21 juni, 2021

Da er vi offisielt i gang med utleie av diverse utstyr. Perfekt for deg som ikke ønsker å fylle opp boden med ting du bare bruker en gang i året.

GÅ RETT TIL UTLEIEUTVALGET

UTVALGET ØKER FREMOVER
De første tilgjengelige produktene er splitboard, packrafts, taktelt, Lawson Hammock (try before you buy), og sist men ikke minst så har vi satt opp to Rocky Mountain Solo gravel-sykler med komplett bagg-oppsett fra Ortlieb. Vi planlegger å utvide utvalget fremover.

REVIR UTLEIE

IKKE FYLL OPP BODEN MED RASK
Om du er kjapt ute kan du nå booke deg drømmesommeren med komplett bikepacking-kit, taktelt og packraft – uten å fylle opp boden med stæsj du kanskje ikke trenger neste år.

PACKRAFT UTLEIE

TRY BEFORE YOU BUY
Kanskje du lurer på om langtur på sykkel er din greie, eller om sånne taktelt egentlig er så smart. Nå kan du leie før du skal eie, og så gir vi en grei rabatt dersom du bestemmer deg for å kjøpe etter å ha funnet ut at dette er noe for deg.

Vi har bookingsystem oppe og nikker, du finner link på framsia av Revir.no.

ELLER SJEKK UTVALGET RETT I BOOKINGSYSTEMET 

 

John Harald Knutsson
John Harald KnutssonOgså SISTE FRA MAGASINET

FØRSTEHJELPSKURS FOR FRILUFTSFOLK OG HYTTELIV
FØRSTEHJELPSKURS FOR FRILUFTSFOLK OG HYTTELIV

20 september, 2021

Lørdag 2. oktober inviterer vi til todelt førstehjelpskurs på Høgevarde med instruktør Marius Baade. Alt innholdet i kursene blir lagt opp mot realistiske situasjoner og gir deg kunnskap som kan gjøre en forskjell!
Les Mer
BÅLSESONG – HVORDAN LAGE DET PERFEKTE TURBÅLET
BÅLSESONG – HVORDAN LAGE DET PERFEKTE TURBÅLET

15 september, 2021

Bålet er en essensiell del av den gode turopplevelsen, og fungerer som et samlingspunkt, et sted for matlaging og ikke minst en behagelig varmekilde.
Les Mer
SUEZ-SALG
SUEZ-SALG

14 september, 2021

I mars satte baljen Ever Given seg fast i Suez-kanalen og forsinket ikke bare sin egen gigantiske last, men de 400 skipene som kom bak også. På grunn av dette har vi fått utstyr levert i september som skulle vært her i april.
Les Mer

Bli med i vårt nyhetsbrev