REVIR UTLEIE OFFISIELT ÅPNET

REVIR UTLEIE OFFISIELT ÅPNET

Da er vi offisielt i gang med utleie av diverse utstyr. Perfekt for deg som ikke ønsker å fylle opp boden med ting du bare bruker en gang i året.

GÅ RETT TIL UTLEIEUTVALGET

UTVALGET ØKER FREMOVER
De første tilgjengelige produktene er splitboard, packrafts, taktelt, Lawson Hammock (try before you buy), og sist men ikke minst så har vi satt opp to Rocky Mountain Solo gravel-sykler med komplett bagg-oppsett fra Ortlieb. Vi planlegger å utvide utvalget fremover.

REVIR UTLEIE

IKKE FYLL OPP BODEN MED RASK
Om du er kjapt ute kan du nå booke deg drømmesommeren med komplett bikepacking-kit, taktelt og packraft – uten å fylle opp boden med stæsj du kanskje ikke trenger neste år.

PACKRAFT UTLEIE

TRY BEFORE YOU BUY
Kanskje du lurer på om langtur på sykkel er din greie, eller om sånne taktelt egentlig er så smart. Nå kan du leie før du skal eie, og så gir vi en grei rabatt dersom du bestemmer deg for å kjøpe etter å ha funnet ut at dette er noe for deg.

Vi har bookingsystem oppe og nikker, du finner link på framsia av Revir.no.

ELLER SJEKK UTVALGET RETT I BOOKINGSYSTEMET 

 


Også i SISTE FRA MAGASINET

FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO

«LYO dyrker idag frukter og urtene på sine egne åkre. Andre ingredienser kommer fra bønder som de personlig kjenner og følger opp. De blir nøye verifisert for å sikre at produktene deres oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene.»
Les mer
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest

– Det er selvsagt en total selvmotsigelse å gi ut en podkast på LP, innrømmer Randulf Valle, stemmen bak Podkasten Uteliv som nettopp har sluppet episode 200 eksklusivt på vinyl – med Moddi som musikalsk gjest og samtalepartner.
Les mer
Podkasten Uteliv Live på Revir – hør podkastene!
Podkasten Uteliv Live på Revir – hør podkastene!

I forrige uke ble det spilt inn to live podkast med Randulf Valle og Podkasten Uteliv her på Revir. Den første episoden handler om Grønland og Nordvestpassasjen med polarguide Bengt Rotmo. Den andre om Roald Amundsens verste år, med Tor Bomann-Larsen og Anders Bache. Nå kan du høre opptakene!
Les mer