31 mai, 2021

1.mai åpnet Vang Gård nytt planteutsalg og gårdsbutikk i Totenvika i Østre Toten, vakkert ved Mjøsas bredd. I denne gårdsbutikken finner du nå noen klassikere fra Revirsortimentet.

revir toten

PRISVINNENDE ROSETTKÅL
Familien Gjestvang driver gården som har vært i slekten i over 100 år. I dag dyrkes det stort på friland av forskjellig sorter løk, purre, kål, gulrøtter og selleri, for ikke å glemme rosettkålen som vant finalen i Det norske måltid 2016 i kategorien «Årets det grønne - naturelle» og som har fått Spesialitet-merket for unik smak.

INNOVATIV GÅRDSDRIFT
Med innovativ og kreativ stil prøvers det stadig ut nye sorter grønnsaker. Det dyrkes både konvensjonelt og økologisk.

I drivhuset på gården finner du sommerplanter, krydderurter, grønnsaksplanter samt potter, jord og hyggelige og nyttige ting til hagerommet fra De4årstider.

Fra og med forrige helg finnes også en micro filial av Revir med ting til turen.

revir toten

Utover sommeren vil sortimentet i drivhuset endres i forhold til sesong og det vil også inkludere gårdens grønnsaker med tilbehør samt godsaker fra naboer. En annen nyhet er i år er regnbuegulrøtter som blir klare på sensommeren. Det bys også på kaffe, is og rømmebrød.Les mer om gården og finn oppskrifter og inspirasjon på gårdens hjemmeside med nettbutikk: www.nordrevang.no

John Harald Knutsson
John Harald KnutssonOgså SISTE FRA MAGASINET

FØRSTEHJELPSKURS FOR FRILUFTSFOLK OG HYTTELIV
FØRSTEHJELPSKURS FOR FRILUFTSFOLK OG HYTTELIV

20 september, 2021

Lørdag 2. oktober inviterer vi til todelt førstehjelpskurs på Høgevarde med instruktør Marius Baade. Alt innholdet i kursene blir lagt opp mot realistiske situasjoner og gir deg kunnskap som kan gjøre en forskjell!
Les Mer
BÅLSESONG – HVORDAN LAGE DET PERFEKTE TURBÅLET
BÅLSESONG – HVORDAN LAGE DET PERFEKTE TURBÅLET

15 september, 2021

Bålet er en essensiell del av den gode turopplevelsen, og fungerer som et samlingspunkt, et sted for matlaging og ikke minst en behagelig varmekilde.
Les Mer
SUEZ-SALG
SUEZ-SALG

14 september, 2021

I mars satte baljen Ever Given seg fast i Suez-kanalen og forsinket ikke bare sin egen gigantiske last, men de 400 skipene som kom bak også. På grunn av dette har vi fått utstyr levert i september som skulle vært her i april.
Les Mer

Bli med i vårt nyhetsbrev