REVIR UTLEIE OFFISIELT ÅPNET

REVIR UTLEIE OFFISIELT ÅPNET

Da er vi offisielt i gang med utleie av diverse utstyr. Perfekt for deg som ikke ønsker å fylle opp boden med ting du bare bruker en gang i året.

GÅ RETT TIL UTLEIEUTVALGET

UTVALGET ØKER FREMOVER
De første tilgjengelige produktene er splitboard, packrafts, taktelt, Lawson Hammock (try before you buy), og sist men ikke minst så har vi satt opp to Rocky Mountain Solo gravel-sykler med komplett bagg-oppsett fra Ortlieb. Vi planlegger å utvide utvalget fremover.

REVIR UTLEIE

IKKE FYLL OPP BODEN MED RASK
Om du er kjapt ute kan du nå booke deg drømmesommeren med komplett bikepacking-kit, taktelt og packraft – uten å fylle opp boden med stæsj du kanskje ikke trenger neste år.

PACKRAFT UTLEIE

TRY BEFORE YOU BUY
Kanskje du lurer på om langtur på sykkel er din greie, eller om sånne taktelt egentlig er så smart. Nå kan du leie før du skal eie, og så gir vi en grei rabatt dersom du bestemmer deg for å kjøpe etter å ha funnet ut at dette er noe for deg.

Vi har bookingsystem oppe og nikker, du finner link på framsia av Revir.no.

ELLER SJEKK UTVALGET RETT I BOOKINGSYSTEMET 

 


Også i SISTE FRA MAGASINET

Hvem er denne karen, med skjegg og lue på?
Hvem er denne karen, med skjegg og lue på?

Siden ny-åpningen av Revir i Hegdehaugsveien har tusenvis av kunder spurt seg følgende spørsmål: «Hvem i all verden er den staute, blide karen som tar imot her denne trivelige sjappa?» Fortvil ikke lenger alle dere som spør, vi er glade over endelig å kunne presentere vår butikksjef VEGAR RUUD for venner av Reviret.
Les mer
HARRFISKE: Men fluefiskesesongen var ikke over!
HARRFISKE: Men fluefiskesesongen var ikke over!

Norske fluefiskere har det som regel ganske greit. Fra isen sprekker til midten av september kan man stort sett vime rundt i skog og mark med fluestanga parat og treffe på en vakende ørret uten å måtte ha Fetter Anton-aktig flaks eller spesielle egenskaper.
Les mer
TOPPKNYTT MEITESTANG 6,3m
TOPPKNYTT MEITESTANG 6,3m

I en tid hvor alt går på høygir og i en verden hvor teknologien har kommet milevis er det ofte deilig å finne tilbake til det enkle. Det nostalgiske. Og hva er vel da bedre enn å ta med seg en toppknytt meitestang og føle litt på den barnslige gleden ved å kjenne et napp for så å dra opp en fisk?
Les mer