GRATIS FRAKT OVER 500,- !!

0

Handlekurven er tom

31 mai, 2021

1.mai åpnet Vang Gård nytt planteutsalg og gårdsbutikk i Totenvika i Østre Toten, vakkert ved Mjøsas bredd. I denne gårdsbutikken finner du nå noen klassikere fra Revirsortimentet.

revir toten

PRISVINNENDE ROSETTKÅL
Familien Gjestvang driver gården som har vært i slekten i over 100 år. I dag dyrkes det stort på friland av forskjellig sorter løk, purre, kål, gulrøtter og selleri, for ikke å glemme rosettkålen som vant finalen i Det norske måltid 2016 i kategorien «Årets det grønne - naturelle» og som har fått Spesialitet-merket for unik smak.

INNOVATIV GÅRDSDRIFT
Med innovativ og kreativ stil prøvers det stadig ut nye sorter grønnsaker. Det dyrkes både konvensjonelt og økologisk.

I drivhuset på gården finner du sommerplanter, krydderurter, grønnsaksplanter samt potter, jord og hyggelige og nyttige ting til hagerommet fra De4årstider.

Fra og med forrige helg finnes også en micro filial av Revir med ting til turen.

revir toten

Utover sommeren vil sortimentet i drivhuset endres i forhold til sesong og det vil også inkludere gårdens grønnsaker med tilbehør samt godsaker fra naboer. En annen nyhet er i år er regnbuegulrøtter som blir klare på sensommeren. Det bys også på kaffe, is og rømmebrød.Les mer om gården og finn oppskrifter og inspirasjon på gårdens hjemmeside med nettbutikk: www.nordrevang.no

John Harald Knutsson
John Harald KnutssonOgså SISTE FRA MAGASINET

REVIR STRYN – SOMMEREN 2021
REVIR STRYN – SOMMEREN 2021

31 mai, 2021

Sommeren 2021 åpner vi pop-up shop i sentrum av Stryn, under ledelse av Emilie Lægreid, sammen med lokal pokal Thea Bergset.
Les Mer
MUSHROOM BANKED SHALOM PÅ FOLGEFONNA 2021
MUSHROOM BANKED SHALOM PÅ FOLGEFONNA 2021

30 mai, 2021

Emil Fossheim, Len Roald Jørgensen og Mushroom-gjengen inviterer til Folgefonna Banked Shalom 19. juni, Revir og Hovland Snowskates henger med på lasset.
Les Mer
BLÅSERØR, FJOLLERI ELLER ...
BLÅSERØR, FJOLLERI ELLER ...

24 mai, 2021

Blåserør til bålfyringen - nyttig duppeditt, eller tøys og tull, tant og fjas, ja rendyrket fjolleri?
Les Mer

Bli med i vårt nyhetsbrev