REVIR TOTEN – MINI POP-UP PÅ VANG GÅRD

REVIR TOTEN – MINI POP-UP PÅ VANG GÅRD

1.mai åpnet Vang Gård nytt planteutsalg og gårdsbutikk i Totenvika i Østre Toten, vakkert ved Mjøsas bredd. I denne gårdsbutikken finner du nå noen klassikere fra Revirsortimentet.

revir toten

PRISVINNENDE ROSETTKÅL
Familien Gjestvang driver gården som har vært i slekten i over 100 år. I dag dyrkes det stort på friland av forskjellig sorter løk, purre, kål, gulrøtter og selleri, for ikke å glemme rosettkålen som vant finalen i Det norske måltid 2016 i kategorien «Årets det grønne - naturelle» og som har fått Spesialitet-merket for unik smak.

INNOVATIV GÅRDSDRIFT
Med innovativ og kreativ stil prøvers det stadig ut nye sorter grønnsaker. Det dyrkes både konvensjonelt og økologisk.

I drivhuset på gården finner du sommerplanter, krydderurter, grønnsaksplanter samt potter, jord og hyggelige og nyttige ting til hagerommet fra De4årstider.

Fra og med forrige helg finnes også en micro filial av Revir med ting til turen.

revir toten

Utover sommeren vil sortimentet i drivhuset endres i forhold til sesong og det vil også inkludere gårdens grønnsaker med tilbehør samt godsaker fra naboer. En annen nyhet er i år er regnbuegulrøtter som blir klare på sensommeren. Det bys også på kaffe, is og rømmebrød.Les mer om gården og finn oppskrifter og inspirasjon på gårdens hjemmeside med nettbutikk: www.nordrevang.no


Også i SISTE FRA MAGASINET

Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon
Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon

Hos Revir handler friluftsliv om mer enn prestasjon og konkurranse. Vi tror på å være til stede i øyeblikket, nyte naturen og ta del i de små eventyrene som omgir oss hver dag.
Les mer
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd

Med dagens råd fra myndighetene om å kunne klare oss selv i en uke, er det en perfekt anledning til å utforske hva vi har i skuffer og skap.
Les mer
Når bjørka har fått museører våkner ørreten
Når bjørka har fått museører våkner ørreten

“Når bjørka har fått museører våkner ørreten” er en sannhet like innarbeidet i fiskeres mentale cortex som “det biter mens du driter” og “det står en granbusk i bakslengen din du ikke har sett” - og nå, nå for pokker har “bjørka fått museører”.
Les mer