REVIR SANDVIKA – ET HABITAT FOR MARITIME ARTER

REVIR SANDVIKA – ET HABITAT FOR MARITIME ARTER

I november 2020 åpnet vi vår seneste «avstikker» midt i Sandvika sentrum, ikke under tak i en kjønnsløs shopping-maskin, men i en god gammeldags gate – i en by vi knapt visste fantes.

revir sandvika


IKKE TIDEN FOR GRAND OPENINGS
Det var en god venn av en god venn som inviterte oss vestover, med et tilbud vi ikke kunne takke nei til, og en enda mer påtrengende entusiasme – til et lokale midt i en ganske koselig gågate, riktignok en gågate med biler. Vi trosset pandemien, det ligger tross alt et koronatestsenter nesten vegg i vegg, og bygde butikk på noen dager som vi åpnet mandag 16. november, uten ytterligere seremonier (det er ikke tiden for slikt). 

Revir sandvika

HABITAT FOR MARITIME ARTER

Enn så lenge er Revir Sandvika litt mer striglet enn sine butikkusiner i sentrum, og på fjellet. Dette er helt i tråd med vår tro på lokal egenart og respekt for terroir. Vi ser også for oss at Revir Sandvika kan bli et habitat for mer maritime arter, våre venner der sliter utvilsomt med en dragning mot havet.

Lokalene deles med folka som styrer Båtførerprøven.no, et naboskap det allerede begynner å spire i. Vi kan nå, opp mot jul tilby en superdeal på båtførerprøven gjennom våre nye venner her i Sandvika.

Sjekk ut ...

LES MER OM BÅTFØRERPRØVEN

REVIR SANDVIKA

 


Også i SISTE FRA MAGASINET

Når bjørka har fått museører våkner ørreten
Når bjørka har fått museører våkner ørreten

“Når bjørka har fått museører våkner ørreten” er en sannhet like innarbeidet i fiskeres mentale cortex som “det biter mens du driter” og “det står en granbusk i bakslengen din du ikke har sett” - og nå, nå for pokker har “bjørka fått museører”.
Les mer
Revir Introduserer Blundstone Boots
Revir Introduserer Blundstone Boots

Vi er glade for å introdusere et ikonisk merke til vårt sortiment: Blundstone.
Les mer
Den første vårnatta ute
Den første vårnatta ute

For å sikre en vellykket natt under stjernene, er det viktig å ha riktig utstyr med seg. Her er noen essensielle ting å huske på:
Les mer

Liquid error (layout/theme line 352): Could not find asset snippets/remove-sold-out.liquid Liquid error (layout/theme line 353): Could not find asset snippets/disable-sold-out.liquid