. Med dagens globale situasjon kan deler fortsatt være en utfordring, men det meste skal la seg ordne, med noen forbehold.

.

.


Også i SISTE FRA MAGASINET

Julegavetips!
Julegavetips!

Det går mot jul i Reviret, og vi halser på for å få julemoroa i havn. Vi håper du tar turen innom for å henge over en (gratis kopp) kaffe, kikke på det fine utvalget vi har og slå av en prat – selv om du (som oss) sikkert begynner å kjenne litt på julestresset.
Les mer
Slip turskøytene hos Revir
Slip turskøytene hos Revir

Vi har hørt ropene fra markas islagte vann. Nå kan vi endelig dele nyheten om at du får slipt turskøytene hos oss i Hegdehaugsveien.
Les mer
Nytt merke på Revir: Graveniid of Sápmi!
Nytt merke på Revir: Graveniid of Sápmi!

Vi har leeeenge jaktet etter den utlimate ullbuksa. Den typen som er tykk og tett nok til å holde deg skikkelig varm, men samtidig ikke klø. Her er den! Og den kommer med matchende ullgenser og buff i samme kvalitet, alt sammen fra lokalproduserte Graveniid of Sápmi.
Les mer