REVIR TOTEN – MINI POP-UP PÅ VANG GÅRD

REVIR TOTEN – MINI POP-UP PÅ VANG GÅRD

1.mai åpnet Vang Gård nytt planteutsalg og gårdsbutikk i Totenvika i Østre Toten, vakkert ved Mjøsas bredd. I denne gårdsbutikken finner du nå noen klassikere fra Revirsortimentet.

revir toten

PRISVINNENDE ROSETTKÅL
Familien Gjestvang driver gården som har vært i slekten i over 100 år. I dag dyrkes det stort på friland av forskjellig sorter løk, purre, kål, gulrøtter og selleri, for ikke å glemme rosettkålen som vant finalen i Det norske måltid 2016 i kategorien «Årets det grønne - naturelle» og som har fått Spesialitet-merket for unik smak.

INNOVATIV GÅRDSDRIFT
Med innovativ og kreativ stil prøvers det stadig ut nye sorter grønnsaker. Det dyrkes både konvensjonelt og økologisk.

I drivhuset på gården finner du sommerplanter, krydderurter, grønnsaksplanter samt potter, jord og hyggelige og nyttige ting til hagerommet fra De4årstider.

Fra og med forrige helg finnes også en micro filial av Revir med ting til turen.

revir toten

Utover sommeren vil sortimentet i drivhuset endres i forhold til sesong og det vil også inkludere gårdens grønnsaker med tilbehør samt godsaker fra naboer. En annen nyhet er i år er regnbuegulrøtter som blir klare på sensommeren. Det bys også på kaffe, is og rømmebrød.Les mer om gården og finn oppskrifter og inspirasjon på gårdens hjemmeside med nettbutikk: www.nordrevang.no


Også i SISTE FRA MAGASINET

Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest

– Det er selvsagt en total selvmotsigelse å gi ut en podkast på LP, innrømmer Randulf Valle, stemmen bak Podkasten Uteliv som nettopp har sluppet episode 200 eksklusivt på vinyl – med Moddi som musikalsk gjest og samtalepartner.
Les mer
Podkasten Uteliv Live på Revir – hør podkastene!
Podkasten Uteliv Live på Revir – hør podkastene!

I forrige uke ble det spilt inn to live podkast med Randulf Valle og Podkasten Uteliv her på Revir. Den første episoden handler om Grønland og Nordvestpassasjen med polarguide Bengt Rotmo. Den andre om Roald Amundsens verste år, med Tor Bomann-Larsen og Anders Bache. Nå kan du høre opptakene!
Les mer
INGSTADFESTIVALEN 2024 – NATUR, EVENTYR OG HISTORIEFORTELLING
INGSTADFESTIVALEN 2024 – NATUR, EVENTYR OG HISTORIEFORTELLING

Opplev et fengslende dykk inn i natur, eventyr og historiefortelling den 16. februar. Fra den historiske Brattalid – Helge og Anne Stine Ingstads hjem, strømmes festivalen live, med et begrenset antall plasser tilgjengelig i selve stua (for de heldige).
Les mer