EKSTRAHJELP REVIR STRYN

EKSTRAHJELP REVIR STRYN

Butikkleder Emilie har behov for litt ekstrahjelp i vår nye butikk i Stryn sentrum, om du er turinteressert og lokalkjent stiller du sterkt.

REVIR STRYN

Revir Stryn har akkurat åpnet dørene, og vi har behov for en ekstra person på laget. Arbeidsoppgavene vil være knyttet til butikkdrift og håndtering av utleie. Dette er ikke rocket science, men vi regner med at du har en interesse for tur og friluftsliv – og aller helst kjennskap til nærområdet i Stryn.

Vi vektlegger lokal tilhørighet i våre revirer, så om du kan hjelpe turister og anna framandfolk med gode tips om hvor de får fisk, finner den fineste utsikten, den flotteste stranda eller den beste kaffen i området så stiller du ganske sterkt.

Arbeidssted: Per Bolstad Plass, Stryn
Send en liten søknad + CV til jobb@revir.no. Du kan kontakte Magnus på 97952901 dersom du har spørsmål.


Også i SISTE FRA MAGASINET

Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon
Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon

Hos Revir handler friluftsliv om mer enn prestasjon og konkurranse. Vi tror på å være til stede i øyeblikket, nyte naturen og ta del i de små eventyrene som omgir oss hver dag.
Les mer
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd

Med dagens råd fra myndighetene om å kunne klare oss selv i en uke, er det en perfekt anledning til å utforske hva vi har i skuffer og skap.
Les mer
Når bjørka har fått museører våkner ørreten
Når bjørka har fått museører våkner ørreten

“Når bjørka har fått museører våkner ørreten” er en sannhet like innarbeidet i fiskeres mentale cortex som “det biter mens du driter” og “det står en granbusk i bakslengen din du ikke har sett” - og nå, nå for pokker har “bjørka fått museører”.
Les mer