Gratis frakt på ordre over 1500,-

0

Handlekurven er tom

08 mai, 2020

John er opprinnelig fra Stavanger, men har tilbrakt de siste tjue årene på det sentrale østlandet. Først ti år på Grünerløkka, så de seneste ti på en gard i de dype akershuske skoger, sammen med kone, kid og et kobbel av hardtarbeidende kjøtere. Han er medeier i Revir, og en slags kreativ leder.

Toppbilde: Jon Hunnålvatn Tøn // Sted: Høgevarde

VATNAHALSENFoto: Anders Hägglund // Sted: Vatnahalsen


NOE TRYGT Å FALLE TILBAKE PÅ

- Det er godt å ha noe trygt å falle tilbake på om ikke dette *sett inn pågående prosjekt* går veien, pleier han å si om seks års kunstutdanning med fokus på skulptur.

Så langt har *prosjektene* etter at han gikk ut av kunstakademiet i 2003 vært etablering av brettmerket Bataleon Snowboards, jobbing med Arctic Challenge den gang Haakonsen satte verdensrekord i quarterpipe, gjennomføring av Norges Cup og NM i Snowboard, hatt en fot innenfor brettmagasinet Tacky, gjort kommunikasjonsjobb for Femundløpet og et utall frilansoppdrag knyttet til tekst, design, kommunikasjon og merkevarebygging. Om de har "gått veien" er ikke godt å si, men så langt har han ikke valgt å søke staten om kunstnerstipend. 

john harald knutsson

OLJEUNGE
Etter en søttitallsoppvekst blant hermetikkfabrikker og oljeplatformer i Stavanger snublet han over BMX, terrengsykkel, skateboard og etterhvert snowboard litt utpå åttitallet, og med det var tonen satt for resten av livet.

john harald knutsson

BRETT OG SYKKEL
Med sykkel og brett oppdaget bygutten naturen og fjellet, og gjennom punk-, og skateboard-estetikken fikk han øynene opp for kunst og design. 

JOHN HARALD KNUTSSONPå sykkeltur i Ryfylkeheiene


FRA BYGUTT TIL BYGDEORGINAL

Mot slutten av 00-tallet bestemte han og kona (ernærings c-kjendis Lise von Krogh) seg for at det var nok byliv, så de stakk til skogs og etablerte seg i skaugrenda Skrukkelia, der hans undertrykte hundeinteresse slo ut i full blomst og en kennel med ti trekkhunder ble en realitet innen kort tid.

Nå ti år senere har de fortsatt en skokk bikkjer, men også en grønnsakshage, noen bikuber og fryseren full av kaninkjøtt og bacon fra naboens velfødde griser. De kaller seg ikke akkurat preppere, men da covid-krisen var en realitet var ikke så mye hamstring nødvendig, verken av mat eller utstyr.

john harald knutsson

BAKGRUNNEN FOR REVIRS IDENTITET
Det er nok bakgrunnen fra frihetsorientert brettkultur i kombinasjon med en gjenoppdagelse av friluftslivet med hundene i front som i kompaniskap med Revirs to andre grunnleggere, Ola og Rickard, har lagt fundamentet for Revirs identitet.

En identitet som har utviklet seg dynamisk gjennom fire år ettersom Revirs øvrige medarbeidere har satt sitt preg på sjappa.

John Harald Knutsson
John Harald KnutssonOgså SISTE FRA MAGASINET

BYGG DIN EGEN POWSURFER MED ISAAC MANNING
BYGG DIN EGEN POWSURFER MED ISAAC MANNING

06 oktober, 2020

Revir drar i gang vinteren 2020/21 med tre bindinglaus-kurs på rappen under ledelse av Isaac Hegna Manning. Bygg din egen powsurfer på en ettermiddag i Revirs nye lokaler: Hiet.
Les Mer
BEAR - HÅNDLAGET BRITISK KVALITET
BEAR - HÅNDLAGET BRITISK KVALITET

29 september, 2020

Oscar og resten av gjengen bak det britiske kvalitetsmerket Bear er opptatt av å få folk ut i naturen, og gjennom det bedret mental helse, og de setter av en slump av profitten til dette formålet. 
Les Mer
SYKKELDEMO HØGEVARDE 1. OKTOBER
SYKKELDEMO HØGEVARDE 1. OKTOBER

20 september, 2020

1. oktober inviterer vi til sykkeldemo i samarbeid med Rocky Mountain. Her får du mulighet til å teste de fleste 2021 modellene, deriblant nye Altitude, Reaper til barn og Powerplay elsykler.
Les Mer

Bli med i vårt nyhetsbrev