REVIR UTLEIE OFFISIELT ÅPNET

REVIR UTLEIE OFFISIELT ÅPNET

Da er vi offisielt i gang med utleie av diverse utstyr. Perfekt for deg som ikke ønsker å fylle opp boden med ting du bare bruker en gang i året.

GÅ RETT TIL UTLEIEUTVALGET

UTVALGET ØKER FREMOVER
De første tilgjengelige produktene er splitboard, packrafts, taktelt, Lawson Hammock (try before you buy), og sist men ikke minst så har vi satt opp to Rocky Mountain Solo gravel-sykler med komplett bagg-oppsett fra Ortlieb. Vi planlegger å utvide utvalget fremover.

REVIR UTLEIE

IKKE FYLL OPP BODEN MED RASK
Om du er kjapt ute kan du nå booke deg drømmesommeren med komplett bikepacking-kit, taktelt og packraft – uten å fylle opp boden med stæsj du kanskje ikke trenger neste år.

PACKRAFT UTLEIE

TRY BEFORE YOU BUY
Kanskje du lurer på om langtur på sykkel er din greie, eller om sånne taktelt egentlig er så smart. Nå kan du leie før du skal eie, og så gir vi en grei rabatt dersom du bestemmer deg for å kjøpe etter å ha funnet ut at dette er noe for deg.

Vi har bookingsystem oppe og nikker, du finner link på framsia av Revir.no.

ELLER SJEKK UTVALGET RETT I BOOKINGSYSTEMET 

 


Også i SISTE FRA MAGASINET

Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon
Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon

Hos Revir handler friluftsliv om mer enn prestasjon og konkurranse. Vi tror på å være til stede i øyeblikket, nyte naturen og ta del i de små eventyrene som omgir oss hver dag.
Les mer
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd

Med dagens råd fra myndighetene om å kunne klare oss selv i en uke, er det en perfekt anledning til å utforske hva vi har i skuffer og skap.
Les mer
Når bjørka har fått museører våkner ørreten
Når bjørka har fått museører våkner ørreten

“Når bjørka har fått museører våkner ørreten” er en sannhet like innarbeidet i fiskeres mentale cortex som “det biter mens du driter” og “det står en granbusk i bakslengen din du ikke har sett” - og nå, nå for pokker har “bjørka fått museører”.
Les mer