Da er vi offisielt i gang med utleie av diverse utstyr. Perfekt for deg som ikke ønsker å fylle opp boden med ting du bare bruker en gang i året.

GÅ RETT TIL UTLEIEUTVALGET

UTVALGET ØKER FREMOVER
De første tilgjengelige produktene er splitboard, packrafts, taktelt, Lawson Hammock (try before you buy), og sist men ikke minst så har vi satt opp to Rocky Mountain Solo gravel-sykler med komplett bagg-oppsett fra Ortlieb. Vi planlegger å utvide utvalget fremover.

REVIR UTLEIE

IKKE FYLL OPP BODEN MED RASK
Om du er kjapt ute kan du nå booke deg drømmesommeren med komplett bikepacking-kit, taktelt og packraft – uten å fylle opp boden med stæsj du kanskje ikke trenger neste år.

PACKRAFT UTLEIE

TRY BEFORE YOU BUY
Kanskje du lurer på om langtur på sykkel er din greie, eller om sånne taktelt egentlig er så smart. Nå kan du leie før du skal eie, og så gir vi en grei rabatt dersom du bestemmer deg for å kjøpe etter å ha funnet ut at dette er noe for deg.

Vi har bookingsystem oppe og nikker, du finner link på framsia av Revir.no.

ELLER SJEKK UTVALGET RETT I BOOKINGSYSTEMET 

 


HARRFISKE: Men fluefiskesesongen var ikke over!
HARRFISKE: Men fluefiskesesongen var ikke over!

Norske fluefiskere har det som regel ganske greit. Fra isen sprekker til midten av september kan man stort sett vime rundt i skog og mark med fluestanga parat og treffe på en vakende ørret uten å måtte ha Fetter Anton-aktig flaks eller spesielle egenskaper.
Les mer
FILSON I OVER 120 ÅR
FILSON I OVER 120 ÅR

De lager klær, bagasje og annet utstyr i ubestridelig kvalitet og med en stil som vi er begeistret for. Kan vi kalle det sofistikert redneck? Ikke godt å si, men dette er bra greier.

Les mer
Iron & Resin – Skapt for ekte eventyr
Iron & Resin – Skapt for ekte eventyr

Born in a small, Southern California, blue-collar beach town, graced with world class point breaks and seaside racetracks, where ghosts of a once towering oil industry still linger in the shadows...

Les mer