PRIDE 2022 – HVORDAN BLIR VI BEDRE?

PRIDE 2022 – HVORDAN BLIR VI BEDRE?
Det er endelig juni og tradisjonen tro pakkes regnbuen fram og mangfoldet skal feires. Revir støtter det Pride står for, men hva kan vi gjøre bedre resten av året?

Bedriftene bytter ut SoMe-profilbilder, og fargerike flagg pryder butikkenes innganger og fasader. Vi på Revir stiller oss helhjertet bak det mangfoldige budskapet, og ønsker alle en fantastisk regnbuemåned – likevel lurer vi på en sak, og vil gjerne spørre dere, våre beste venner om råd. 

Vi støtter altså saken, men synes det kan fremstå litt performativt for en bedrift å vifte litt med regnbueflagget i juni, uten å ha fokus på temaet ellers i året.

Her er det mange som «synder», også vi.

Derfor vil vi gjerne ha forslag til hva en liten turbutikk uten store markedsbudsjetter kan gjøre i hverdagen for å bidra til det mangfoldet som Pride representerer i juni? Og hva kan gjøres i friluftslivet generelt for å gjøre det mer mangfoldig, og inkluderende?

Dersom du har konkrete forslag, tanker og refleksjoner om temaet er du velkommen til å sende en mail til oss: john@revir.no

… vi vil gjerne bli bedre, og tar gjerne i mot gode råd.

Også i SISTE FRA MAGASINET

FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO

«LYO dyrker idag frukter og urtene på sine egne åkre. Andre ingredienser kommer fra bønder som de personlig kjenner og følger opp. De blir nøye verifisert for å sikre at produktene deres oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene.»
Les mer
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest

– Det er selvsagt en total selvmotsigelse å gi ut en podkast på LP, innrømmer Randulf Valle, stemmen bak Podkasten Uteliv som nettopp har sluppet episode 200 eksklusivt på vinyl – med Moddi som musikalsk gjest og samtalepartner.
Les mer
Podkasten Uteliv Live på Revir – hør podkastene!
Podkasten Uteliv Live på Revir – hør podkastene!

I forrige uke ble det spilt inn to live podkast med Randulf Valle og Podkasten Uteliv her på Revir. Den første episoden handler om Grønland og Nordvestpassasjen med polarguide Bengt Rotmo. Den andre om Roald Amundsens verste år, med Tor Bomann-Larsen og Anders Bache. Nå kan du høre opptakene!
Les mer