Det er endelig juni og tradisjonen tro pakkes regnbuen fram og mangfoldet skal feires. Revir støtter det Pride står for, men hva kan vi gjøre bedre resten av året?

Bedriftene bytter ut SoMe-profilbilder, og fargerike flagg pryder butikkenes innganger og fasader. Vi på Revir stiller oss helhjertet bak det mangfoldige budskapet, og ønsker alle en fantastisk regnbuemåned – likevel lurer vi på en sak, og vil gjerne spørre dere, våre beste venner om råd. 

Vi støtter altså saken, men synes det kan fremstå litt performativt for en bedrift å vifte litt med regnbueflagget i juni, uten å ha fokus på temaet ellers i året.

Her er det mange som «synder», også vi.

Derfor vil vi gjerne ha forslag til hva en liten turbutikk uten store markedsbudsjetter kan gjøre i hverdagen for å bidra til det mangfoldet som Pride representerer i juni? Og hva kan gjøres i friluftslivet generelt for å gjøre det mer mangfoldig, og inkluderende?

Dersom du har konkrete forslag, tanker og refleksjoner om temaet er du velkommen til å sende en mail til oss: john@revir.no

… vi vil gjerne bli bedre, og tar gjerne i mot gode råd.

HARRFISKE: Men fluefiskesesongen var ikke over!
HARRFISKE: Men fluefiskesesongen var ikke over!

Norske fluefiskere har det som regel ganske greit. Fra isen sprekker til midten av september kan man stort sett vime rundt i skog og mark med fluestanga parat og treffe på en vakende ørret uten å måtte ha Fetter Anton-aktig flaks eller spesielle egenskaper.
Les mer
FILSON I OVER 120 ÅR
FILSON I OVER 120 ÅR

De lager klær, bagasje og annet utstyr i ubestridelig kvalitet og med en stil som vi er begeistret for. Kan vi kalle det sofistikert redneck? Ikke godt å si, men dette er bra greier.

Les mer
Iron & Resin – Skapt for ekte eventyr
Iron & Resin – Skapt for ekte eventyr

Born in a small, Southern California, blue-collar beach town, graced with world class point breaks and seaside racetracks, where ghosts of a once towering oil industry still linger in the shadows...

Les mer