EKSTRAHJELP REVIR STRYN

EKSTRAHJELP REVIR STRYN

Butikkleder Emilie har behov for litt ekstrahjelp i vår nye butikk i Stryn sentrum, om du er turinteressert og lokalkjent stiller du sterkt.

REVIR STRYN

Revir Stryn har akkurat åpnet dørene, og vi har behov for en ekstra person på laget. Arbeidsoppgavene vil være knyttet til butikkdrift og håndtering av utleie. Dette er ikke rocket science, men vi regner med at du har en interesse for tur og friluftsliv – og aller helst kjennskap til nærområdet i Stryn.

Vi vektlegger lokal tilhørighet i våre revirer, så om du kan hjelpe turister og anna framandfolk med gode tips om hvor de får fisk, finner den fineste utsikten, den flotteste stranda eller den beste kaffen i området så stiller du ganske sterkt.

Arbeidssted: Per Bolstad Plass, Stryn
Send en liten søknad + CV til jobb@revir.no. Du kan kontakte Magnus på 97952901 dersom du har spørsmål.


Også i SISTE FRA MAGASINET

Den første vårnatta ute
Den første vårnatta ute

For å sikre en vellykket natt under stjernene, er det viktig å ha riktig utstyr med seg. Her er noen essensielle ting å huske på:
Les mer
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO

«LYO dyrker idag frukter og urtene på sine egne åkre. Andre ingredienser kommer fra bønder som de personlig kjenner og følger opp. De blir nøye verifisert for å sikre at produktene deres oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene.»
Les mer
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest

– Det er selvsagt en total selvmotsigelse å gi ut en podkast på LP, innrømmer Randulf Valle, stemmen bak Podkasten Uteliv som nettopp har sluppet episode 200 eksklusivt på vinyl – med Moddi som musikalsk gjest og samtalepartner.
Les mer