21 juni, 2021

Butikkleder Emilie har behov for litt ekstrahjelp i vår nye butikk i Stryn sentrum, om du er turinteressert og lokalkjent stiller du sterkt.

REVIR STRYN

Revir Stryn har akkurat åpnet dørene, og vi har behov for en ekstra person på laget. Arbeidsoppgavene vil være knyttet til butikkdrift og håndtering av utleie. Dette er ikke rocket science, men vi regner med at du har en interesse for tur og friluftsliv – og aller helst kjennskap til nærområdet i Stryn.

Vi vektlegger lokal tilhørighet i våre revirer, så om du kan hjelpe turister og anna framandfolk med gode tips om hvor de får fisk, finner den fineste utsikten, den flotteste stranda eller den beste kaffen i området så stiller du ganske sterkt.

Arbeidssted: Per Bolstad Plass, Stryn
Send en liten søknad + CV til jobb@revir.no. Du kan kontakte Magnus på 97952901 dersom du har spørsmål.

John Harald Knutsson
John Harald KnutssonOgså SISTE FRA MAGASINET

COUNCIL TOOL - AMERIKANSK ØKSETRADISJON
COUNCIL TOOL - AMERIKANSK ØKSETRADISJON

21 juli, 2021

Council Tool treffer Revir´s produktfilosofi midt i hjertet. Velgjort og tradisjonsrikt håndtverk, av kvalitetsmaterialer, uten å være overdrevet jålete eller skamløst dyrt.
Les Mer
FRA BÆRUM TIL TRONDHEIM – PILEGRIMSTUR MED INGERID (71)
FRA BÆRUM TIL TRONDHEIM – PILEGRIMSTUR MED INGERID (71)

20 juli, 2021

Ei av våre beste kunder heter Ingerid, og er 71 år gammel. Denne dama er full av energi og røverhistorier, og skal nå bruke 4-5 uker på å gå Pilegrimsleden fra Oslo til Trondheim. Hun startet turen 8. juni.
Les Mer
KELTY – NYTT MERKE HOS REVIR
KELTY – NYTT MERKE HOS REVIR

06 juli, 2021

Der andre outdoor-merker har lange, omfattende brand-stories om hvordan grunnleggeren i 1939 ikke fant det han trengte av ekstremt nok utstyr til klatreturen, så er Keltys brand story forbilledlig kort og befriende ribbet for pretensiøse selvfølgeligheter. Kelty er lek og moro.
Les Mer

Bli med i vårt nyhetsbrev